Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu, lup de mare cu brevet

Băsescu, lup de mare cu brevet

scris de A.H.
30 afisari

Brevetul de comandant de navă al preşedintelui Traian Băsescu a fost reconfirmat, vineri, după ce a fost supus unui test de a scoate o navă din Portul Rotterdam şi a o ancora în larg, şeful statului spunând că totul „a fost normal” şi că pentru el nu poate fi „ceva spectaculos”.

Traian Băsescu a susţinut, vineri, o testare pe un simulator de navigaţie, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanţa, pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă.

La ieşire, întrebat de jurnalişti dacă i-a fost reconfirmat brevetul de comandant de navă, Băsescu a răspuns: „Da”, adăugând: „A fost normal, pentru mine nu poate fi ceva spectaculos”. De asemenea, el a afirmat că brevetul său este „pentru navă mai mare de 3.000 de tone, pentru orice tonaj”.

Îmbrăcat în uniforma specifică, Traian Băsescu a recunoscut înainte de test că are emoţii si că mai greu îi este să conducă ţara decât o navă.

Totul a decurs bine însă, iar șeful statului a ieșit zâmbitor după un examen de 3 ore, în care, potrivit lui, a trebuit să scoastă nava din Portul Rotterdam și să o ancoreze, pe o mare schimbătoare și cu trafic.
„A fost normal. Partea de test, după familiarizare cu sistemele de navigatie a fost scoaterea navei din Portul Rotterdam și ancorarea ei în zona de ancoraj. Am scos-o, nu am produs accidente. E interesant, chiar mi-a plăctu să stau în simulator. Marea a fost și buna și rea și trafic. Brevetul meu este pentru navă mai mare de 3 mii de tone”, a declarat președintele jurnaliștilor.

Acesta a purtat pe cap șapca pe care a avut-o când era comandant pe nava Biruința. Totodată, instructorul lui Traian Băsescu l-a lăudat pentru meritele sale, precizând că președintele este un cursant de elită.

Preşedintele Traian Băsescu afirma, joi, că a învăţat până la ora 6.00 dimineaţa pentru acest test şi că ar fi ruşinos să îl pice. El mai spunea că a început cursurile pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă pentru că este vorba despre sentimentul său de siguranţă: „Fac parte din sentimentul meu de siguranţă. Ştiu că am o meserie foarte bună. E o invitaţie şi către alţi politicieni ca înainte să facă politică să fie foarte buni în meseria lor”.

Preşedintele Traian Băsescu a urmat cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant în august 2007, tot la CERONAV, iar acestea au expirat în august 2012.

În 1976, Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”, Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială.

Începutul activităţii profesionale a lui Traian Băsescu a avut loc tot în domeniul naval, acesta fiind ofiţer maritim gradele III, II şi I, pe nave de mare tonaj, la Navrom Constanţa. În perioada 1981-1987 a fost căpitan de cursă lungă şi comandant al navelor Argeş, Crişana şi Biruinţa, iar între 1987 şi 1989 a fost şef al Agenţiei NAVROM din Anvers.

49 comentarii

ValVerde 16-08-2013 - 17:37

Ptiu, sa nu-l deochi, ce frumos e el cu sapca si epoleti…!!!

Antibasistul 16-08-2013 - 17:43

Mai frumos e daca-l pupi zilnic in cur!

un crestin 16-08-2013 - 17:50

Ce-i sigur e sigur. Basescu si Putin nu vor soma dupa ce nu vor mai fi sefi. Unul, pe mari si oceane, altul in arte.

Shark 17-08-2013 - 01:28

nici pe mare n-o sa-l mai primeasca nimeni … nu, chioru’ merge la jilava …

UnUL 18-08-2013 - 23:01

Rechin de mucava, nu te pune cu un lup de mare să o iei peste bot!

UnUL 16-08-2013 - 18:30

După terminarea mandatului, domnul Basescu va fi mai linistit. Caci – in ciuda calomniilor – nu este omul sa se cramponeze de un scaun sau de niste privilegii. Va scapa de toate laturile si calomniile deversate asupra lui, familia lui nu va mai fi murdarita si el va reveni la o viata linistita si fara stres. Si, poate, la marea pe care o iubeste atat, si care este mult mai curata si mai „sincera” decat soioasa „mare” umana. Va fi departe de oceanul de r a h a t al politicii romanesti Noi ne vom intoarce la partidul-stat (neparat rosu!) al anilor 90, sau poate chiar la „dictatura proletariatului” de pe vremea lui Gheorghiu Dej (in varianta dictaturii USL-inoase, in frunte Copy-lot Tonta si Chucky Porumbacu, un fel de Hitler in mizerie, la fel de isteric si intolerant, la fel de nebun dar mult mai putin inteligent ca originalul, ambii m a n i p u l a t i din umbra de Ilici Iliescu si de sinistrul turnator Felix).

Ionel 16-08-2013 - 21:08

Sta bine , mangafoaia ! E miliardar afara si falit aici. Chiar crezi ca romanii mai fac vreo diferenta intre basisti si USL-isti?

UnUL 16-08-2013 - 21:13

Chestia cu „miliardarul” e altă aiureală antenistă, pe care o cred doar naivii (ca să nu mă exprim altfel!)

Ionel 16-08-2013 - 21:46

Iarasi antenistii! Aia e legiunea Tudor Vladimirescu sau efectul Roman, un fel de efect Stokolm, in puiii mei! Toti sunt mincinosi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-08-2013 - 19:23
UnUL 16-08-2013 - 19:45

Flota a vandut-o Văcăroiu.
Țara o scufundă zi de zi USL-ul.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-08-2013 - 20:01

Dute dracului de nebun ,obsedat!

Ai deraiat de pe fix, numai tampenii ,sustii!

Chiar , nu ai un minim de decenta !

UnUL 16-08-2013 - 20:55

„Du-te” se scrie cu cratimă. tăntălăule ! În rest, continuă să delirezi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-08-2013 - 21:20

,,Dragii mei anti-băsiști !

Care sunteți găinari, hoți, plagiatori, prostituate, proxeneți, violatori, drogați sau doar simplii bețivi, evazioniști fiscali, asistați sociali , băgători de seamă, taietori de frunze la câini, corupți din poliție, din armată sau justiție, vameși sau paznici, jurnaliști sau formatori de opinie , oameni sănătoși beneficiari de certificate de handicap sau de revoluționari, securiști cu grade mari sau doar amărâți de turnători, aflați că, din momentul în care v-ați hotărât să aruncați țara în aer doar pentru ca să vă păstrați voi beneficiile ilegale, nu mă mai interesează care este punctual vostru de vedere.
Dragii mei anti-băsiști proști ca noaptea , dacă n-ați fi un pericol pentru viitorul meu și al copiilor mei, v-aș spune cu sinceritate că m-ați plictisit déjà.

Dacă ați fost dezamăgiți că astăzi n-am scris pe o temă politică vă aștept cu un comentariu pertinent : psi și Tiberiu Orasanu, bazel09″

…………………

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-08-2013 - 21:55

Preacinstitul Băsescu
Posted Theodora

“Solicitarea guvernului este dincolo de ceea ce pot accepta ca președinte al CSAT și in nici un caz nu voi face act ilegal acum, la bătrânețe.” a declarat Basescu Traian la declaratia de presa din 5 august 2013.

Cateva intrebari pentru preacinstitul Basescu:

1. Cum a disparut Flota Romana?

2. De ce si-a atribuit Basescu singur vila din Mihaileanu?

3. De unde a avut Ioana Basescu bani sa isi cumpere apartamentul de 800.000 de euro?

4. Vrem niste explicatii despre “vanzarile anterioare”

5. Cum explica Basescu averea imensa – 65.000 de dolari si un milion de lei (echivalentul a 83.000 de dolari la acea data) – pe care a declarat ca o avea la Revolutie? Foarte important de stiut pentru cei tineri este ca, in acea perioada nu aveai voie să ai valuta. Daca erai descoperit cu 10$ infundai puscaria.”

http://theodora0303.files.wordpress.com/2013/08/base-am-falimentat-romania.jpg

ValVerde 16-08-2013 - 22:14

” Cum explica Basescu averea imensa – 65.000 de dolari si un milion de lei (echivalentul a 83.000 de dolari la acea data) – pe care a declarat ca o avea la Revolutie?”

===

Asta-i usoara: Blugi, kentane si chiloti de dame…ciunga americane…si vreun VCR din cind in cind….

UnUL 16-08-2013 - 22:23

Parpanghel, mai încerc o dată – fără speranță – să te „luminez”:
1. Povestea cu flota se reia fără încetare, deși a fost explicat in câteva rînduri și s-a fâsâit de mult; dar capsomanii o repeta de-a-nboulea. Flota – o gramada de fier vechi cu perioada de garantie depasita – a fost vanduta de Vacaroiu. Orice om de bun simt stie ca dl. Băsescu nu a avut niciun amestec in afacerea asta. Dosarul este inchis, daune – 30.000 euro! Si să nu uitam ca Basescu este singurul nostru om politic care a avut coloana vertebrala sa demisioneze din functii, sa renunte la imunitate si sa se puna la dispozitia justitiei, intr-un moment cand la guvernare se aflau adversarii lui politici; daca acestia ar fi putut gasi ceva impotriva lui (vezi si celebrele stenograme PSD!), l-ar fi bagat urgent la racoare.
2. In problema casei din Mihăileanu nu s-a comis nicio ilegalitate; avem aici un alt cliseu antenist, ca si cel cu flota, reluat in pro stie (sau in ne sim țire!) de adversarii presedintelui. A cumparat casa perfect legal și la un pret corect pentru acea vreme. A existat, e drept, o inadvertenta notariala, rezolvata ulterior, iar presedintele a parasit elegant locatia!
3. Pai pentru a cumpăra casa Ioanei s-a vandut o casa… si poate mulți nu nu știu cat castiga un notar in Romania ! (De ce oare și-a făcut Tăriceanu fosta soție notar ?)
4. Care „vânzări anterioare”?
5. Explicația ți-a dat-o domnul ValVerde. Toți cei ce ieșeau din țară (marinari, mecanici și conductori de locomotivă, șoferi de tir, etc) aduceau diferite obiecte de îmbrăcăminte – și nu numai – pe care le vindeau. Iar poliția închidea de obicei ochii.

mircea 17-08-2013 - 08:25

Un-nULule se vede de la o posta ca nu esti dascal ci un scolit la Stefan Gheorghiu si Baneasa in solda securitatii.Nu era necesar sa fii in locatii.Oare care ar fi motivul de-l aperi pe un neica nimeni.Un produs al ceausismului,care in scurta activitate profesionala a adus numai pagube,dar partidul si securitatea l-au protejat,promovat la fe ca si pe tine,care nu mananci,nu dormi decat cu menirea sa-l aperi pe Basescu un nimeni.Cel care pe criptonume sunt depuse sume fantastice in banci din state sud americane.TU Un-nULUle si Basescu crezi ca ve-tii avea liniste .Mai ales tu,v-a trebui sa muncesti triplu ca sa-i aperi pe acesti pseudo politicieni

Ionel 17-08-2013 - 08:35

Suntem papuasi si cu siguranta credem tot ce spui dumneata. Problema e ca au fost furati si bananierii si asta e o problema. Ne-a lasat in fundul gol.

UnUL 17-08-2013 - 08:55

Mirciulică, schimbă-ți ochelarii: vezi la fel de prost pe cât scrii românește.
P.S „Ve-ții” e absolut genial în imbecilitatea lui! Și „v-a trebui” e original!

XYZ 17-08-2013 - 09:13

Domnule UnUl, chiar credeti ca fostul ministru al transporturilor dl Traian Basescu nu a avut cunostinte despre vinzarea flotei? A fost strain de cauza?

In ceea ce priveste valoarea prejudiciului va rugam sa ne postati si noua cateva date aferente. Pentru inceput asteptam o lista a vaselor care sa cuprinda si anul fabricatiei descrierea motorizarii si echipamentului si eventual o copie a evaluarii fiecarui vas. Multumesc anticipat.

UnUL 17-08-2013 - 09:19

Stimate domn, vanzarea navelor nu intra în competența ministrului transporturilor, oricât de ciudat ar părea. În ceea ce privește navele, numele, anul, etc, stiu la fel de mult ca dumneata. Nu am cele mai mici cunoștinșe tehnice, și nici nu m-au interesat informațiile în acest domeniu. Dar cred că ele pot fi găsite pe „Goagăl”.

XYZ 17-08-2013 - 09:30

Mai sus ati subliniat ca suma prejudiciului este in valoare de 30.000 dolari. Cu ati ajuns la aceasta concluzie? Fara a studia datele!

UnUL 17-08-2013 - 10:02

Nu eu am ajuns, ci justiția.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-08-2013 - 21:17

Tu cu 59 de lucrari , publicate (5) restul …contributii !

Ai si tu un IDEAL —BRAVO

http://1.bp.blogspot.com/-0IqtFJG4tWA/TxQq2-tODwI/AAAAAAAAC5s/9Yjw48Bj4jI/s1600/Funny+photo+Traian+Basescu+Bancuri.jpg

UnUL 16-08-2013 - 22:14

Iar faci inventare false? Uite, ca să nu mai bați câmpii:
– 5 cărți ca unic autor
– 3 cărți în colaborare
– 8 lucrări publicate în volumele unor conferințe internaționale
– 21 studii și articole publicate în țară și străinătate
Oricât ai calcula, nu fac 59 !!!
P.S. Știu că vrei să fii ironic, caustic, sarcastic, etc dar nu-ți prea iese.

Antibasistul 17-08-2013 - 11:07

Iarasi minți!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 14:14

DESPRE ….BURSA SORR(y)OS , rien de rien !

UnUL 18-08-2013 - 21:34

Parpanghelaș, nu am avut decât burse acordate de statul român, respectiv de statul francez. Bașca ceva programe Erasmus.

Antibasistul 18-08-2013 - 21:49

Iarasi minti! Cretinule basist, nici cretinii nu acorda burse unor retardati ca tine!

UnUL 18-08-2013 - 22:12

Ai dreptate. CRETINII NU ACORDĂ BURSE unora ca mine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 22:15

Noa’h ghini , dar sa nu hii uytat ceffa, qa

IO , am pus intrebarea punctual.

Poate , astia de la ….wikipedia

au , informatii ,eronate !

UnUL 18-08-2013 - 23:06

Parpanghelaș, țin să te liniștesc : Nu sunt și nu voi fi vreodată pe Wikipedia. Dar, dacă ți-aș spune numele meu, m-ai găsi pe „Goagăl”: (Nu conta, totuși, că o voi face prea curând!)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 23:14

Keine Sorge , Herr OberPullendorf!

Ia de vezi , Lista profesorilor de la UBB, care au semnat contra referendumului , si ulterior contra PM , Victor Ponta pt . un plagiat , nedovedit !

,,Mai incet , cu pianul pe scari (ABRUPTE, dar captusite bine cu…privilegii !)

UnUL 18-08-2013 - 23:27

Da. mă poți găsi pe lista celor care au semnat împotriva distrugerii ICR și împotriva plagiatului lui Tonta.
Plagiat nedovedit? Păi n-ai decât să pui alături textul tezei lui Copy-Paste Tonta și a „sursei” și identitatea lor îți sare în ochi, dacă nu ești total orb.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 23:37

,,Profesorii de la UBB fac front comun împotriva lui Ponta şi cer retragerea titlului de doctor, pentru plagiat
de Mihai Prodan, 31 iulie 2012, 11:54
citiri:1637, comentarii:29
Un grup de profesori ai prestigioasei universităţi „Babeş-Bolyai” au analizat teza de doctorat a premierului Victor Ponta, iar concluzia acestora e că aceasta e plagiată. Numărul semnatarilor ajunge la 26 şi creşte de la o zi la alta.

Aceştia i-au transmis lui Ponta, dar şi ministrului Educaţiei Ecaterina Andronescu, o scrisoare deschisă prin care arată că se raliază Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti, al cărei verdict, de asemenea, este plagiatul. „Ne raliem fără ezitare poziţiei profesionale a CNATDCU şi a Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti, potrivit căreia este indubitabil faptul că teza de doctorat din 2003 a domnului Victor Ponta e un plagiat de dimensiuni şi gravitate extinse”, arată semnatarii.

În plus, aceştia protestează „împotriva modului inadmisibil” în care din partea Ministerului Educaţiei s-au exercitat presiuni asupra acestor corpuri profesionale, ce au constat în reorganizarea Consiliului Naţional de Etică şi a CNATDCU în ajunul momentului în care urmau să se pronunţe privitor la cazurile Mang, respectiv Ponta, intervenţia intempestivă a ministrului interimar Liviu Pop în şedinţa CNATDCU în care era dezbătut plagiatul lui Victor Ponta, tentativele de defăimare profesională, ulterioară emiterii deciziilor de plagiat, a membrilor comisiilor care au ajuns la această concluzie, şi altele.

„S-a încercat şi deturnarea repetată şi constantă a atenţiei dinspre întrebarea de natură ştiinţific-deontologică şi propriu-zis etică aflată în chestiune („este sau nu teza domnului Ponta plagiată?”) către chestiuni tehnico-legale („cine, şi în virtutea cărei legislaţii, putem afirma că are dreptul de a emite o decizie eficientă în privinţa retragerii/ menţinerii titlului de doctor al lui Victor Ponta?), ameninţările proferate de către doamna Ecaterina Andronescu la adresa Universităţii Bucureşti, care, potrivit declaraţiilor Ministrului Educaţiei, şi-ar putea pierde dreptul de a organiza şcoala doctorală în măsura în care îşi continuă demersul privitor la teza lui Victor Ponta”, arată semnatarii.
„Considerăm că verdictul de non-plagiat la care a ajuns Consiliul Naţional de Etică nu prezintă nici o garanţie de credibilitate, el aparţinând unui organism a cărui componenţă fusese, pe de o parte, modificată tot în legătură cu o cercetare a plagiatului, şi care, pe de altă parte, s-a aflat într-o postură de conflict de interese, datorită subordonării în linie directă faţă de ANCS – Ministerul Educaţiei – Guvernul României”, spun profesorii clujeni.
„Ne exprimăm, fiecare, opinia ştiinţifică şi deontologică personală potrivit căreia domnul Victor Ponta se face vinovat nu doar de plagiatul din 2003, ci şi, mai ales, de prezenta instrumentare (cu bună ştiinţă, sau prin cooperare tacită cu nişte subalterni foarte zeloşi) a instituţiilor statului pentru mascarea mediatică sau deturnarea juridică a unui adevăr cum nu se poate mai evident: plagiatul”, spun ei.

Iată mai jos lista semnatarilor scrisorii deschise:

Vlad Alexandrescu, conf. dr., Universitatea Bucureşti

Bakk Miklós, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Gabriel Bădescu, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Ioana Both, prof. dr., UBB Cluj-Napoca

Denisa Butnaru, cercet. asoc., dr., Universität Augsburg

Cătălin Cioabă, cercet. postdoc., Universitatea Bucureşti

Virgil Ciomoş, prof.dr., Facultatea de Istorie şi Filosofie, UBB Cluj

Ion Copoeru, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Diana Cotrău, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Diana Cozma, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Monica Fekete, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Victor Eugen Gelan, drd., Universitatea Bucureşti, Cercetator invitat al Husserl-Archiv Freiburg, Germania

Calin Goina, asist. univ., UBB Cluj-Napoca

Kiraly Istvan, conf. dr., UBB Cluj

Marius Lazăr, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Laurenţiu Malomfălean, drd., UBB Cluj-Napoca

Doris Mironescu, asist. dr., Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi

Rareş Moldovan, lect. dr., UBB Cluj-Napoca

Michaela Mudure, prof. dr., UBB Cluj-Napoca

Raul Cristian Mureşan, Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie

Mihai Vlad Niculescu, Assistant Professor, Bradley University Peoria, Illinois, USA

Horea Poenar, lect. dr., UBB Cluj-Napoca

Cristina Raţ, lect. dr., UBB Cluj-Napoca

Miruna Runcan, prof. dr., UBB Cluj-Napoca

Ion Pop, prof.dr., Facultatea de Litere, UBB Cluj-Napoca

Liana Pop, prof. dr., UBB Cluj-Napoca

Liviu Pop, asist. cercet., Institutul Arhiva de Folclor, Academia Română

Alin Tat, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Helga Tepperberg, conf. dr., UBB Cluj-Napoca

Cristina Varga, asist. dr., UBB Cluj-Napoca

Cornel Vîlcu, lect. dr., UBB Cluj-Napoca

Dina Vîlcu, asist. drd., UBB Cluj-Napoca

Ursula Wittstock, asist. drd., UBB Cluj-Napoca

Dan Balica, drd., cadru didactic asociat FSPAC, UBB Cluj-Napoca

Alexandru Cobzaș, Presa Universitară Clujeană

Octavian Gordon, lect. dr., Universitatea Bucureşti

Călin-Dan Lungescu, lector dr., UBB Cluj-Napoca

Lucian M Macrea, MD, FIPP, Swiss Pain Research, Universität Zürich

Georgian Melinte, drd. CNRS, Strasbourg, Franta

Corina Mitrohin, Researcher at Innovation Centre Etas Stuttgart, Germany

Florin Oprea, prof. dr., Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti

Razvan Paraianu, lect. dr., Universitatea „Petru Maior”, Târgu Mures

Constantin Petrovici, conf. dr., Universitatea „Al.I. Cuza”, Iaşi

Radu Teampău, asist. drd., UBB Cluj-Napoca

…….

Sursa ZIUA de Cluj.

UnUL 18-08-2013 - 23:47

Regret să te dezamăgesc, nu sunt pe această primă listă. Dar mă vei găsi pe lista finală, cea cu peste 2000 de semnaturi, unde nu sunt numai profesori de la UBB.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 23:32

Tzutzer E s t i ,gasit demult !

Te astept la …debasificare !

Daca vei dovedi ravna, mai

Vedem !

UnUL 18-08-2013 - 23:33

CE PROSTII VORBEȘTI, PARPAGHELUȚ!
Oricum, pentru „debăsificare” nu conta pe mine!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 23:44

Stay, amice ,

Nu bate clantza,

……………

UnUL 18-08-2013 - 23:47

Clanță ai tu, puișor!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 23:55

VREI si Lista ?

UPDATE Petiţia pentru retragerea titlului de doctor premierului Victor Ponta a adunat peste 2.000 de semnături 30 noiembrie 2012, 20:30

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/eveniment/petitia-retragerea-titlului-doctor-premierului-victor-ponta-adunat-2000-semnaturi-1_50b8ec977c42d5a663a7cee5/index.html

UnUL 18-08-2013 - 23:58

De ce s-o vreau? O știu; și, oricum, e publică. Dacă ai timp și chef, scoate de pe ea toate numele de cadre didactice de la UBB (Fiecare și-a scris profesia pe listă!) și printre ele se va afla și al meu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-08-2013 - 00:01

Tardiva, momentan !

Cioku , mi kk!

Nu ,provoca .tzutzere!

urbos 19-08-2013 - 00:06

Taci ma scarba ordinara ca tu nu esti profesor, tu esti o naparca pusa, acolo unde esti, de partid.

UnUL 19-08-2013 - 00:10

Buboșel, dacă ai ști ce puțin îmi pasă de părerea ta și de toate i m b e c i l i t ă ț i l e cu care împuți forumurile…! Dacă dialoghez cu tine e pentru că întotdeauna m-a amuzat să enervez d o b i t o c i i.

UnUL 19-08-2013 - 00:11

Ce e tardiv, Parpangheluț?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-08-2013 - 00:16

Ti se pare ca faci pe prostul si nu intelegi !

Dobitockule!

UnUL 19-08-2013 - 00:20

Păi chiar nu pricep, Parpanghelaș. Nu sunt eu de vină dacă tu te exprimi ca o cizmă.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult