Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu despre boala oamenilor de afaceri în faţa instanţei

Băsescu despre boala oamenilor de afaceri în faţa instanţei

scris de D.P.
2 afisari

Şeful statului a arătat joi, la postul public de radio, că nu poate să nu remarce public implicarea medicilor în actul de justiţie, având în vedere că unii oameni de afaceri îşi procură certificate medicale pentru a nu fi aduşi în faţa instanţelor.

seful statului„De la Omar Hayssam până la Vîntu, până la toţi, sunt foarte bolnavi. Când pun mâna pe banul public nu-s bolnavi.

Altfel dă boala în ei repede şi sar ‘tonomatele’ să-i apere cât sunt de bolnavi sau cum îşi permite preşedintele să pună sub semnul întrebării că ginecologul îi dă certificat medical că-i bolnav de inimă stăpânului postului de televiziune.

Deci, nu sunt dispus să le las fără replică slugărnicia asta faţă de unul care-ţi dă un ban din când în când”, a afirmat Traian Băsescu.

„Aş mai face o remarcă ce a strârnit furtună pe la televiziunile mogulilor, cea legată de implicarea medicilor în actul de Justiţie. Şi am văzut mari ziarişti, unii chiar ‘comandanţi de crucişătoare‘ de presă, spunând: ‘Ce se amestecă preşedintele?’.

Şi pot să-i răspund acestui ‘căpitan de crucişător‘ că atât timp cât stăpânul lui nu poate merge în faţa instanţei pentru că primeşte de la un ginecolog adeverinţă că e bolnav cu inima sau îşi crapă rotula în trei, dar nu vede nimeni nicio radiografie, nu pot să nu spun lucrurile acestea. Oricât s-ar supăra marele jurnalist”, a mai spus preşedintele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult