Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu: PMP e un copil prematur

Băsescu: PMP e un copil prematur

scris de A.H.
18 afisari

PMP este un copil prematur al fundaţiei Mişcarea Populară, dar prematurii sunt extrem de inteligenţi, a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, preşedintele Traian Băsescu, adăugând că ideea sa consta în crearea unui partid care să poată prelua puterea în 2016.

„Eu am avut ideea creării unei fundaţii care, pe urmă, să genereze, un partid încercând altfel de politică: politica statului, continuarea politicii de modernizare a statului român fiind obiectul major al acestei fundaţii şi, de ce nu, apropierea cât mai puternică de Republica Moldova”, a precizat Traian Băsescu, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.

Şeful statului a spus că, în afară de câteva discuţii pe care le-a avut cu profesorul Radu Preda, nu a ajuns niciodată în sediul lor, dar a promis că o va face.

Totodată, Băsescu a susţinut că nu a spus niciodată „ce să facă fundaţia” şi se bucură că profesorul Preda, decan la Universitatea din Bucureşti, a reuşit să imprime fundaţiei exact linia pe care el ar fi văzut-o.

„Dar, probabil, că n-aş fi reuşit s-o fac atât de bine”, a adăugat Traian Băsescu.

Pe de altă parte, preşedintele a afirmat că „fundaţia a născut un copil prematur: PMP”. „Dar prematurii, ştiţi foarte bine, că sunt extrem de inteligenţi”, a punctat Băsescu, râzând.

Traian Băsescu a explicat că dorea crearea unei fundaţii „care să genereze o mişcare din care să rezulte un partid care să fie apt de bătălie politică şi să poată prelua guvenarea în România în 2016”. „Iată că această fundaţie năzdrăvană a hotărât să intre şi în bătălia de la europarlamerntare”, a mai spus Băsescu, urând succes „copilului fundaţiei care este Partidul Mişcarea Populară„.

99 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 10-02-2014 - 15:30

Dupa formarea acestei strutocamile de USD, in mod NORMAL, Liberalii ar trebui IMEDIAT sa desfiinteze USL-ul ! Caci, ce rost mai are sa fii unit cu cineva care face o alta uniune ? Asta se cheama adulter ! In ce situatie jalnica ne aflam. Ce ordinarie e in politica romaneasca. Macar stim un lucru, putorile si spurcatii care se dadeau de ceasul mortii cu usl-ul, iata-i acum cum isi vor suge singuri degetele de la picioare ! Si asta din cauza lui Iohannis !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 10-02-2014 - 15:40

Ha, ha, haaaa, ha, ha, haaa, cum l-a lucrat Ponta pe Crin. L-a lasat sa fiarba in sucul lui dupa care, cind s-a vazut victorios in sondaje, i-a dat cu sutul. Ponta si-a format usd-ul, ramine premier si-l pune pe Oprescu presedinte. Acum, lui Crin nu i- amai ramas decit pdl-ul, pmp-ul si ….. Basescu ! ha, haaa, ha, ha, de-abia stept sa-l aud pe Crin cum il va lauda pe Basescu si cum il va umple de flegme pe Ponta ! In Romanika nu te plictisesti niciodata. Basistii au amutit de tot si-si cauta locuri prin cimitire.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult