Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu la PDL: Nu vă uitaţi la Trusturile lui Vîntu şi Voiculescu

Băsescu la PDL: Nu vă uitaţi la Trusturile lui Vîntu şi Voiculescu

scris de R. C.P.
8 afisari

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut democrat-liberalilor să nu se lase descurajaţi de criticile trusturilor de presă pentru că „românii nu pot fi păcăliţi cu una cu două”, cel mai bun exemplu fiind anul 2009, când el însuşi a câştigat preşedinţia în ciuda „unei gigantice campanii” împotriva sa.

PDL isi alege presedintele„Pentru că este prima dată când ne întâlnim în Convenţie după 2009, vă mulţumesc pentru sprijinul extrarordinar pe care mi l-aţi dat, într-o luptă care părea la un moment dat pierdută. Dar s-a demonstrat în România, probabil singura ţară din Europa în care s-a întâmplat acest lucru, că se poate câştiga şi împotriva unor gigantice campanii de presă, dacă ele sunt incorecte. Nu vă uitaţi la trusturile de presă care vă deranjează, românii nu pot fi păcăliţi cu una, cu două, şi aveţi proba în 2009. Să nu uitaţi acest lucru şi să nu vă descurajeze sau să vă introducă în atmosfera lor populistă nici politicienii din opoziţie, nici trustul domnului Vîntu, sau cum îl cheamă acuma… nu mă… ăsta, Ghiţă. Ghiţă, Voiculescu şi alte mari figuri ale mediei din România. Faceţi ce trebuie pentru că românii, vor înţelege. Şi când puteţi explicaţi”, i-a îndemnat Băsescu pe delegaţii PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut sâmbătă un discurs la Convenţia Naţională a PDL, care alege preşedintele partidului, în cursul zilei, dintre Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu.

7 comentarii

petrescu 14-05-2011 - 13:28

ADEVARUL DERANJEAZA FOARTE MULT.

Ciu Huhu 14-05-2011 - 18:15

Corect!

cornelius 14-05-2011 - 16:04

Nu va uitati ca sa nu va reveniti din hipnotizarea facuta de base si sa intelegeti care e de fapt realitatea

Negativ 15-05-2011 - 01:27

Voiculescu e mai abil decat boc.

tanase marian 14-05-2011 - 19:04

exact asa ati grait domnule presedinte de tara nenorocita de mizerii umane mie acum sase ani un colonel dr. mi a strigat din usa la spitalul ministerului de interne de fapt doi colonei si medici erau beti an cabinet m au nenorocit prin neprezentare,,……….recent un derbedeu medic de la clinica fundeni m a dat afara an strada asadar an strada cand speriat ca nu pot merge i am explicat drama de la spitalul m. i. ,,…………este acest infractor bolnav psihic subordonat al doamnei prof. dr. virginia ion etajul trei neurologie fundeni rusine romani rusine romania,,…………..dedic aceasta informatie partidului,,p. d. l. ,, si vajnicilor luptastori pentru nenorocirea tarii romaniei,,………………..sub acesti demnitari mi am gasit o invalidanta stare,,…………..

CZC 14-05-2011 - 21:18

Buna poanta „romanii nu pot fi pacaliti cu una cu doua”. Adica doar cu doamna Udrea si doamna Barbu nu. Dar daca intra in scena Roberta si Monicile, se poate. Si mai bine a sa ai la Paris un Baconschi. Crescut de un tata cantator al PCR, unul anti – Blaga, victoria e clara. Nu va speriati. Tatal lui Baconschi, poet, a fost anti Lucian Blaga, nu Vasile. Cu Vasile s-ar fi inteles. Poate mai bine ca fiul.

caro 14-05-2011 - 21:22

Lozincile lui Basescu nu mai pot pacali pe nimeni. El are o placa cu mogulii pe care o foloseste ori de cate ori are ocazia

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult