Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Exclusiv: Basescu si-a sarbatorit fiica cea mare la Neptun

Exclusiv: Basescu si-a sarbatorit fiica cea mare la Neptun

scris de Ziua Veche
5 afisari

UPDATE, 16.50: Exclusiv: Basescu si-a sarbatorit fiica cea mare la Neptun. Ioana Basescu este nascuta pe 5 august 1977, a fost casatorita cu solistul trupei Proconsul, Bodo. Fiica cea mare a presedintelui a venit la restaurant insotita de prietenul ei. Maria Dragomiroiu si Gheorghe Gheorghiu au cantat pentru familia prezidentiala, iar iar la finalul cantarilor, cei doi l-au imbratisat pe presedinte.

––––––––––

Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun. Conform unor surse locale, citate de Mediafax, presedintele si sotia sa, Maria, au iesit la o plimbare prin statiune, iar apoi au luat masa la o terasa din Neptun, unde presedintele merge de mai multi ani.

Seful statului a fost insotit de catre Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a facut fotografii cu turistii aflati pe terasa care i-au solicitat acest lucru.

Familia presedintelui se afla de mai multe zile la malul marii. Maria Basescu a vizitat, miercuri, Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult