Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu, despre DNA-Papici şi pactul de coabitare

Băsescu, despre DNA-Papici şi pactul de coabitare

scris de M.A.
9 afisari

Schimbarea procurorului Lucian Papici din funcţia de şef al secţiei I din cadrul DNA reprezintă o imixtiune a politicului în Justiţie, a afirmat joi preşedintele Traian Băsescu.

Băsescu, despre DNA-Papici şi pactul de coabitare

Băsescu, despre DNA-Papici şi pactul de coabitare

El a anunţat, la postul B1TV, că se gândeşte la denunţarea pactului de coabitare cu premierul, pentru că „independenţa Justiţiei a fost aruncată în aer”. Băsescu a spus că a avut nişte informaţii privind o „mare agitaţie”, mai ales în interiorul PSD, pe tema dosarului Dragnea care a fost însă finalizat şi se află pe masa procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Preşedintele a susţinut că nu l-a văzut niciodată pe Papici, despre care s-a spus că este „procuror băsist”. Băsescu a precizat că a avut miercuri o discuţie cu procurorul general, Tiberiu Niţu, înainte ca acesta să transmită încetarea delegării lui Papici, transmite Agerpres. „Eu l-am sunat să-i spun că nu e bine, dle procuror general. Nu aveam cum să nu ştiu, pentru că se aflase şi am acţionat la factorii de decizie să nu facă un lucru în neregulă, eu având nişte informaţii de mare agitaţie pe aceasta temă în interiorul PSD în mod deosebit şi dorinţa lor de a-i schimba. Ei au mizat până în ultima clipă că vor face schimbarea lui Papici înainte de finalizarea dosarului Dragnea. (…) Ei n-au ştiut la ora la care au luat decizia că dosarul era finalizat, închis şi pe masa Codruţei Kovesi. Uitaţi-vă la reacţia de ieri a lui Dragnea pe problema Roşia Montană, în care i-a tras una lui Ponta de nu s-a văzut: că el va vota Roşia Montană, că el nu-i doi. Grav în treaba asta mi se pare discursul de substituire a lui Niţu pe care l-a avut ieri primul-ministru – l-a făcut în toate felurile pe Papici„, a spus preşedintele.

El a adăugat că „Tiberiu Niţu răspunde la comandă politică”, dar sunt oameni „care nu vor înghiţi la nesfârşit tipul acesta de intervenţie brutală la comandă politică”.

84 comentarii

urbos 03-10-2013 - 16:06

Auzi ce spue dementu asta de asa zis presedinte. Ce sifilitic!

pathfinder 03-10-2013 - 16:09

Tinand cont de limbaj, cel mai probabil nu ti-ai facut niciodata VDRL-ul.
TU!

Antibasistul 03-10-2013 - 21:35

Ma dobitoc basist Cacatfinder Basescu-i guvernator NU PRESEDINTE!

UnUL 03-10-2013 - 21:40

Pentru că așa decizi tu, b o u încălțat?

Antibasistul 03-10-2013 - 22:00

Pentru ca asa A DECIS poporul ,la Referendum!

UnUL 03-10-2013 - 22:15

UNII NĂTĂRĂI SUFERIND DE ANTIBĂSESCIANITĂ ACUTĂ îN FAZĂ TEMINALĂ – ȘI, CULMEA, AFLAȚI PE POZIȚII DIAMETRAL OPUSE ÎN TOATE CELELALTE CHESTIUNI – REITEREAZĂ LA INFINIT, CU O OBSTINAȚIE TÂMPĂ, IDEEA CU PREȘEDINTELE DEMIS.
LE VOI RĂSPUNDE CU CÂTEVA ARGUMENTE:
Presedintele a cistigat, prin alegeri, un mandat de cinci ani, indiferent daca se bucura de sustinerea majoritatii alegatorilor pe toata durata mandatului sau nu.
Presedintele nu a incalcat in niciun fel Constitutia, deci nu putea fi suspendat si nici nu putea fi organizat un referendum pe aceasta tema.
Referendumul a fost masiv fraudat de banditii din USL cu cel putin doua sau trei milioane de voturi.
Cei care au votat DA au fost, in marea lor majoritate, i m b e c i l i, indobitociti de minciunile, calomniile, dezinformarile, intoxicarile si m a n i p u l a r i l e banditilor din USL si de la televiziunile infractorilor Felix, SOV si DDD. La referendum nu se punea problema daca alegatorii s-au saturat de Presedinte, ci doar daca acesta a incalcat grav constitutia. In mod normal, cei care au votat DA, ar fi trebuit sa precizeze si ce articole din Constitutie ar fi incalcat Presedintele. Voturile celor care nu ar fi stiut sau ar fi scris t a m p e n i i ar fi trebuit sa fie anulate. In acest caz, ar fi fost ZERO voturi valabile pentru DA.
Presedintele ales a salvat tara de la faliment, de la dezastru, de la c o l a p s economic, de la incetare de plati, a scos tara din recesiune si a readus-o pe crestere economica, intr-o perioada extrem de grea, de criza economica mondiala. Presedintele ales a declansat si a sustinut lupta impotriva coruptiei. Presedintele nu i-a lasat pe hoti sa fure si a refuzat sa lase să se inchida dosarele lor penale. De aceea, s-au coalizat toti hotii, toti coruptii, toti infractorii, toti escrocii, toti banditii si toate lichelele impotriva Presedintelui.
În ceea ce privește ideea stupidă că președintele ar fi fost „de facto” demis pentru că 7,4 milioane de cetățeni ar fi votat pentru demitere, cu care o grămadă de USL-inoși i di o ț i o țin gaia-mațu, ar trebui făcute niște precizări:
În primul rând, din cele 7,4 milioane de voturi DA trebuie scăzute vreo două milioane de voturi furate, mânărite, fraudate sau cumpărate. [CUM SCRIA CINEVA PE FORUMURI, LIVIU DRAGNEA AR TREBUI SANCTIFICAT: EL A FĂCUT MAI MULTE MIRACOLE DECÂT SANCTITATEA SA PAPA IOAN PAUL AL DOILEA (CA SĂ NU VORBESC DE TOT SOIUL DE „SFINȚI NAȚIONALI ORTODOCȘI”, CA ȘTEFAN CEL MARE!) : A ÎNVIAT ZECI SAU CHIAR SUTE DE MORȚI, A TRANSPORTAT PENTRU CÂTEVA MINUTE ÎN FAȚA URNELOR DE VOT CETĂȚENI AFLAȚI LA ORA RESPECTIVĂ ÎN FRANȚA, SPANIA, ITALIA, CHIAR AFGANISTAN, A ADUS LA VOT PERSOANE IMOBILIZATE LA PAT („POVESTEA CU „IA-ȚI PATUL TĂU ȘI UMBLĂ” A FOST UN MIZILIC PE LÂNGĂ ACESTE ÎNSĂNĂTOȘIRI ÎN MASĂ – CHIAR DACĂ ELE NU AU DURAT DECÂT ATÂTA CÎT A ȚINUT VOTUL!), ETC.] Rămâne masa critică de 5 milione de d o b i t o c i incurabili cu care „se laudă” România de ani buni. D o b i t o c i folosiți ca masă de manevră de „ciuma roșie” USL-așă. Ar fi aberant ca ei – care REPREZINTĂ TRECUTUL – să decidă viitorul României.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 23:41

Cine ar dori sa impresioneze un un psihopat , care este mentinut fraudulos in teamul unei universiati de prestigiu. Nebunii nu au ce cauta la universitatile romanesti !
Intoxicati si amfiteatrele, gonoaielor !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 23:54

Va taie Pontacu , macaroana,
Voi care a_Ti beneficiat din plin,
De la Caritas si pina la bocbasescu!
Ia le breeLOCUL !

UnUL 04-10-2013 - 09:20

Parpanghelaș, nebunii nu au ce căuta în cercetare (fie că e vorba de microbiologie sau de ate domenii). Chiar dacă pretind (dar cine-i crede?) că au IQ-ul de peste160.

UnUL 04-10-2013 - 09:21

Și regret să te dezampgesc: nu am jucat la Cariatas (deci nici nu am câștigat dar nici nu am pierdut).

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2013 - 10:00

Elementul PRIMORDIAL care uneste basisti este HOTIA si URA impotriva POPORULUI R O M A N !

Atitudinea ta , vierme impotriva B I S E R I C I ,ORTODOXE este EDIFICATOR !

Faptul ca esti platit cu cca. 1000 de EURO /luna ,pentru PROPAGANDA ANTI -ROMANEASCA , este deasemenea de

NOTORIETATE !

Ca si calitatea de MITOMAN , unica pe care
o AFISEZI !

Nu ai ce cauta la UNIVERSITATEA BABES-
Bolyai !

UnUL 04-10-2013 - 14:04

Parpanghelaș, cum ți-am mai spus, eu sunt plătit pentru prestația mea la catedră, nu mai mult și nici mai puțin decât colegii mei – și asta nu are nicio legătură cu opiniile noastre politice (foarte diverse, de altfel, dar care nu ne influențează munca didactică și științifică. Presupun că la tine în microbiologie îți iei salariul în funcție de postările de pe forum, altfel nu ai pune problemele atât de aiurea!)
În ceea ceea privește biserica ortodoxă, este o instituție desuetă și ridicolă, care nu a mai evoluat din Evul Mediu – are aceleași rituri, aceeași liturghie interminabilă, aceleași repetiții obsedante și enervante, aceleași cântece lălăite, același pupat de moaște și icoane, aceeași intoleranță talibanică la adresa altor culte. Și, evident, același cler „cu oale și poale” (adică cu potcap și anteriu), cu bărbi soioase și nețesălate ; iar în sfântul sinod abundă foștii securiști și turnători, slugi fidele ale regimului comunist. Nu văd ce mi-ar plăcea la toate astea și de ce sunt antiromân dacă am curajul să spun aceste adevăruri. Și e oribil să vezi o mulțime fanatizată de „credincioși” (credincioși până ce au ieșit din biserică, după care păcătuiesc în toate felurile posibile !) călcându-se în picioare cu același sârg ca să pupe niște oase ale Dumnezeu știe cui sau o icoană și – puțin după aceea – ca să apuce o portie de sarmale gratis.
P.S. Și tare mi-e teamă că nu cunoști sensul cuvântului „mitoman”. Eu nu am spus minciuni în viața mea. Dacă vrei un exemplu tipic de mitomanie, uită-te la Copy-Paste Tonta !

pathfinder 03-10-2013 - 21:58

Ai incurcat forumurile/postarile.
Apropos de „cacatfinder”… se pare ca functioneaza si asa nick-ul meu. Am gasit cacatul de pe forumul ZV. Numai ca are miros de huhu, urbos sau alte animale cu doua maini si doua picioare…

urbos 03-10-2013 - 22:03

Intra inapoi in curul Kiorului si haleste ca nu se stie ce vine.

Antibasistul 03-10-2013 - 22:10

Boule basist Cacatfinder, NU POSTEZ NICIODATA PE ZIARELE LUI Basescu!

UnUL 03-10-2013 - 22:10

Buboșel, e o chestiune la care te pricepi, că asta e hrana ta de predilecție.

Antibasistul 03-10-2013 - 22:52

Cretin basist, ca toți basistii, singurul ziar antibasescu e Ziarul Național, restu-s toate pro Basescu, retardatule basist!

UnUL 03-10-2013 - 23:14

În primul rând îi spune Jurnalul (nu Ziarul) Național. Iar în al doilea rând, aberezi ca de obicei.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 23:28

Toata Lumea ,abereaza!
Singuri care Le Vad , corect
Sant doar cei 2 homunculi
Inchisi in Turnul lor de Fildes
Fildesul a fost inlocuit de IMAGINATIA

PATOLOGICA a alienatilor care cred
Ca FATA MORGANA este realitate!
Doar a lor !

UnUL 03-10-2013 - 23:32

Parpanghelaț, îmbârligi frazele ca să dai impresia de erudiție, dar ele nu sunt decât absconse și incoerente.

haril 03-10-2013 - 23:20

Urbos,am ajuns sa regret faptul ca am facut imprudenta de a te lauda anterior.Stii cum se spune pe la voi? Pe la voi s4e spune astfel:”branza buna in burduf de caine”.Acesta esti tu,degeaba faptul ca uneori gandesti corect,daca in majoritatea cazurilor gandesti cu inima ,in loc sa folosesti creierul.Chiar daca iti convine sau nu,,presedintele Basescu a dovedit si dovedeste de fiecare data ,ca este cel mai competent si cel mai patriot presedinte,pe care la avut Romania din 1990 si pana in prezent.Binenteles ca celor,care vor sa traiasca intr-o tara innabusita de coruptie ,la toat nivelele, nu-i va conveni un presedinte adevarat.

Antibasistul 04-10-2013 - 07:08

Doamneee, cita prostieee!

UnUL 05-10-2013 - 08:43

Asta spun și eu de fiecare datî când îți citesc postările.

Europeanuul 03-10-2013 - 17:02

In Romania s-au deschis campaniile electorale (balcaniadele) anului 2014! Urmeaza istericale, injuraturi, picioare-n fund, arestari, capete-n gura, samd. De risul lumii!

UnUL 05-10-2013 - 08:44

Da, Europene, o dată suntem și noi de acord. Nimic nu s-a schimbat la campaniile electorale din România de pe vremea lui Conu Iancu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 18:56

LucianE ,Pa .
Pa si Pusi , Pa si Pici!
Si vine si Asul de Pika !
Si asta de PIKA, FESTIVAL va fi
Pe Meleaguri , mioritice !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 19:14

SERBAN pentru basisti 17:36:28, 03 Oct 2013 62
Vreau ca să îl văd pe-acest băsescu și pe familia lui șperțară ,detracată și prădașă fără cei 5000 de sekuriști care-l păzesc acuma ceas-de-ceas. Gorile zise „sepepiști”. Bine plătiți .Cu 7000 de euro pe lună . Fiecare ! Îi ține ca pă mahări… că de , îi e prea-scumpă viața când are atâtea-și-atâtea bogății ! Dar , dupa ce-și va termina huzmetul în care l-au ținut străinii și gitănștainii cei venali … va ramane cu maximum 12 dulăi de pază . Și vreau să-l văd ATUNCI cam ce-o să facă .. Că vine încercarea AIA MARE peste el . Și vreau să văd cum va împiedica linșarea făpturii sale criminale, de vânzar netrebnic. Și schilodenia lui Și ruperea în două părți oribile , trei dimpreună cu căpățâna-i hâdă , puhavă și trădară Și călcarea în picioare , pân` ce va fi prefăcut într-un terci și-o zeamă și-o clisă-însângerată amestecată-bine cu pământul țării Vom face asta noi Da.NOI , POPORUL

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 19:18

Ca sa vezi 17:23:53, 03 Oct 2013 60
L-au lăsat din braţe pe Băsescu care s-a dat cu Băsul de pămant!
ContraPro
-7

SERBAN 17:23:37, 03 Oct 2013 59
Traian Băsescu este dușmanul poporului. Așadar orice gând și orice vorbă , orice acțiune dar și orice provocări mizere de securist nemernic și criminal , au fost , sunt și vor fi gândite premeditat , viclean și sadic numai-și-numai în contra poporului. Până ce aceast om cu structură de dihanie nu va fi anihilat și distrus , pană atunci România și oamenii ce trăiesc în ea se vor afla în mod continu sub o primejdie cumplită. Pentru Români ,nu a existat nicicând inamic mai năpraznic decât acest mongoloid ticălos. Când vom scăpa de el vom începe să ne construim și destinul și istoria. Trăiască România !! blestem și moarte lui Traian Băsescu ! Și neamului său tătar , crunt și năvălitor. Moarte lor . moarte cumplită lor .

pathfinder 03-10-2013 - 19:22

Texte pentru imberbi impresionabili.
Bun visichiul de astazi?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 19:26

@pathibulanne ,
DORESTI ceffa mai STRONG !
eSTEM!

pathfinder 03-10-2013 - 19:28

Hehehe
Neee. Tine-o tu bine in mana acolo.
Da sa nu-ti scape ca e pacat… 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 19:23

10 Abuzuri · Justitie · Politica
Campania electorala a presedintelui Basescu, finantata ilegal cu 7 milioane de dolari?
by Cristi Ionescu septembrie 24, 2013
Share Button

EmailPrint
Intr-o conferinta de presa sustinuta duminica, 22 septembrie, vicepresedintele PC Bucuresti, Oana Florea, a prezentat o serie de informatii referitoare la finantarea ilegala a campaniei electorale a presedintelui Traian Basescu si a formatiunii sale politice de atunci, Alianta Dreptate si Adevar.

Oana Florea, vicepresedinte PC Bucuresti

Conform informatiilor oferite de Florea, se pare ca in 2004, Traian Basescu si ADA ar fi primit din strainatate sume in cuantum de 7 milioane de dolari, in mod ilegal intr-o serie de transe succesive. Politicianul sustine ca banii ar fi intrat in conturile A;iantei DA cu titlu de donatie, insa nu ar fi fost declarate la Autoritatea Electorala Permanenta.

“Legea interzice donaţiile sau sponsorizările străine pentru partide sau alianţe politice. Legea în vigoare la acea dată, legea 43/2003, de asemenea obliga ca, pentru donaţiile mai mari de zece salarii brute minime pe economie, să fie declaraţi în Monitorul Oficial. Oricum ar fi, este vorba de o infracţiune”, a declarat Oana Florea, vicepresedinte PC Bucuresti.

pathfinder 03-10-2013 - 19:26

copy/paste barbar.
Bre, tu sigur nu esti Tonta?
Ca prea semanati la apucaturi si gramatica…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 19:29
- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 19:38

TRAIAN BASESCU partea 1 16:53:07, 03 Oct 2013 42
Eu sunt președintele Traian Băsescu și sunt un mare om de stat . Și autentic !!! Străinii mă admiră furibund cu toții ; în schimb mă urăsc românii ăștia nespalați , netrebnici. Și eu îi urăsc din tot sufletul pe acești Români…. nu-mi plac , pentru că sunt ființe murdare ,proaste , blestemate, leneșe și hoațe. Sunt rușinea și infecția Europei. Și bine fac străinii mei care-i descriu ca pe niște jivine jalnice și decăzute în presa lor de bună calitate. Și bine fac și eu , Traian Băsescu, că răul îl urzesc în contra-acestui popor îngrozitor, oribil. Am luat dealtfel cea mai justă măsură : am îndatorat Romania astfel încât să se prăbușească definitiv. Și-n veac-de-veci să nu se mai ridice. Cetațenii ei vor săraci cum merită . Exact așa cum merită ! Vor trebui sa-și vândă casele americanilor , și asta-n contra unor sume derizorii . Nu vor avea ce face . Cu banii luati pe ele nici sicrie putrede nu vor putea sa-și cumpere. La fel va fi și cu terenurile agricole ; vor fi siliți sa le înstrăineze . Pe daiboj. Să nu mai aiba pâine , că n-au nevoie , iar de-or avea , să facă foamea . Și să crape . Capitalul american , aflat în interes și-n înțelegere și-n conlucrare perfectă cu mine , cel care-l consiliază și-l ajută și-l învață cum să prăbusească tara, va exploata pe nimic gazele de șist. Provocând cutremure catastrofale în România . Desigur , mulți vor fi uciși ca viermii , sub dărâmături. (VA URMA!!! citiți !! nu pierdeți „) [ eu ȘERBAN am scris toate aceastea . Și-încă multe altele … și mai și ]
ContraPro
-9

TRAIAN BASESCU partea 2 16:52:04, 03 Oct 2013 41
. . . . N-are importanța însă. De fapt . . . , zic : e bine , e chiar foarte bine ! Pot fi aduși maghiari să le ia locul scârbelor românești . Acestia sunt civilizați și muncitori. Buni europeni. Și foarte bunii mei prieteni , cei care m-au salvat de furia coropcarilor valahi Aducem și tătari, conaționali de-ai mei , și prea-iubiți de mine . Doar vocea sângelui îmi porunceste asta . Pentru ca să pună cnutul și zăbala pe Românii ăștia proști și să-i trimită la munci grele , să nu mai lălăie și să consume . Să nu mai huzurească aidoma păduchilor și trântorilor… Blestemații !! Să se obidească , să-si zdrobească oasele stropolind . Pentru mine și cu deosebire pentru „gogoșicile” mele Eba și Iba (Ioana B . în buletin). și pentru marele , ilustrul ,neprețuitul domn Gitănștain . Este o solutie corectă și judicioasă. Eu ,președintele am calculat bine. Voi saraci acest popor infect. Voi prabuși această țară. Abia atunci îmi voi găsi linistea . Si prea-plinul inimii. Și surâsul. Și tot atunci străinii care mă apreciază mă vor considera drept unul de-al lor. UNUL BUN . ~ ~ ~ ~ [ eu ȘERBAN am scris toate aceastea . Și-încă multe altele … și mai și ]

UnUL 03-10-2013 - 19:43

CUM SCRIAM DEJA, CA DE OBICEI DL. BĂSESCU ARE PERFECTĂ DREPTATE.
Papici a avut 2 mandate de 3 ani – maximum cât poate avea un procuror în respectiva funcție -, i-au expirat, va fi înlocuit cu altul. Logic, nu?
EI BINE, NU TOCMAI!
Ar fi fost perfect logic și normal dacă acum o săptămână același Papici nu ar fost numit interimar în funcție PE O PERIOADĂ DE 3 (TREI) LUNI !!!
Apoi, la doar o săptămână, ȘI IMEDIAT DUPĂ CE A TERMINAT CELE 80 DE VOLUME ALE DOSARULUI „REFERENDUMUL”, numirea a fost anulată și Papici a fost mazilit și trimis la „munca de jos”. TREBUIE SĂ FII ORI TOTAL I D I O T ORI DE O ABSOLUTĂ REA CREDINȚĂ CA SĂ CREZI CĂ E VORBA DE O SIMPLĂ COINCIDENȚĂ. (Un procuror care și-a făcut corect treaba și a strâns 80 de volume de probe privind fraudarea referendumului de către Dragnea și clica lui trebuia neapărat mazilit, nu-i așa?)
Iar ca să susții alături de mitomanul Copy-paste Tonta că Papici (și alții ca el) au făcut dosare politice și că justiția e controlată de Băsescu, care dispune trimiterile în judecată și dă sentințe, trebuie să fii ori TOTAL INTOXICAT DE ANTENE, ORI TOTAL I M B E C I L (sau ambele!).

digital 03-10-2013 - 20:43

văd că vă cam displace modul de payment băsist!
obiecții ceva?!

gigi 03-10-2013 - 21:04

@UnUl, Papici era interimar si acest interimat putea inceta oricind la initiativa Procurorului General ceea ce s-a si facut. Procurorul general a luat o decizie atunci cind a considerat el si e dreptul lui legal si nu trebuie legat acest gest legal de orice alta speculatie.

Important este ca Ponta nu s-a amestecat (nu exista dovada) dar basescu l-a sunat pe Cazanciuc si Nitu sa le ceara socoteala despre schimbare (de unde stia ca-l schimba -asculta procurorul general? Tupeul lui Basescu care a recunoscut ca se amesteca in justitie -cu subiect si predicat- este stirea care ar trebui subliniata sa stie toata lumea ca asa a procedat in toti acesti 9 ani. In fond ce s-a intimplat, un procuror cu functie i-a incetat mandatul (mandatele) si in cursul interimatului a fost ,legal schimbat din functie ,a ramas procuror in continuare, nu i s-au luat dosarele iar inlocuitorii sint oameni ai DNA nu adusi din cine stie ce parchet. Ce e atit de senzational?

UnUL 04-10-2013 - 09:29

Gigi, vezi ce spuneam mai sus : ar fi fost perfect normal dacă Papici nu era numit interimar, ci pur și simplu nu i se prelungea mandatul la expirarea celor 6 ani. Dar să îl numești interimar pe trei luni și apoi să-l revoci pe o săptămână – și asta după ce ai aflat că a trimis dosarul Referendumul! – e mai mult decât dubios și suspect. Și s-o crezi tu că Ponta nu a intervenit. Declarațiile lui în care mai întâi făcea pe niznaiul, prefăcându-se că nu știe prea bine despre cine și despre ce este vorba, urmate brusc de acuzațiile de „băsism” și de „dosare politice” l-au dat de gol. Oricum, prin aceste declarații Tonta a dat din nou cu mucii-n fasole și ne va aduce un șut în dos de la Coana Europa. Deja Copy-Paste mitomanul a primit o scatoalcă peste rât din partea ambasadorului Olandei. (Până și bătrânul kaghebist Ilici l-a tras de urechi!) Și acum degeaba își pune cenușă în cap ne-a trimis iar la periferia Europei și vom avea din nou „bube” în MCV.

urbos 04-10-2013 - 09:35

Acuzatiile de basism la adresa acelui excrement uman sint de notorietate. Ponta n-a spus nimic nou.

UnUL 04-10-2013 - 09:52

ACUZAȚIILE DE BĂSISM VIN DE LA EXCREMENTE UMANE CA TINE.

gigi 04-10-2013 - 15:18

@UnUl, Las-o asa cum este. Interimatul inceteaza odata cu numirea noilor procurori. Delegare procurorului Papici a fost facuta (prin Ordin) de catre sefa DNA din cauza ca ministrul Justitiei nu a venit in timp util cu propunerile de numire a altor sefi la Sectia I a DNA, cum cere Legea 303/2004 (omul nu a fost inca decis).

Intre timp Robert Cazanciuc s-a hotarit si el pe cine sa numeasca.

UnUL 04-10-2013 - 16:02

Așa o fi. Numai că procedura cere ca la aceste numiri să fie consultat și șeful DNA, ceea ce nu s-a întâmplat.

gigi 04-10-2013 - 22:16

@Unul,

La Sectia I a DNA se afla dosarul penal al vicepremierului USL Liviu Dragnea, legat de falsurile de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu din vara lui 2012.

La Sectia I a DNA se afla si „Dosarul Flota” din pricina caruia si-a inceput mandatul de presedinte in 2005 in calitate de inculpat, cu dosar pe rol la Inalta Curte. Sa nu uitam ca semnatar al Rechizitoriului Flota a fost chiar fostul sef al Sectiei I, procurorul Vasile Draghici (zburat din functie de fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei, careia atunci i se parea ceva normal sa ceara revocarea unor procurori de la DNA, dar care de cand a venit USL tipa ca USL vrea sa-i schimpe pe sefii DNA pentru a controla ei parchetul).

UnUL 04-10-2013 - 22:20

@Gigi. Regret să te contrazic, dosarul Flota a fost închis. Au fost și niscaiva condamări (Marinescu-Shogunul, etc), dar președintele nu e implicat.

urbos 04-10-2013 - 22:22

„Flota” n-a fost inchis sifiliticule. Ai vrea tu, fiu de catea.

UnUL 04-10-2013 - 22:25

Pe cât facem pariu?

gigi 04-10-2013 - 22:26

A si mai ceva, doresc sa amintesc ca fostii, securisti, procurori si judecatori sint politrucii care pentru benificii si salarii mari au sustinut cu fervoare sistemul criminal comunist. Ei au fost cei care dadeau carnea de tun Visinistilor (oameni fara conduita morala, capabili sa faca si orice pentru benificii si putere)

http://www.ziarulring.ro/stiri/42226/s-a-publicat-juramantul-monicai-macovei-catre-pcr

Odata cu finalul celui de-al doilea mandat prezidential al lui Basescu se va termina ‘epoca tatucilor’ din politica romaneasca!

UnUL 04-10-2013 - 22:27

P.S. Și oricum dosarul nu are nicio legătură cu președintele, a cărui semnătură nu se regăsește pe niciun act de vânzare

gigi 04-10-2013 - 22:33

Asa este, dosarul Flota a fost inchis de Daniel Morar, dar nu este exclus ca in aparitia unor noi probe sa se redeschida. Vezi vreo problema in asta?

UnUL 04-10-2013 - 22:33

@Gigi. Sunt perfect de acord cu prima parte a postării tale. Dar ce legătură are cu Băsescu?

UnUL 04-10-2013 - 22:37

Mai sus răspundeam postării tale anterioare. În ce privește dosarul Flota, nu cred că ar mai putea apărea probe noi. Și, oricum, nu cred că dl. Băsescu e vinovat cu ceva. Dar dacă ar mai apărea, e normal să se redeschidă.

urbos 04-10-2013 - 22:41

Pai cap de poola, nici macar nu s-a judecat, scarnavia Basescu beneficiind ILEGAL de o inventata imunitate absoluta. Unde mai pui ca fiul de naparca si viermii lui basisti guitau mereu la imunitatea parlamentarilor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2013 - 22:45
UnUL 04-10-2013 - 23:13

Vezi ce spune și Gigi, Buboșel. Și mai informează-te, că, totuși, să fii și p r o s t și dezinformat parcă e, totuși, prea mult!

ancuta 03-10-2013 - 20:35

Poporul a votat cu peste 70% pentru:
– dezvoltarea patriei spre noi cai de progres si civilizatie;
– dreptate si patriotism;
– libertate si democratie,
– eliberarea tarii de sub jugul nedrept si ilegal „basist”;
sub conducerea inteleapta a marelui si Cinstitului Conducator, Viteaz intre Vitejii Neamului, Sublimul Carmaci USL!

pathfinder 03-10-2013 - 20:39

Boborul isi merita soarta.
N-asa?

urbos 03-10-2013 - 20:45

Nu si-o merita scarnavie basista, caci Basescu e inca ilegal in functie.

UnUL 03-10-2013 - 21:29

Pentru că așa spui tu, Scârboșel?
Referendumul a fost masiv fraudat de banditii din USL cu cel putin doua sau trei milioane de voturi.
Cei care au votat DA au fost, in marea lor majoritate, i m b e c i l i, indobitociti de minciunile, calomniile, dezinformarile, intoxicarile si m a n i p u l a r i l e banditilor din USL si de la televiziunile infractorilor Felix, SOV si DDD. La referendum nu se punea problema daca alegatorii s-au saturat de Presedinte, ci doar daca acesta a incalcat grav constitutia. In mod normal, cei care au votat DA, ar fi trebuit sa precizeze si ce articole din Constitutie ar fi incalcat Presedintele. Voturile celor care nu ar fi stiut sau ar fi scris t a m p e n i i ar fi trebuit sa fie anulate. In acest caz, ar fi fost ZERO voturi valabile pentru DA.
În ceea ce privește ideea stupidă că președintele ar fi fost „de facto” demis pentru că 7,4 milioane de cetățeni ar fi votat pentru demitere, cu care o grămadă de USL-inoși i di o ț i o țin gaia-mațu, ar trebui făcute niște precizări:
În primul rând, din cele 7,4 milioane de voturi DA trebuie scăzute vreo două milioane de voturi furate, mânărite, fraudate sau cumpărate. [CUM SCRIA CINEVA PE FORUMURI, LIVIU DRAGNEA AR TREBUI SANCTIFICAT: EL A FĂCUT MAI MULTE MIRACOLE DECÂT SANCTITATEA SA PAPA IOAN PAUL AL DOILEA (CA SĂ NU VORBESC DE TOT SOIUL DE „SFINȚI NAȚIONALI ORTODOCȘI”, CA ȘTEFAN CEL MARE!) : A ÎNVIAT ZECI SAU CHIAR SUTE DE MORȚI, A TRANSPORTAT PENTRU CÂTEVA MINUTE ÎN FAȚA URNELOR DE VOT CETĂȚENI AFLAȚI LA ORA RESPECTIVĂ ÎN FRANȚA, SPANIA, ITALIA, CHIAR AFGANISTAN, A ADUS LA VOT PERSOANE IMOBILIZATE LA PAT („POVESTEA CU „IA-ȚI PATUL TĂU ȘI UMBLĂ” A FOST UN MIZILIC PE LÂNGĂ ACESTE ÎNSĂNĂTOȘIRI ÎN MASĂ – CHIAR DACĂ ELE NU AU DURAT DECÂT ATÂTA CÎT A ȚINUT VOTUL!), ETC.] Rămâne masa critică de 5 milione de d o b i t o c i incurabili cu care „se laudă” România de ani buni. D o b i t o c i folosiți ca masă de manevră de „ciuma roșie” USL-așă. Ar fi aberant ca ei – care REPREZINTĂ TRECUTUL – să decidă viitorul României.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 21:58

o ,o singura imagine intrece 1000 de cuvinte ,spuse in DISPERARE de CAUZA !

Pa , Pa pici ,
OVER ist OVER !

http://3.bp.blogspot.com/-odVae659pRY/UkPoL5xzOCI/AAAAAAAAQIk/XQjLhTlfq9w/s1600/Dute+invartindu-te.jpg

UnUL 03-10-2013 - 22:11

Puișor, ți-am mai spus că imaginile tale nu mă interesează.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2013 - 22:48
ancuta 03-10-2013 - 20:55

Dar e o „soarta” buna: stabilitate, democratie, munca, somaj limitat, salarii crescute, investitii straine in crestere!
Ce mai vrea si Basescu? Prea nu-l lasa pe DL. PONTA sa lucreze!
Sa mai lase treaba cu coabitarea!
Eheeei, prea si-a luat nasu’ la purtare, prea reprima postul TV Antene 3, intreband in fiecare seara daca „e aici?”!!!
Are dreptate DL. DAN VOICULESCU!
Sa-l suspendam pana ii ies fulgii!
Pai, ce crede el?
Ca noi, nu degeaba avem 70%!
Ca daca nu era viscol si DL. DRAGNEA nu ar fi obosit, faceam 92%!

digital 03-10-2013 - 20:40

dar cu mătta nu a votat, așa că mucles!

Pribeagul 03-10-2013 - 21:10

1. Acei care au inselat in procesul electoral trebuie bagati la bulau, in frunte cu Radulescu, candidatul sacosa, consilier prezidential la fel de caraghios ca si prezidentul, a carui alegere a fost posibila datorita mituirii electoratului, precum si fraudelor comise de primarul municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

2. Lui Papici i s-a prelungit mandatul ca sa finalizeze dosarul Dragnea. Odata misiunea realizata s-a facut schimbarea, normal si legal. Nu vad ce rost are toata aceasta vinzoleala.

3. Imputirea si murdarirea justitiei de catre prezidentiabil dovedeste inca o data ca acesta este doar un rahat de care Cotroceniul trebuie curatat urgent.

UnUL 03-10-2013 - 21:33

Vezi ce scriam mai sus, Pribege. Bașca declarațiile lui Tonta, care a dat din nou cu mucii-n fasole și ne va aduce un șut în dos de la Coana Europa. Deja Copy-Paste mitomanul a primit o scatoalcă peste rât din partea ambasadorului Olandei. (Până și bătrânul kaghebist Ilici l-a tras de urechi!) Și acum degeaba își pune cenușă în cap ne-a trimis iar la periferia Europei și vom avea din nou „bube” în MCV..

urbos 03-10-2013 - 21:55

Te freaca grija scarnavie basista de tampenia aia de MCV? Vezi ce-a grohait Dementa Sa Basescu ma sifiliticule. O sa mori in chinuri.

UnUL 03-10-2013 - 22:08

De MCV depinde admiterea în Schengen și multe altele, dar ești prea t â m p i t ca să pricepi sau să îți pese.

urbos 04-10-2013 - 22:37

Nu mai manca cacat labagiu sinistru, nu e scarba ta securista de 9 ani la putere, nu a condus el cu piticul schizofrenic Boc atata vreme? Taci dreacu fiu de catea.

UnUL 04-10-2013 - 23:10

Buboșel, văd că ție ți-au trebuit 24 de ore ca să Înțelegi postarea. O „rapiditate„ demnă de „Cartea recordurilor” Și aici vorbeam de ultimul MCV, cel care va ieșli în decembrie, care nu are nicio legătură cu fosta guvernare (pe vremea aia MCV-urile erau mai bune) ci cu dragii tăi USL-inoși.

urbos 04-10-2013 - 23:15

Bai jartea basista, tocmai asta e, ca tu n-ai drept sa guiti. In calitate de sugator basist tu trebuie sa taci dupa atatia ani de infectie basista, care nici nu s-a terminat inca.
Naparca Basescu se baga cu copitele peste procurorul general si mai ai tupeu sa guiti? Taci in mortii ma-tii.

UnUL 04-10-2013 - 23:18

Mda. Văd că de data asta ai reacționat ceva mai rapid. dar la fel de i m b e c i l.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-10-2013 - 21:54
Pribeagul 03-10-2013 - 22:32

Hai mai, da-o naibii, nici chiar asa!

Pribeagul 03-10-2013 - 22:35

🙂 🙂 🙂

Sa vina Varanul! Cred ca numai el poate sa-l scoata la lumina.

Pribeagul 03-10-2013 - 22:39

PS. Cred ca i-ar face chiar placere sa-l… curate.

jan dinu 03-10-2013 - 21:24

— Tzineti minte — cea zis VARANU – mai inainte :
>>> N’avem puterea daca NU controlam justitia <<>> Jos BASESCULE (dupa beregata mea )…<<< HaHaHaHa !!–:))))))))
JD-USA

Antibasistul 03-10-2013 - 21:32

ADEVARATUL VARAN E BASESCU!

UnUL 03-10-2013 - 21:34

Și imbecilitatea asta ai mai dat-o copy-paste de vreo 17 ori.

Antibasistul 03-10-2013 - 21:57

SIKTIR BOU BASIST DE 1000 DE ORI!

UnUL 03-10-2013 - 22:09

…mugi Bășinel admirându-și coarnele în apa iazului.

jan dinu 03-10-2013 - 22:06

— POZA — asta cu balantza …in realitate
parca este — SUTIENUL — lu Nutzi Udrea COcos$ …dezbracata sa-l
satisfaca pe presedinte – excitata shi fierbinte !!
JD-USA

jan dinu 04-10-2013 - 00:50

—– ACUM —-
Sa-i vezi pe mafiotzi
Cum scot – pule – din chilotzi
Sa le-o traga la rumani …
De la fratzii lor tzigani !!

Ce-o sa fie NU se stie …
In aceasta – TZIGANIE -…
Cit mai poate aceasta shatra
Sa ocupe aceasta vatra ….
JD-USA

jan dinu 04-10-2013 - 01:19

Ultimul raind se corecteaza astfel :
>> Sa ocupe -INTREAGA – vatra <<
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult