Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu, lăsat acasă: MAE a anunţat CE că Ponta merge la Bruxelles

Băsescu, lăsat acasă: MAE a anunţat CE că Ponta merge la Bruxelles

scris de M.A.
9 afisari

Comisia Europeană a fost anunţată de MAE că România va fi reprezentată de Victor Ponta, la Consiliul European. Traian Băsescu rămâne acasă.

Băsescu, lăsat acasă: MAE a anunţat CE că Ponta merge la Bruxelles

Băsescu, lăsat acasă: MAE a anunţat CE că Ponta merge la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a transmis la Bruxelles, la Comisia Europeană, componenţa delegaţiei ţării noastre care va participa la reuniunea din 28 – 29 iunie şi mandatul acesteia la Consiliul European. Potrivit lui Victor Ponta, delegaţia României va fi formată din primul-ministru, ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, şi ministrul pentru Afaceri Europene, Leonard Orban, transmite Agerpres.

MAE a transmis la Bruxelles, la Comisia Europeană, componenţa delegaţiei României şi mandatul delegaţiei României. Am primit tot azi agenda finala a reuniunii de pe 28 – 29 iunie. Pot să vă confirm că punctele aflate pe ordinea de zi a Consiliului European sunt reprezentate de situaţia economică şi socială în acest moment în Europa şi mecanismul financiar multianual 2014 – 2020, adică exact subiectul pe care l-am dezbătut la Bucureşti împreună cu preşedintele Barroso şi alţi nouă prim-miniştri”, a declarat Victor Ponta

5 comentarii

Pribeagul 20-06-2012 - 17:27

Nu te lasa procurorule! 🙂

Dovedeste ca n-ai plagiat degeaba!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-06-2012 - 17:38

BraVOO d-le Ponta ! Ce sa ,M. A. I . caute farsorul -ipochimen! Reprezinta eventual Fameglia ( cu conditia sa fie recunoscuta) ! La …ciresica coorsare!

urbos 20-06-2012 - 17:39

Scarnavia Nationala a pus-o. Porcul Basescu nu si-a dat seama ca Ponta nu face totusi parte din generatia lui de trogloditi imputiti, cu vocatie de slugi, facuti in comunism pe cand el, lepra securista dadea ordine si porunci. Tupeul Pontei e muuuult mai mare, asa ca scarnavia securista o s-o suga pana la cotor.
La puscarie cu Kioruuu!

Cercul 20-06-2012 - 18:15

Acum va arata Ponta daca are tarie de caracter. Daca demisioneaza din cauza plagiatului, Base e mai tare ca el. Trebuie sa stea tare pe pozitie sa-l suspende pe Base. A demisiona din cauza plagiatului nici nu are fundament rational, pt ca postul de prim ministru l-a primit pe baza capitalului electoral nu un urma unui concurs(si nici macar nu-i un doctorat in stiinde politice).
Base pe de alta parte a arata ca n-a inteles nimic din facultatea aia de marina unde a facut ceva stiinta, procedeaza si gandeste tot ca un jurist, un bagabont de militian, tot dosare, anchete si procese.

digital 20-06-2012 - 18:46

tu ce crezi mă cercule?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult