Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE. Băsescu şi PDL caută premier independent

UPDATE. Băsescu şi PDL caută premier independent

scris de D.P.
1 afisari

UPDATE, Marţi 12.10. Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte, marţi, de la ora 16,00, la Palatul Parlamentului, cu parlamentarii democrat-liberali şi cu premierul Emil Boc, au precizat, pentru Agerpres, surse politice.

——————————-

Lideri ai PDL au declarat luni pentru Mediafax, că începând de duminică au avut loc mai multe întâlniri între şeful statului şi reprezentanţi ai formaţiunii şi că din discuţiile cu Traian Băsescu ar rezulta că „se caută un premier independent în locul lui Emil Boc”.Traian Basescu in masina

foto: realitatea.netAu avut loc mai multe runde de întâlniri între Traian Băsescu şi unii lideri ai organizaţiilor locale la care s-ar fi discutat strategia pentru alegerile din partid, au precizat surse din PDL pentru Mediafax.

Potrivit acestora, Băsescu a avut, duminică, o primă întâlnire cu lideri ai PDL la Vila Lac 1, unde ar fi discutat pe această temă. Discuţiile au continuat luni după-amiază, iar în cursul serii ar putea avea loc o nouă întâlnire.

Sursele menţionate au arătat că participanţii au primit interdicţie de a dezvălui subiectele discutate.

Se caută un premier. Independent”, a spus un lider PDL.

Surse din partid au arătat că s-ar discuta despre posibilitatea ca Emil Boc să renunţe la funcţia de premier şi să candideze la alegeri pentru funcţia de preşedinte al PDL.

Conform surselor citate, este posibil şi ca alegerile privind noua conducere a partidului, programate pentru luna mai, să fie devansate, eventual să fie organizate peste o lună.

De asemenea, mai mulţi parlamentari s-au arătat nemulţumiţi de faptul că nu sunt informaţi în legătură cu aceste întâlniri şi că află din presă despre strategia partidului.

2 comentarii

Dan Tanasescu 14-02-2011 - 19:50

Dacă Boc a fost atât de bun şi de reformist până acum, atunci de ce vrea Băsescu să-l schimbe?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult