Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu sărbătoreşte Ziua Marinei în Harghita

Băsescu sărbătoreşte Ziua Marinei în Harghita

scris de M.A.
2 afisari

Traian Băsescu sărbătoreşte Ziua Marinei în Harghita. Preşedintele se va afla, în jurul orei 10.45, la Izvoru Mureşului, pentru a participa la slujba religioasă prilejuită de Hramul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului”, informează Administraţia Prezidenţială.

Băsescu sărbătoreşte Ziua Marinei în Harghita

Traian Băsescu sărbătoreşte Ziua Marinei în Harghita

De asemenea, în jurul orei 13.00, este anunţată participarea preşedintelui la Cea de-a III-a ediţie a Festivalului Cântecului Popular Patriotic „La Oarba şi la Iernut”, la Oarba de Mureş, judeţul Mureş.

„Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» şi în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi”, se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

„Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificaţii aparte pentru toţi marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc şi pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi”, continuă mesajul preşedintelui.

De asemenea, el menţionează că doreşte să adreseze mulţumirile sale tuturor militarilor care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române „pentru devotamentul şi pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredinţate”.

„Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate şi speranţă! La mulţi ani, marinari!”, se mai arată în mesajul preşedintelui Băsescu.

1 comentariu

digital 15-08-2013 - 13:41

normal!
doar este arondat la țâța Iolandei!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult