Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu s-a întâlnit cu Ponta, Oprea şi şefii serviciilor de informaţii. Ce s-a discutat în şedinţa de lucru de la Cotroceni

Băsescu s-a întâlnit cu Ponta, Oprea şi şefii serviciilor de informaţii. Ce s-a discutat în şedinţa de lucru de la Cotroceni

scris de C.S.
1 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a discutat cu premierul Victor Ponta, ministrul de Interne şi şefii serviciilor de informaţii, într-o şedinţă de lucru convocată la Palatul Cotroceni, au declarat surse oficiale.

Întrevedere Băsescu-Ponta-Oprea.

„În primul rând am discutat despre situaţia provocărilor unor extremişti şi unor grupări din Ungaria, provocări apărute în ultima perioadă şi care este posibil să continue până la alegerile parlamentare din Ungaria şi, evident, am discutat şi despre problema preţurilor la energie. Acestea au fost cele două subiecte”, a declarat premierul, în direct la Antena 3.

Discuţia a avut loc loc după ce, miercuri, premierul Ponta a anunţat că transmis Preşedinţiei nota de informare redactată de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne, privind activităţile pe teritoriul României ale preşedintelui partidului Jobbik din Ungaria, Vona Gabor, „cu impact în planul securităţii naţionale şi siguranţei publice”, şi îl roagă, în acest sens, să avizeze, în calitate de preşedinte al CSAT, concluziile şi măsurile propuse în nota de informare.

Ponta a declarat că Ministerul de Interne îl poate declara pe liderul Jobbik drept persoană indezirabilă pe teritoriul României dacă preşedintele Traian Băsescu, ca şef al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, avizează procedura.

Preşedintele a avut în ultima perioadă mai multe eşdinţe de lucru, legată şi de situaţia din Ucraina.

3 comentarii

salut 14-03-2014 - 01:05

„Ponta a declarat că Ministerul de Interne îl poate declara pe liderul Jobbik drept persoană indezirabilă pe teritoriul României dacă preşedintele Traian Băsescu, ca şef al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, avizează procedura.”
======================

Pase intre doi smintiti. Ce PLM de procedura sa avizeze Dementul National?

UnUL 14-03-2014 - 07:09

Acuma ești și expert în CSAT; Salaud? Că jurist și economist de tot la nivel mondiil se pare că ești.

UnUL 14-03-2014 - 07:10

„mondial”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult