Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu refuza sa mai vada ziaristi in fata ochilor

Basescu refuza sa mai vada ziaristi in fata ochilor

scris de Ziua Veche
15 Afisari

Seful statului, aflat luni la Dornesti in judetul Suceava, le-a cerut ofiterilor SPP sa ii dea pe la o parte pe jurnalisti aflati in fata sa, astfel incat sa ii poata vedea pe militarii care lucreaza la podul de pontoane, dupa ce un ziarist l-a intrebat de ce s-a suparat pe sinistratii din Saucesti.

Traian Basescu, insotit de ministrul Gabriel Oprea, a fost intrebat de un jurnalist de ce s-a suparat pe sinistratii din Saucesti, cu o zi in urma, si a raspuns: “Ma pot supara pe oricine”, informeaza Mediafax. La insistentele reporterului, seful statului a cerut ofiterilor SPP sa il indeparteze pe acesta: “Luati-l pe domnul reporter din fata mea, nu raspund la provocari”. Ulterior, presedintele a solicitat ofiterilor SPP indepartarea tuturor jurnalistilor: “Vreau sa vad militarii. SPP-ul, dati presa din fata mea, ca pe ei ii tot vad”.

La ora transmiterii acestei stiri, Basescu se afla pe malul celalalt al raului Suceava, unde a ajuns cu o barca a armatei, pentru a vedea modul in care este instalat podul de pontoane, ca solutie provizorie pana la refacerea podului de pe DN 17 A Siret-Radauti, avariat in urma inundatiilor. Traian Basescu s-a aflat in localitatea bacauana Saucesti sambata si duminica, el reprosandu-le localnicilor ca mint. “Atatea promisiuni a facut primarul, ca nu mai avem incredere”, i-a spus o femeie presedintelui, la care el a replicat: “Nici eu nu am incredere in cei care ma mint… un ministru care ma minte, il dau afara… nu ma luati drept unul de la televiziune, Tatulici, Diaconescu… daca spuneti ca s-au furat bani, mintiti . Incetati sa mintiti, ca nu va mai ascult. Nu va luati dupa televiziuni”.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult