Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu este în vizită oficială la Londra

Băsescu este în vizită oficială la Londra

scris de C.P.
170 Afisari

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns luni la Londra, unde urmează să aibă o întrevedere cu premierul britanic, David Cameron.

traian-basescu-rraPreşedintele va vizita şi The London School of Economics and Political Science, după care va avea o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Marea Britanie.

Marţi, şeful statului român va avea convorbiri cu speaker-ul Camerei Comunelor, John Bercow. Programul vizitei preşedintelui Băsescu cuprinde, de asemenea, şi participarea la o masă rotundă cu oamenii de afaceri din City-ul londonez.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita la Londra a şefului statului român se face la invitaţia Guvernului Majestăţii Sale.

2 comentarii

Ciu Huhu 06-06-2011 - 14:33

Ca-l tina englezii pe Basescu, pentru totdeauna la ei, sa-l faca regele lor, SA SCAPAM DE EL!

CZC 08-06-2011 - 08:14

Jenant. Vizita oficiala a unui sef de stat nu se face la invitatia sefului statului nu a guvernului. Seful Regatului Unit este monarhul, in prezent Regina Elisabeta a II-a. Parca pe Ceausescu l-a plimbat cu caleasca regala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult