Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu sare la gâtul buldogului Blaga

Băsescu sare la gâtul buldogului Blaga

scris de D.S.S.
3 afisari
Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL „nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte„.
Basescu il ataca dur pe Blaga

Basescu il ataca dur pe Blaga

În conferinţa de presă susţinută, duminică, în staţiunea Covasna, preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga.

Întrebat dacă îşi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescu a spus: „Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc„.
Preşedintele şi-a exprimat apoi nemulţumirea că Vasile Blaga a făcut publică o întâlnire pe care a avut-o cu el şi cu Emil Boc, legat de creşterea de la 1.400 la 4.800 a numărului de delegaţi la congresul PDL.
Din păcate, unul dintre candidaţi, Blaga, a ţinut să facă public că a avut o întâlnire cu preşedintele şi pe urmă încă una. Mi se pare că, fiind vorba de PDL, nivelul de exigenţă în relaţiile cu mine este puţin mai ridicat din punct de vedere comportamental, nu înţeleg ce avantaj a avut sau de ce consideră că dacă se află că a vorbit cu mine îi creează un avantaj. Nu mi-a plăcut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretări de schimbare de susţinere„, a declarat preşedintele.
Traian Băsescu l-a acuzat apoi pe Blaga că „şi-a însuşit un atac provenit din televiziunile lui Vântu şi Voiculescu” atunci când a declarat că vrea să-i fie şefului statului „un partener vertical, nu slugă„.
PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte„, a adăugat Traian Băsescu.
În momentul în care un jurnalist i-a spus şefului statului că Vasile Blaga este cel care i-a condus campaniile electorale, Băsescu a spus că lui nu i-a condus nimeni niciodată campaniile electorale.
Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile. Punct. Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat alegerile nici când au candidat ei. Hai s-o lăsăm pe asta cu miturile create pe bani, da?„, a conchis Băsescu.

17 comentarii

jan dinu 17-04-2011 - 18:35

Ramin Roma shi Tzigan ..
Os din neamul indian
Stiu bine de unde sunt …
Pina expir in pamint …!

Totzi ce-i ramashi acasa …
Sprijina castra noastra
Crishna – Hindu peste tot…
Le iubesc shi-mi dau noroc !

Traiasca domnul presedinte Basescu !
EU ,nu-l recunosc pe regele Cioaba ca-i pocait – parvenit shi coclit

JD-USA

Ciu Huhu 17-04-2011 - 19:03

Jane tigane, Basescu al tau DICTEAZA, mani..ULEAZA, FACE MULTA DIVERSIUNE!

jan dinu 18-04-2011 - 08:14

Mindru mi’s mare tzigan
Nu ca tine fals – roman
Esti un mare tradator
Ce sugi singe din popor !!…
JD-USA

u s 17-04-2011 - 19:53

Dupa mintea schizofenicului presedinte, Boc e bun de presedinte.

Pribeagul 17-04-2011 - 19:56

Nu inteleg, ce-l face pe Basescu sa lupte cu atita indirjire impotriva lui Blaga?

u s 17-04-2011 - 20:04

Dementul nu suporta decat slugi absolute, asa ca Boc se califica cel mai bine pentru pozitia asta. Bodaproste ca nu exista inca in Romania decat un singur specimen de felul asta, chiar daca toate lichelele si limbistii ordinari au iesit de prin cotloanele in care se ascunsesera parca, dupa 89, de au ajuns cohorte de lepre care se cred ziaristi sa-l linga in fund pe ticalos si sa latre catre criticii aceluiasi persionaj.
Deci sint doua directii care-l fac pe Dement mai dement, prima este ca Blaga ar mai putea sa maraie un pic, ba sa si puna conditii caci porcul Blaga il are si el la mana pe Basescu de cand cu furtul alegerilor si altele, si a doua chestie este ca e disperat ca nu cumva sa-l piarda pe retardatul Boc. Pierderea ar fi dubla.

geek-a-contra 17-04-2011 - 20:52

simplu, dupa ce ii expira manadatul de presedinte basescu nu are decit o sansa: presedentia pdl. daca blaga ajunge pres de partid basescu ajunge pres la intrarea de la sediul partidului…..

u s 17-04-2011 - 20:59

Basescu se gandeste doar la a nu pierde puterea. Dementului nu-i mai trece prin cap ca ar mai putea vreodata pleca de la putere, nici alegeri libere nu vor mai fi vreodata in Romania cat e el la putere, el este de facto presedintele PDL si acum, nu functia aia e problema lui, ci pastrarea starii de fapt. Pe el nu-l asteapta decat puscaria sau zidul de la Targoviste.

Alex 17-04-2011 - 21:15

Vorbiti despre Basescu de parca ati vorbi despre „Stapinul stapinilor”

Dracu’ nu este chiar asa de negru.

u s 17-04-2011 - 21:19

Ca despre dementul dementilor si canalia canaliilor.

u s 17-04-2011 - 19:58

HAHAHAHA! Schizofrenicul cica vorbele lu Blaga vin de la televiziunile lui Vantu si Voiculescu. Hahahahaha!

Europeanuul 17-04-2011 - 20:59

Faptul ca Basescu a alineat (aparent) serviciile nu spune nimic. Ciolanul este la mijloc, in joc. In cazul in care cresterea economica nu va evolua pozitiv (vizibil) PDL probabil ca va incerca sa se reorganizeze sub aripa lui Vasile Blaga (Blaga este un membru fondator al partidului).

u s 17-04-2011 - 21:14

Nici o speranta, astea-s povesti.
Se poate intampla ceva doar daca Blaga si-ar negocia cumva cu Opozitia, libertatea si viitorul politic impreuna cu o aripa din PDL si sa-l tradeze pe Basescu. Blaga si Basescu se au la mana unul pe altul si, precum in razboiul rece, nici unul nu isi permite vreo lovitura decisiva caci se vor anihila reciproc. Cel mai probabil Blaga va ceda in tacere, caci puterea se afla totusi la Nebun.

Europeanuul 17-04-2011 - 21:43

Fii linistit, cei de la baza partidului (primarii,prefectii, etc) sint constienti ca nu mai au nici o sansa cu duetul Basescu-Boc. Oricum peceristul Basescu si altii ca el sint depasiti (de timp). Astia si-au trait traiul, si-au mancat malaiul.

Odata cu reinoirea personalului se va profila noua generatie (Preda, Voinescu, si multi altii).

u s 17-04-2011 - 21:52

Ce spui e rational, numai ca in frunte cu Basescu, tot partidul ala, toate slugile, toti sustinatoriii si pana si votantii, nu mai au demult legatura cu rationalul. Au intrat deja in logica dictaturii. Le e imposibil sa mai iasa din situatie. Si cei care mai au ceva creier sint prinsi in capcana. Pana nu se intampla ceva grav cu furherul, ca sa iasa din transa, nu se misca nimic. Macar de s-ar intampla.

u s 17-04-2011 - 21:53

PS. Iar Voinescu e ala care statea si fura voturi cu Anastase langa el, ce sa-i ceri aluia?

Rusu 17-04-2011 - 22:27

Nu prea exista alte forumuri mai infecte decat asta.Faceti ceva cu postacii care nu stiu sa pastreze un limbaj civilizat,altfel va veti pierde si ultimii cititori.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult