Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu intrat în campanie. Atac la Udrea şi greii PDL

Băsescu intrat în campanie. Atac la Udrea şi greii PDL

scris de C.P.
1 afisari

Traian Băsescu a declarat, duminică seara, că Elena Udrea nu are şanse la Primăria Capitalei.
Udrea nu are şanse la Bucureşti. Aşa arată toate sondajele. Cât de grea este Elena Udrea? Udrea şi Anastase acum cresc.

Băsescu-Negoiţă-Blaga-foto Gandul

Băsescu-Negoiţă-Blaga-foto Gândul

Când vor avea 20 – 15 ani în PDL atunci ele devin grele. Mai au de mâncat politică’, a spus şeful statului la B1 tv.
El a reamintit că este esenţial ca cei mai mai importanţi membri ai PDL să candideze la locale. Întrebat de ce nu se angajează greii PDL în bătălia împotriva lui Oprescu, şeful statului a răspuns: ‘Greii PDL sunt grei când se dau funcţii. Şi le-o spun deschis, aici, public greii PDL când se dau funcţii îşi aduc aminte că sunt grei, când au de îndepărtat pe unul care nu le convine îşi aduc aminte că sunt grei, dar când este Sorin Oprescu politician de 20 de ani, om hârşâit în campanii.

Eu l-am antrenat foarte bine în anul 2000, cum pierzi de la 44 de procente împotriva unuia cu 17 în primul tur. Sorin Oprescu este unul din cei mai buni oameni politici de campanie’. Şeful statului a susţinut că greii PDL ar trebui să-i reamintească lui Oprescu că unele proiecte finalizate în timpul mandatului său au fost începute de el.
‘Ce i-ar fi unui greu al PDL să ducă să-i spună: domnule Oprescu, cei ai făcut în Bucureştiul ăsta, pasajul, păi l-a început Băsescu şi ai votat împotriva lui domnule Oprescu, stadionul, pe ăla l-a făcut Videanu, domnule Oprescu dacă în Bucureşti există linia 41 şi încă 120 de km ăia sunt făcuţi de Băsescu, nu de tine. În Bucureşti dacă există contorizare la scară de bloc e făcută de primarul Băsescu nu de tine, în Bucureşti dacă este programul de reabilitare a 110 de şcoli e făcută de Băsescu nu de tine, în Bucureşti dacă există programul de reabilitare a oraşului vechi finanţat cu 28 de milioane de dolari de Băsescu. L-aş pulveriza’, a spus Băsescu.

5 comentarii

digital 18-03-2012 - 23:56

ce a făcut,kiombul?!
-nu a fost președinte
-nu a respectat constituția
-nu a mediat politica internă
-nu a promovat diplomația românească
– nu a făcut lobby economic favorabil României
-s-a auto erijat în premier,subminând,rolul executivului
-a luat decizii anti populare și antidemocratice

este un diktakior!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 19-03-2012 - 02:02

Pentru CINE bat CLOPOTELE domnule Traian Basescu ! OVER ist OVER , de pullveri zau daca mai poti! ASA cum v-ati prezenta cu celalt ,Monstru de GAGESTI, pareati mai degraba ca si 2 hobiti batrani si urati de toata lumea. Urat sfarsit , minciuna sa impregnat in trasaturi si mai dati de 2/3 ori din clantza… good bye !

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 19-03-2012 - 02:08

…si mai era ceva… A-ti demantelat pdl-ul si pe toti din apropiere , iar cele doua baloane gonflabile vor mai creste doar in …talie momentan , ca ulterior poate nu le prieste regimul alimentar de la targsor . Sper ca MRU, BLAGA , Cristian PREDA si Cotoiesu sa scape din hipnoza cucuvelei…

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 19-03-2012 - 12:02

V-ati grefat ca o tumoare maligna pe corpul ROMANIEI si inseland a-ti profitat de indolenta si bunatatea proverbiala a POPORULUI ROMAN. Si ca orice CANCER a-ti METASTAZAT organele principale dar si CELULA de BAZA a societati, FAMILIA ! Am fost consternat vazand cum faceati cadouri ,care nu va apartin , respectiv tratatul de istorie din biblioteca Palatului Cotroceni ,unde santeti vremelnic si unde auziti zilnic cum canta cucuveau pt. dv. dl . TRAIAN BASESCU !

digital 19-03-2012 - 14:07

dacă nu ai fi ”printz”,ți-aș da un șut în coa-ie…..păi tu îi zici lu kiombea:
””….pt. dv. dl . TRAIAN BASESCU !”„???!!!
tu îl pupi sau îi dai limbi?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult