Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu: “Modificarea Codului Penal dă liber la corupție. Ponta și Antonescu să demisioneze.”

Băsescu: “Modificarea Codului Penal dă liber la corupție. Ponta și Antonescu să demisioneze.”

scris de C.S.
7 afisari

Traian Băsescu a lansat un nou atac pe tema modificărilor aduse Codului Penal. Președintele susține că premierul Victor Ponta și liderul PNL, Crin Antonescu, au girat controversata lege a superimunității parlamentare, cerându-le în mod oficial demisia.

Președintele Traian Băsescu cere demisiile liderilor coaliției de guvernare.

„Aranjamentul între Ponta şi Antonescu pe legea amnistiei şi pe Codul Penal s-a făcut luni. Amândoi au ştiut foarte bine. Astăzi vă pot confirma că s-au înţeles ca în timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi să treacă.”, a declarat Băsescu, citat de Mediafax.

Președintele a ținut să sublinieze, de asemenea, postura nefericită în care România este pusă în fața oficialilor Uniunii Europene. Această modificare a Codului Penal dă liber la corupţie. România este în afara unor angajamente elementare. Suntem în pericol ca România să fie dată un exemplu.”

Ce n-a înţeles Ponta este că nu a fost crezut în nicio cancelarie. A rămas tot cel care a dat lovitura de stat. Iar acum este înzecită neîncrederea faţă de el comparativ cu momentul în care au dat lovitura de stat. Ştiu că nimeni nu crede că nu au ştiut. În Europa oricine ar râde că liderii unei coaliţii de 70% nu au ştiut că se modifică Codul Penal. Au ştiut, au pus-o la cale şi au vrut să le reuşească.„, a adăugat președintele.

În încheiere, Traian Băsescu a ținut să adreseze liderilor coaliției de guvernare cererea sa expresă de a-și înainta, imediat, demisiile de onoare. „Ponta, Antonescu şi Zgonea ar trebui să demisioneze imediat. Avem soluţii politice de a ni se da o nouă şansă să rămânem un stat european civilizat. „

4 comentarii

urbos 13-12-2013 - 12:54

Hahahaha, du-te dreacu de grohaitor la spanzuratoare!
Isi imagineaza dementul asta ca lumea mai inghite securismele lui de cacat.

CONGO 13-12-2013 - 14:05

@ ValVerde – lista pentru duminica

2000 vuvuzele plastic incalzire si indemn
100 tobe tingire table cu batator lemn scurt
10 cric 2 tone eliberat strada
10 baroase 6 kg de reparat gaduri
20 tarnacoape de nivelare
200 sticle cu batista pentru iluminat
500 afise pe bat “jos talharii” cu revers “jos chevron”
500 afise pe bat “fara violenta” cu revers “jos banditii”
1000 afise pe bat “la mititica” cu revers “parlament de puscarie”
200 flamuri pe bat tricolor
10000 stegulete tricolor
pansamente cu leucoplast politie deputati
portavoce mobila 1kW mandea
100,000 fluturasi poezie UnUL
200 cauciucuri vechi tractor perdea fum contrast zapada

deocamdata asta este tot, dar mai sunt zile si vedem, doar daca nu ai ceva contra autobuzelor de politie

ValVerde 13-12-2013 - 15:52

Aducem la cunostinta onoratei clientele ca am luat nota cu bucurie de ultimul ordin de cumparare si va asiguram ca produsele noastre ofera o calitate superioara la preturi rezonabile. Cind cumparti de la noi, succesul evenimentului pe care il planificati e pe jumatate obtinut.

In legatura cu lista de materiale solicitate, avem nevoie sa ne precizati urmatoarele:

1. Cite vuvuzele pentru mina dreapta si cite pentru mina stinga (va rugam sa luati in consideratie instructiunile de folosire care spun ca vuvuzeaua se tine cu mina neindeminatica, ca sa aveti mina buna libera sa dea cu pietre. Daca le folositi pe dos riscati sa spargeti cap prieten, ca de ex dl. Huhu care va marsalui alaturi de cauza dvs)

2. Vorbind de pietre, vad ca nu ati inclus acest articol pe lista necesarului dvs. Poate ginditi sa reciclati asfaltul care il veti disponibiliza cu tarnacopul, dar va atragem atentia ca actiunea respectiva e cu mult deranj, ceea ce ar putea consuma energii revolutionare in scopuri neproductive. (Cu alte cuvinte, o sa transpiarti scotind caldarimul si de oboseala, in loc sa aruncati cu el, patriotic, in dusman, veti vrea sa mergeti la circiuma, care este o activitate antirevolutionara)
Asa ca cel mai bine e sa cereti o cantitate indestulatoare de pietre gata pentru aruncat.

3. Adresindu-ne unui vechi client, loial negotului nostru, va infomam ca sticlele cu batista destinate iluminatului public sunt umplute cu benzina produsa de firma Chevron. Desigur ca puteti aprinde batista si pe urma sa exclamati dezgustati „Chevron!!” si sa aruncati sticla cit mai departe, dar pentru a evita confliclele de interese, mentionam ca Chevron va avea cistig financiar din actiunea dvs. De asemenea, in scirba dvs fata de compania asupritoare, amintiti-va sa aruncati sticla in directia dusmanului ca altfel iar ii ardeti blugii lui Huhu si o sa va caute doamna mama lui a doua zi dupa ce actiunea s-a racit.

4. Pentru o mai judicioasa folosinta a materialului revolutionar, in urma indelungatei experiente pe care o avem in domeniu, ne permitem sa va sugeram sa cumparati echipamente gata de folosit in orice imprejurare. De exemplu, plancardele mobilizatoare trebuie sa functioneze atit in situatii pasnice cit si in situatii cind vin jandarmii. Va putem oferii afise pe bat (din fag, care poate crapa usor cap de jandarm neprotejat) care pe o fata se citesc „Fara violenta. Damonstram un pic si ne ducem acasa” iar pe cealalta parte :” Mama voastra de jandarmi, sa vezi ce pumn in gura am sa-ti dau !!”
Desigur ca raminem deschisi dorintelor dvs si sintem gata sa modificam mesajul dupa cum ne-o cereti (ex ” sa moara parlamentul, jos RM, opinca romanesca in popoul (nu puteti umbla cu mascarii in public) chevronesc, Traiasca Basescu-(pina miine), sa vina Udrea sa-si dezgoleasca sufletul, Hai Steaua” etc etc etc)

5. Va rugam sa precizati cite leucoplaste pentru politie si cite pentru deputati. Va aducme la cunostiinta ca nu sunt la fel deoarece se stie ca deputatii au epiderma (pielea, Huhule) mai groasa si au nevoie de pansamente rezistente la ciubuc.

6. Avem sisteme anti-autobuz de jandarmi. La pretul de „platesti unul pleci cu doi” va putem oferi benzina Chevron cu cocoloashe, care umple habitaclu cu un fum roz, placut mirositor, asa ca jandarmii ajung in obiectiv, dar nu vor sa se mai dea jos din masina, (Pentru bugete tensionate, oferim numai cocoloashele, dar e treaba d-voastra sa le bagati in rezervor)
Al doilea sistem e cu cianura pura pentru carburator. Nu va mai descriem simptomele.

7. Daca decideti sa cumparati trusele anti-autobuz, puteti renunta la cumpararea caucicurilor vechi pentru perdele de fum si sa folositi pneurile autobuzelor, ca si asa n-or sa mai trebuiasca.

Va rugam sa decideti si sa refaceti lista.
Banii prin virament, TVA nu e inclus. Grabiti-va ca vine acciza.

Cu respect.

Camelian Propinatiu 13-12-2013 - 22:00

Si alegeri anticipate? Se putea astepta macar pâna dupa raportul MCV din ianuarie. Vorba regretatului emanat Silviu Brucan: niste capete trebuie sa cada! Când nu prea ai intelectuali, nu poti anticipa catastrofele. Fosta putere nici in vis nu se astepta ca USL sa intre in anul electoral 2014 prezentându-se din senin si fara vreun folos Occidentului drept o adunatura de mari hoti potentiali preocupati de amnistierea/gratierea altora mai mici! Daca sinuciderea asta continua, ar fi amuzant ca MD sa intre in UE, iar RO sa iasa, reusindu-se nu numai in fesenism ci si in postromânism sa se evite re-Unirea!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult