Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu se simte bine in tara lui

Basescu se simte bine in tara lui

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Seful statului a promis ca in scurt timp va iesi o noua lege a exproprierilor, iar oamenii vor fi despagubiti pentru terenuri. Afirmatia presedintelui, care a facut marti un tur al catorva localitati inundate din Neamt si Bacau, a survenit invocarii de constructorii digurilor a problemelor pe care le intampina cu localnicii care refuza exproprierea.

Traian Basescu le-a cerut constructorilor care lucreaza la ridicarea digurilor ca lucrarile sa fie gata pana in iarna. Directorul Directiei Apelor Siret Bacau l-a informat pe seful statului ca in prezent au inceput lucrarile pentru o portiune de 1,8 kilometri de dig, iar pentru aceste lucrari s-a primit de la Ministerul Mediului jumatate din suma alocata. Basescu a replicat: “Am gasit un ordin de ministru in care banii pentru constructia digului erau aprobati din decembrie anul trecut si era vorba despre 18 kilometri de dig”. El le-a spus muncitorilor care lucrau la diguri: “Aveti grija, ma tin de lucrarea asta pentru ca le-am promis oamenilor in timpul inundatiilor. Ma tin de voi”.

“Eu ma simt bine in tara mea”

Primarul municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan l-a insotit pe presedinte in periplul prin localitatile nemtene afectate de inundatii. Basescu i-a spus lui Stefan: “Domnule, nu esti bronzat, n-ai fost in concediu. Parlamentarii sunt bronzati si s-au si suparat ca le-am luat 25% din salariu, desi ei nu sunt niciodata de gasit in salile de sedinte”. Un jurnalist l-a rugat pe seful statului sa comenteze afirmatia pe care a facut-o la postul public de televiziune conform careia Romania este o tara de mana a doua. Basescu i-a raspuns ziaristului cu o intrebare: “Dumneavoastra cum va simtiti ca roman, in general, in tara dumneavoastra, va simtiti bine?”. “Relativ”, a raspuns ziaristul. “Eu ma simt bine in tara mea. Cand toti o sa fim indragostiti de tara noastra, vom fi o tara care are sanse de progres. Cat timp o sa ne injuram tara in fiecare zi o sa avem o problema”, a conchis seful statului.

0 comentariu

Adrian D 13-03-2010 - 15:59

madam Udrea o da in bara: daca are o singura parte sociala in vreuna din firmele pe care Solomon le-a scos din colaborarea cu Primaria, actiunea in justitie de care face parada este sortita esecului. Si se va sfarsi cu o hotarare judecatoreasca ce va constitui prima proba intr-un proces pentru trafic de influenta. Contra ei, de data asta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS