Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu s-a consultat cu sustinatorii Guvernului pe tema FMI

Basescu s-a consultat cu sustinatorii Guvernului pe tema FMI

scris de Ziua Veche
1 afisari

Presedintele Traian Basescu si reprezentantii partidelor care sustin Guvernul au convenit, joi, ca seful statului sa se intalneasca marti cu grupurile parlamentare PDL, UDMR, independenti si minoritati pentru a discuta despre scrisoarea de intentie convenita cu FMI, a declarat Roberta Anastase, pentru Mediafax.


„Pe fond, a fost o discutie pe marginea scrisorii de intentie, concluzia fiind sustinerea intregului arc guvernamental privind masurile anuntate pentru punerea in aplicare a scrisorii de intentie cu FMI”, a precizat Roberta Anastase. Marti vor avea loc o serie de intalniri ale presedintelui Traian Basescu cu grupurile parlamentare care sustin Guvernul.  Roberta Anastase a precizat ca, dupa aceste intalniri ale sefului statului, probabil miercuri, va avea loc adoptarea scrisorii de intentie convenite cu FMI, premierul urmand sa-si asume raspunderea in Parlament pe pachetul de masuri.

 

0 comentariu

cititor vechi 05-03-2010 - 18:45

Unde dracu vezi fato tu primavara calduta afara????? E iarna in toata regula! Ninge cu clabuci afara! Si asta e tot aurolaca? Trage din punga saracuta de a luat-o cu calduri….

CALUGARUL 05-03-2010 - 19:37

Introducerea editorialului e de un lirism exceptional. Reportajul are verva desi nu pare atragator din titlu si din poze. Daca ar fi aparut pe varianta de hirtie, poate ca l-as fi trecut cu vederea, dar asa ?, l-am citit cu placere. Ai ramas aceeasi Camelie, muncitoare si meticuloasa cu detaliu, dar si de o finete a spiritului cum rar se gaseste in jurnalistica moguleasca !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult