Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu-Ponta: Toată ziua te-am sunat. Mi-ai dat ton de ocupat AUDIO

Băsescu-Ponta: Toată ziua te-am sunat. Mi-ai dat ton de ocupat AUDIO

scris de M.A.
0 afisari

Maneau coabitării Băsescu-Ponta: Toată ziua te-am sunat. Mi-ai dat ton de ocupat. Preşedintele spune că premierul nu-i răspunde la telefon. Premierul zice că nu vorbeşte cu neserioşii.

Băsescu-Ponta: Toată ziua te-am sunat. Mi-ai dat ton de ocupat (timesnewroman.ro)

Maneaua Băsescu-Ponta: Toată ziua te-am sunat. Mi-ai dat ton de ocupat (foto: timesnewroman.ro)

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit miercuri, la Fundulea, despre situaţia din agricultură, menţionând că nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre problemele din acest domeniu pentru că acesta nu-i răspunde la telefon, transmite Agerpres. Întrebat dacă a discutat şi cu premierul Victor Ponta sau cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, despre respectivele probleme, Băsescu a afirmat: „Nu-mi răspunde la telefon„. Ulterior, preşedintele a subliniat că cel care nu-i răspunde la telefon este premierul.

Premierul Victor Ponta afirmă că are relaţii instituţionale foarte bune cu Preşedinţia, dar că nu răspunde la telefon unor „oameni neserioşi”, adăugând că nu se aştepta ca preşedintele Traian Băsescu să apeleze la o remarcă celebră, şi anume „Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi„, transmite Mediafax. „Am relaţii instituţionale foarte bune cu Parlamentul, cu Preşedinţia, în sensul în care oficial mi se trimit documente, răspund oficial la documente. La telefon nu vorbesc cu oameni neserioşi, vorbesc doar cu oameni serioşi, care, dacă vorbesc ceva la telefon, se şi întâmplă. Nu m-am aşteptat ca preşedintele să se plângă printr-o expresie celebră «Primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi». Eu vorbesc cu instituţiile statului, cu toate colaborez, în rest, frustările diverselor persoane sunt mai puţin importante”, a spus Ponta în şedinţa de guvern.

El a mai arătat că s-a revenit la situaţia de anul trecut, în care preşedintele sabotează Guvernul. „Din păcate, după cum vedeţi fiecare în domeniul domniei sale, ne-am cam întors la 2012: noi vrem să muncim, preşedintele se ocupă să ne saboteze, nu ne lasă nici la transporturi, nici la agricultură..Mă rog, ne-am obişnuit, cum a fost 2012 o să fie şi 2013, 2014 şi gata. Fiţi mai puţin atenţi la toate sabotajele astea instituţionale şi la toate încercările de scandal, mergeţi cu proiectele mai departe, ne ducem în faţa Parlamentului, explicăm oamenilor şi cred că asta este ce trebuie să facem”, a spus Ponta miniştrilor.

Maneau coabitării Băsescu-Ponta:

Toata ziua te-am sunat, te-am sunat/ Mi-ai dat ton de ocupat, de ocupat/ De ce nu vrei sa-mi raspunzi, sa-mi raspunzi/ Ce secrete imi ascunzi, imi ascunzi?

Alo, alo sun ca nebunu’ of iubire/ Nu stiu cum sa fac sa-mi explici ce e cu tine/ Ai telefonul inchis si nu prea inteleg de ce/ Cum poti sa uiti toate sentimentele?/ Nu pot sa cred ca nu ma mai vrei/ Acum inteleg ce vrei, ai stat cu mine doar pentru banii mei!


7 comentarii

Adi 21-08-2013 - 19:10

Nimeni nu poate vorbi cu un individ care are fata ca o reclama la o sticla de votka. Toata ziua umbla cu berea in nas de parca ar fi angajatul unei fabrici de bere.

UnUL 22-08-2013 - 07:46

Presupun că te referi la Tonta, Adișor.

Adi 22-08-2013 - 09:59

Fata lui Basescu e foarte buna la reclamele pentru combaterea alcoolismului. Ma uit la el si vad urmele lasate de votka si bere ieftina pe fata lui in descompunere si putrefactie.

UnUL 22-08-2013 - 10:09

Adi, schimbă-ți ochelarii! Dacă vrei să vezi toate aceste urme, nu ai decât să te uiți la moaca lui Z a m b i l ă C ă c ă r ă u.

Adi 22-08-2013 - 10:25

Ai dreptate pentru ca sunt neamuri si amindoi au venit din Uniunea Sovietica de pe la uzbeci.

ANCUTA 21-08-2013 - 21:21

Statistica tristă a acestei guvernări vorbeşte de la sine: de la venirea la putere, în aprilie 2012, executivul condus de Victor Ponta a pierdut aproape câte un ministru în fiecare lună. Exact atât: în cele 17 luni de guvernare, 15 demnitari fie au trebuit să părăsească fotoliile ministeriale – în majoritate pentru acuzaţii de corupţie, fie nici nu au mai apucat să se instaleze în funcţie din cauza unor scandaluri publice.

Controversele au început încă din momentul în care executivul era abia în faza de proiect. Victor Alistar, propus ca ministru delegat pentru stategii guvernamentale, a trebuit să renunţe sub oprobiul public pentru că fusese declarat incompatibil de ANI, cu interdicţie de a ocupa funcţii de stat. Au urmat alte dovezi ale dispreţului şi prostiei: Corina Dumitrescu şi Ioan Mang, de la Educaţie, ambii acuzaţi de plagiat, dar şi actorul Mircea Diaconu, ministrul Culturii, de asemenea declarat incompatibil. Chiar şi fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, e în mijlocul unei anchete în care este acuzat că şi-a cumpărat ilegal locuinţa de serviciu.

UnUL 22-08-2013 - 13:38

Și prostimea care i-a votat tot n-a priceput. Mare e grădina…!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult