Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu la TVR: Dacă reizbucneşte criza, suntem pregătiţi

Băsescu la TVR: Dacă reizbucneşte criza, suntem pregătiţi

scris de D.S.S.
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seara, într-o Ediţie specială la TVR, că în cazul reizbucnirii crizei economice, România este pregătită să faţă noii situaţii.

Presedintele Traian Basescu

foto: Agerpres

Şeful statului a precizat că măsurile luate de Guvern până în prezent, deşi dificile pentru populaţie, au scos ţara din criză, subliniind că în prezent nu mai sunt riscuri de derapaj economic şi că România a fost stabilizată.

Traian Băsescu a declarat că la regiile de stat este o „clientelă transpartinică„, iar aceasta va fi spartă prin management privat.   

Preşedintele a mai spus că nu va fi posibilă scăderea CAS. Întrebat în legătură cu faptul că premierul Boc a anunţat de mai multe ori scăderea CAS, şeful statului a precizat că Guvernul poate avea abordări politice, în timp ce preşedintele nu are niciun fel de abordare politică, ci tehnică. „Am învăţat să nu mai cred în politicieni„, a subliniat Traian Băsescu.   

Traian Băsescu a vorbit şi despre importanţa scutului american anti-rachetă, menţionând că datele tehnice nu vor fi făcute publice. Referitor la reacţia Moscovei, şefului statului a afirmat că va răspunde oficial doar la declaraţii făcute de preşedintele sau premierul Rusiei, şi nu la comentarii de genul celor făcute de ambasadorul rus la NATO, Dmitri Rogozin

Vezi înregistrarea integrală AICI 

1 comentariu

Qui Bono 10-05-2011 - 09:41

Da, Basescu a calit Romania 😉 Va amintiti bancul ala mai vechi cu multumim partid iubit ca ne-ai crescut si ne-ai calit?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult