Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu şi PDL: Drumurile lor se despart. Vezi de ce!

Băsescu şi PDL: Drumurile lor se despart. Vezi de ce!

scris de M.A.
5 afisari

Băsescu şi PDL. Drumurile lor se despart. Preşedintele suspendat a declarat miercuri că are păreri divergente cu unii lideri ai PDL în privinţa cvorumului la referendum.

Băsescu şi PDL: Drumurile lor se despart

Băsescu şi PDL: Drumurile lor se despart (foto: Antena3/Mediafax)

„Sunt lideri PDL care vor să câştig la referendum prin nerealizarea cvorumului. Aici drumurile noastre se despart„, a spus Băsescu la gandul.live. El a arătat că lideri PDL consideră că nu trebuie să fie obligaţia preşedintelui suspendat realizarea referendumului, ci a USL şi a majorităţii parlamentare care l-a suspendat, transmite Mediafax.

„Iar eu spun că nu. Eu îi chem pe români să vină la vot nu în calitate de preşedinte cu un procent mai mic sau mai mare în sondaje, ci în calitate de cetăţeni”, a spus Băsescu. El a precizat că le cere cetăţenilor să aibă la urne pe 29 iulie „o opţiune pro-europeană”, pentru a evita intrarea ţării într-o lungă perioadă de izolare.

De asemenea, întrebat despre ce va face dacă referendumul va fi invalidat, însă o majoritate solidă a votanţilor se vor fi exprimat pentru destituirea sa, Băsescu a subliniat că nu vrea să discute în prezent despre acest scenariu. „Sunt gata să îl discutăm pe data de 30 dimineaţa. Eu am un singur obiectiv, mobilizarea românilor să vină la vot. Eu vreau ca acest referendum să fie valid. Ceea ce este în sufletul meu este credinţa că românii sunt mai buni decât politicienii, mai înţelepţi. Înţelepciunea colectivă niciodată nu a ratat în România”, a spus Băsescu.

Totodată, el a adăugat că a evitat şi genul de abordare că nu va recunoaşte referendumul, deoarece şi parlamentarii nu au luat în seamă referendumul din 2009 pentru revizuirea Constituţiei.

4 comentarii

Timotei 18-07-2012 - 13:48

Referendumul din 2009 pentru revizuirea Constituţiei a fost furat de paduchii parlamentosi. Acesti paduchi nu au drepul sa mai ceara referendumuri. Punct!

digital 19-07-2012 - 20:29

referendumul din 2009 a fost falsificat mă tămâie!dar tu ești un setat băsist,formatat pedaalak,adică un kkt!

SanduM 19-07-2012 - 20:07

Ha ha… Oare cat timp isi imagineaza acest personaj ca mai poate prosti poporul roman! Strategiile de acest gen nu doar ca sunt o jignire la adresa cetatenilor… dar il transforma chiar pe Basescu intr-un personaj comic (sau tragi-comic).

akina 19-07-2012 - 23:22

Basescule, ne-am saturat de tine si de circul ieftin pe care-l faci! De ce nu intelegi ca tara nu te mai vrea? Nu ne mai poti prosti, si nici nu mai ai ce sa ne furi, deci reprofileaza-te!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult