Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu despre noul ministru al Culturii, Hegedus Csilla

Băsescu despre noul ministru al Culturii, Hegedus Csilla

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Traian Băsescu a afirmat miercuri seara că nu poate avea obiecţii în privinţa persoanei propuse pentru şefia Culturii, Hegedüs Csilla.

Băsescu despre noul ministru al Culturii, Hegedus Csilla (foto:monitorulcj.ro)

Băsescu despre noul ministru al Culturii, Hegedus Csilla (foto:monitorulcj.ro)

„Cu propunerea pentru funcţia de ministru al Culturii nu pot avea obiecţii. Este a doua propunere, chiar dacă am văzut în spatiul public dezbateri cu privire la afacerea domniei sale, a familiei legată de bani europeni”, a spus Traian Băsescu, despre propunerea premierului pentru portofoliul Culturii şi a funcţiei de vicepremier, în persoana reprezentantei UDMR, Hegedüs Csilla. „Curtea Constituţională mă obligă să semnez decretul pentru a doua propunere pe care o face Guvernul. În această situaţie, responsabilitatea este integrală a celor care au făcut cea de a doua propunere, eu nu o pot respinge” a adăugat Băsescu, conform mediafax.

Şeful statului a menţionat că, imediat ce sunt îndeplinite condiţiile şi pentru Mihnea Motoc, va trimite spre Monitorul Oficial, pentru că şi decretul pentru numirea de la Cultură este deja semnat şi le va trimite la Monitorul Oficial pentru a fi publicate. Traian Băsescu a semnat, marţi seară, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc în funcţia de ministru de Externe şi a lui Hegedüs Csilla ca ministru al Culturii, ceremonia de depunere a jurământului urmând să aibă loc miercuri, după publicarea decretelor în Monitorul Oficial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult