Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu la Guvern: Faceau striptease aruncandu-si sepcile, acum isi arunca caracterul pe TV

Basescu la Guvern: Faceau striptease aruncandu-si sepcile, acum isi arunca caracterul pe TV

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că doreşte să le vorbească miniştrilor, la şedinţa de Guvern, şi „despre situaţia de la Ministerul de Interne, despre băieţii care au început să facă striptease aruncându-şi şepcile, iar acum îşi aruncă caracterul pe toate televiziunile”.


Şeful statul a anunţat încă de la debutul şedinţei de guvern, care a început miercuri la ora 15.00, că, pe lângă problemele legate de aderararea României la Spaţiul Schengen, „suntem în plină criză a datoriilor guvernamentale şi ar trebui să stabilim politici de stopare a acestor, dacă vrem să prefigurăm optimist viitorul”.

„Aş vrea să discutăm câteva probleme extrem de sensibile din acordul cu FMI. Ca subiecte mi se par prioritare  arieratele din Sănătate,  arieratele către societăţile comerciale, compensarea TVA, pentru că face parte din procesul de reducere a arieratelor în economie”, a explicat Băsescu, citat de Adevărul.

„Nu în ultimul rând, aş vrea să privim puţin la situaţia din UE şi mă refer la ultimele evoluţii legate de Irlanda şi alte potenţiale riscuri de stabilitate la adresa monedei europene, ce confirmă afirmaţiile de la summit, de luna trecută, că Europa e încă în criză şi veţi vedea că se prefiguerază intrarea în derapaj şi a altor state”, a atras atenţia preşedintele.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult