Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu îl felicită pe Iohannis. Ce i-a urat președintele în exercițiu

Băsescu îl felicită pe Iohannis. Ce i-a urat președintele în exercițiu

scris de A.H.
2 afisari

Traian Băsescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidenţiale. Șeful statului încă în exercițiu i-a urat succes în îndeplinirea mandatului de preşedinte al României.

Traian Băsescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis.

Traian Băsescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, îl felicită pentru victoria în alegerile prezidenţiale pe domnul Klaus Werner Iohannis şi îi urează succes în exercitarea mandatului de preşedinte al României”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult