Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu, la suspendare. În ce condiţii se retrage Antonescu din viaţa politică

Băsescu, la suspendare. În ce condiţii se retrage Antonescu din viaţa politică

scris de A.B.
5 afisari

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat, vineri,  în plenul Parlamentului că în cazul în care preşedintele Traian Băsescu nu va fi demis la referendum se retrage din viaţa politică.

antonescu

foto: dcnews.ro

„Veţi fi sau nu suspendat astăzi, veţi fi sau nu demis de verdictul poporului român ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. Dacă veţi fi demis la referendum nu ştiu ce veţi face, dar vă urez şi dvs şi mie un singur lucru, să apucăm amândoi o justiţie pe deplin independentă,” a spus  Antonescu. El i-a reproşat preşedintelui că a dat ordine directe unor instituţii care nu i-au fost subordonate în mod direct, în acest sens dând ca exemplu Guvernul, Parlamentul, CCR, instanţe, serviciile de informaţii şi alte instituţii aflate în slujba cetăţenilor. „Trebuie să ştiţi domnule preşedinte că, în anumite împrejurări şi funcţii, vorba, declaraţia înseamnă faptă”, a completat Antonescu. De asemenea, liderul PNL l-a acuzat pe Băsescu că nu şi-a onorat rolurile conferite de Constituţie, acelea de garant, moderator, reprezentant al tuturor cetăţenilor. „Iar marea eroare pe care aţi comis-o şi păcat politic şi instituţional  faţă de cetăţenii acestei ţări este că aţi lăsat această ţară fără preşedinte”, a adăugat Crin Antonescu. El a insistat că demersul de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu este perfect democratic şi constituţional

2 comentarii

Toma 07-07-2012 - 10:28

La fel ca mentorul si fondatorul USL ion Iliescu acest individ ajunge presedinte printr-o lovitura de stat !

Romania dupa 22 de ani de la invazia sovietica si instaurarea cutriilor de conserve kgb-iste a avut un presedinte Traian Basescu ce a incercat sa elibereze Romania de acest blestem.

In momentul in care justitia a inceput sa functioneze ,strigatele strigoilor iliescieni ne asurzeau ,acuzind presedintele ca nu blocheaza actul justitiei.
Acesta este adevaratul motiv a-l suspendari,in sfirsit hotii ajungeau la puscarie.

Vezi acuzele lui Ponta iliescu antonescu .Hrebenciuc etc ..in cazul Nastase.

Explicati poporului roman adevarul
Iliesc si noul sau FSN ,USL ne transforma in mozambicani ,prin prabusirea cursuluyi valutar depreciere leului ..se vor „marii „pensiile se vor reintregii salariilñe …de fapt vom pierde mult mai mult .
O noua posibilitate ratata de a educa, forma natiunea romana in stil german.
Sariti dvs. elitele si deplingeti faptul ca romanul nu-i ca polonezul, neamtul…iata dece .iata cine impiedica renasterea nationala Iliescu USL .

La rewferendum avem de ales calea GERMANA &TRAIAN BASESCU SAU MOZAMBIC :ION ILIESCU _USL ANTONESCU FSN:

ion Iliescu „.Cine sta linga mine nu pierde”
Ajunge presedinte prin lovitura de stat mai devreme sau mai tirziu.,structuriler care l-au propulsat presedinte in 90 sau reactivat.

Romania are de ales intre uniunea Rusia ,Belarus ,Ukraina sau UE !

.

TM 07-07-2012 - 13:30

Nu sunt nici USL-ist si nici PDL-ist dar fratilor, ne-am lovit rau la cap daca-l acceptam pe Antonescu ca presedinte! Mecla lui imi aminteste de „Chuckie papusa ucigasa!” Si da, cat timp a fost Base la putere marii imbogatiti pe timpul PSD-ului au cam falimentat, acum sa vedeti recuperari!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult