Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu, huiduit în Parlament VIDEO

Băsescu, huiduit în Parlament VIDEO

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a fost huidui miercuri în timpul discursului din Paralament. Oamenii care au ocupat balcoanele plenului i-au cerut demisia şi au aruncat cu hârtii pe care era scris “Băsecu, întâiul şi ultimul”.

balcon parlamentDiscursul preşedintelui a fost întrerupt de nemulţumiţii prezenţi la dezbateri, aceştia strigând lozinci anti-prezidenţiale. Băsescu s-a oprit pentru câteva minute şi, în stilu-i caracteristic, le-a cerut, rîzând, să aştepte să-şi termine cuvântul. „Bine, aşteptaţi să îmi termin cuvântul… Domnilor, mergeţi la dânsul şi chemaţi-l”, a spus Băsescu, referindu-se la o persoană aflată la balcon care striga „Regele Mihai”.

Şi Roberta Anastase, preşedintele Camerei le-a cerut “gălăgioşilor” să facă facă linişte pentru a-şi putea ţine discursul preşedintele. În zadar însă.

Grupul de persoane a continuat să strige „demisia, demisia” şi a aruncat de la balcon hârtii, pe unele dintre ele fiind mesajul: „Traian Băsescu, întâiul şi ultimul”.

3 comentarii

vic 07-03-2012 - 16:57

pai ,asa e’ ,intiiul si ultimul presedinte ales de 3 ori in 2 mandate ,uiduiacii” ,la orice eveniment (ca e ‘ziua unirii ,ziua republicii ,ziua ..) tremura la gindu’ ca nu au sansa sa fie alesi ,tiganii in frunte cu carici antonescu ,ponta si la otv.dd ..amo’ mamo’ corcoro’,dau din ..oral si o ia misto,..arasall ciorilor

Ciu Huhu 08-03-2012 - 06:13

Analfabet slugoi al dictatorului Basescu, curind ve-ti arde in Iad, Basescu si slugile lui!

MIHAI 07-03-2012 - 22:07

VA ROG RECTIFICATI–BASESCU HUIDUIT DE PERSOANE PLATITE DE FELIX SI PNL[TOTI SUNT MEMBRI PNL]] SI HUIDUITORI DE PROFESIE DE PESTE TOT SUNT PLAITI[[SAU AU FOST PLATITI]] DIN VISTERIA LUI FELIX SI NASTASE.MARE MIZERIE IN USL. IN NUMELE POPORULUI EI PLATESC APLAUSACI SI STRIGATORI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult