Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu se gândeşte să-i facă plângere penală lui Ponta

Băsescu se gândeşte să-i facă plângere penală lui Ponta

scris de A.A.
6 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a spus, luni, că se gândeşte să facă plângere penală împotriva premierului, pentru corupţie şi abuz în serviciu.

Băsescu se gândeşte să-i facă plângere penală lui Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni, în cadrul unui interviu la postul B1 TV,  dacă se gândeşte să facă plângere penală împotriva premierului, pentru corupţie şi abuz în serviciu, el spunând că „nu este departe ziua” şi că a cerut deja unui grup de jurişti să vadă dacă şeful Guvernului poate răspunde în faţa legii, relatează Mediafax.

  • Guvernul funcţionează cu miniştri care şi-au depus demisia. Este un nou abuz de tipul Victor Viorel Ponta, plagiator, el are Monitorul Oficial, nu publică revocarea miniştrilor care au demisionat. Suntem iar în stilul de a guverna neconstituţional al lui Victor Viorel Ponta, el crede că şi Guvernul funcţionează ca doctoratele. Face o mare greşeală domnul prim-ministru. Trebuia să fie nişte miniştri interimari, dintre membrii Cabinetului.
  • Este nepermis ca într-un stat democratic să nu ştii dacă un ministru este sau nu este în funcţie. Domnul prim-ministru ne povesteşte că nu sunt publicate în Monitorul Oficial. Oamenii ăştia au demisionat şi nu mai vin la serviciu.
  • Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt politicieni necopţi.Au fost neprofesionişti în comisia de revizuire a Constituţiei. Eu cred că putem scrie de pe acum pe această tentativă de revizuire ”eşec”. Crin Antonescu nu are pregătirea necesară să conducă comisia de revizuire, este un amator din acest punct de vedere. Aici trebuiau aduşi specialişti în drept constituţional care i-ar fi ajutatPonta şi Antonescu alternează: când Ponta îl acuză pe Antonescu de colaboraţionism cu mine, când invers. Realitatea este că amândoi sunt toxici pentru România.
  • Foarte posibil să fac plângere penală împotriva lui Ponta pentru corupţie şi pentru abuz în serviciu pentru decizii ale Guvernului, decizii personale, minciună, să vedem sacă un astfel de premier poate răspunde în faţa legii sau nu
  • Voiculescu este stăpânul lui Victor Viorel Ponta
  • Nu vreau ca Banca Naţională să ajungă la cheremul Guvernului. Să nu se treacă la un sistem în care BNR execută ordinele Guvernului.

21 comentarii

digital 17-02-2014 - 12:35

așa e mizerabilule, da ți când îți faci plăngere penală ?!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-02-2014 - 13:59

Fa-i , merita !
A semnat actul de …coabitare , merita !
Sa te ajute DUMNEZEU sa-l demolezi si pe
INBERBUL si pe ADORMITUL !
Si , sa ai parte de …ADEVARATI -ADVERSARI !
In primele 24 de ore , esti G A T A !

mircea 17-02-2014 - 14:41

Basescule,te gandest sau te rezgandesti,ca eu inca te mai astept in piata universitatii

urbos 18-02-2014 - 14:10

Mai rogojina, vezi stai asa si asteapta dar sa te fereasca cel negru si cu coarne sa te misti deacolo. Ba lindic stai si nu misca ca te vor duce direct la groapa. Vezi nu uita sa ma anunti sa ma pot pisa pe hoitul tau, cretinel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-02-2014 - 14:46

Qiorpeckului i se PROFILEAZA …. perioade g r e l e ;

Greu fără Iulia Motoc
Unicameralul lui Traian Băsescu, respins de CCR

Definitiv. Marota propagandistică a lui Traian Băsescu privind Parlamentul unicameral este istorie. Judecătorii CCR (probabil mai puţin cei pro Băsescu) au demontat discursul preşedintelui din 14 ianuarie 2014. Parlamentul bicameral corespunde Constituţiei revizuite

Antibasistul 18-02-2014 - 14:14

Hahahaha-n piz-da ma-tii nebunule, TIPIC basist!!!!

Antibasistul 18-02-2014 - 15:01

Postarea de sus e scrisa de porcul jiidan CONGO, blestemat e poporul jiidanesc IN VECI, poporul lui va murii in chinuri groaznice!

Tache 18-02-2014 - 04:09

” Nu vreau ca Banca Naţională să ajungă la cheremul Guvernului. Să nu se treacă la un sistem în care BNR execută ordinele Guvernului. „….. spune tradatorul traian basescu, cel mai mare dusman al poporului roman.

Acest personaj a putut activa doar datorita ignorantei societatii romanesti, legata de functioanarea normala a unei societati si mai ales legata de problemele financiar-economice. Obtinerea „independentei” Bancii Nationale Romane nu a reprezentat altceva decat confiscarea suveranitatii financiare a poporului roman, de catre finanta iudeo-anglo-saxona. BNR a devenit independenta de poporul roman, dar dependenta TOTAL de finanta de la Londra.

In prezent BNR este un „aspirator” de bogatie, de la poporul roman catre interesele straine, prin manip.ilarea ratelor de schimb, ramanand cateva firmituri si prin Romania. Ungaria a lichidat deja „independenta” Bancii Centrale din Ungaria, in tipetele isterice ale unora.

In acest articol, Anthony Mighels descrie cum functioneaza acest aspirator in SUA si spune si sumele care sunt sifonate, dar sistemul din Romania este identic:

http://realcurrencies.wordpress.com/2014/02/15/hate-the-state-but-the-banks-even-more/

pathfinder 18-02-2014 - 09:14

cipcirip-cipcirip-cipcirip

Antibasistul 18-02-2014 - 13:51

Am uitat cacatfinder, cipcirip-cipcirip-cipcirip, basistule!
Jeg impuțit basist șoldovean se vede de la o posta ca intri numai beat pe forum țigane securist! Ptiu! Sa mori cu tot neamul tau de jiidani in cel putin un milion de ani.

pathfinder 18-02-2014 - 14:21

„in cel putin un milion de ani”

Imi pare rau dar nu poti sa-l imiti pe huhu… 🙂

Antibasistul 18-02-2014 - 15:03

Bravo, te-ai prins ca e boul jiidan Congo care care posteaza cu nickurile forumistilor!

sieg heil 18-02-2014 - 08:25

Eu ştiu vreo 7 milioane şi ceva care abia aşteaptă să-i facă plângere penală acestei jalnice caricaturi fesenisto-pedisto-pedelisto-pemepist-udristă, care mai screme din când în când nişte eructaţii de jivină de curte care n-a aflat încă unde-i e troaca. Marş la nen-tu ilici, sabotor de economie naţională!

UnUL 18-02-2014 - 10:11

Te referi, evident, la Ponta.

Antibasistul 18-02-2014 - 10:14

Evident se refera la Basescu!

pathfinder 18-02-2014 - 10:18

Azi nu te caci?

UnUL 18-02-2014 - 10:28

Evident mi-a urmat sfatul și a luat furazolidon.

Antibasistul 18-02-2014 - 13:39

M-am cacat, pe basisti!

UnUL 18-02-2014 - 13:54

A trecut efectul furazolidonului.
Așa că, Bășinel, ți se potrivește povestea cu Radio Erevan:
UN ASCULTĂTOR ne întreabă : „Pot face baie dacă am diaree?”
RĂSPUNDEM : Da, dacă aveți destulă.

urbos 18-02-2014 - 14:03

Gunoiule si prostule(un imbecil ca tine nu poate fi programator, ma apuca si rasu), ca sustinator al unei pozitii, curent, etc, REPREZINTI adunatura din care faci parte. Asa ca, vierme mic, tu vorbesti in numele tuturor alora ca tine. Dar tu te-ai cacat azi lindic? Evident, nu la modul absolut, insa esti asimilat grupului. Voi va cacati in grup ca lacustele si va mirositi unul pe altul, asa ca la concurs.
Cand cineva vorbeste in numele altora, reprezentand o anumita pozitie, NUMAI cineva din acelasi grup ii poate atrage atentia sa nu vorbeasca pentru toti. Cum poate ma gunoiere, un basist ca tine sa guite catre unu din tabara adversa pe tema asta?

pathfinder 18-02-2014 - 14:19

@curbos
Iar ti-ai furat nick-ul? 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult