Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu: Iliescu are o mare responsabilitate pentru oamenii care au murit la Revolutie si Mineriada

Basescu: Iliescu are o mare responsabilitate pentru oamenii care au murit la Revolutie si Mineriada

scris de Ziua Veche
0 afisari

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat, luni seara, pe predecesorul sau, Ion Iliescu, ca „are o responsabilitate” fata de cei care au murit la Revolutia din 1989 si la Mineriada din 13-15 iunie 1990, transmite Agerpres.


„Iliescu are responsabilitatile lui. Oricat vrea sa apara ca ingerasul luminos al Revolutiei, Iliescu are o mare responsabilitate pentru oamenii care au murit la Revolutie ca si la Mineriada din 13-15 iunie 1990”, a sustinut Basescu, la postul B1 TV. El a adaugat ca a „privit Revolutia la televizor”.
Referitor la dosarele militare legate de Revolutie, recent declasificate de Guvern, Basescu a precizat ca nu au fost desecretizate si filele care detaliaza retelele de comunicatii, care isi pastreaza si in prezent traseul si, implicit, caracterul secret. „Retelele de comunicatii din momentul Revolutiei sunt si acum, numai ca au alta tehnologie, dar traseul lor este acelasi. Aceste lucruri nu pot fi facute publice”, a explicat seful statului.

4 comentarii

sorge 02-03-2010 - 17:58

Si nu mai vorbesc si de multiplul banilor din pusculita PSD,dati de oamenii de afaceri rusi cu mina lui Guse .

CALUGARUL 03-03-2010 - 12:24

E băiat tare deştept, să ştiţi. Îi merge bine mintea şi cred că va încerca să o cotească spre un stângism de tip occidental şi să se debaraseze de stângismul pur românesc care are rădăcini puternice înfipte în comunismul nost’ tradiţional. Chiar dacă nu-l suportam în campanie când apărea la Realitatea, totuşi Ponta era întotdeauna pe fază şi de cîteori vorbea, o făcea bine. Băiatul e deştep şi o să facă treaba bună ca preşedinte la psd. Pe bune. oricum, psd+ul, după ce s-a descotorisit de jigodia de Năstase, a avut câţiva ani buni de reforma cu Giuană, şi vor urma alţi ani buni cu Ponta, ce va duce la descotorosirea de toate otrepele care au făcut ca acest partid să fie perceput cu partidul ,,foştilor”.

Gargantua 04-03-2010 - 10:48

Pai, de unde vesti bune, de la Geoana?! Tanti Mihaela, „dragostea lui”, din ce bani isi facea cumparaturile de la Milano? Ca, doar nu din salariul de presedinte al Senatului…
Si, uite asa, incet-incet, isi dau seama si bezmeticii anti-Base pe ce potlogar mizau ei la Presedintie!

Florin 16-01-2011 - 20:28

Da poate ca iliescu trebuie sa mai dea exlplicatii.Poate este vinovat. Cineva trebuis sa stabileasca acest lucru. Dar domnul Basescu este responsabil si Dansul de genocidul de acum din Romania,de saracii care mor cu zile.de pensionarii lasati de izbeliste…de moartea lenta a acestui popor….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult