Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu sprijina propunerea lui Marian Sarbu

Basescu sprijina propunerea lui Marian Sarbu

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Presedintele Romaniei a apreciat, luni, drept o solutie buna, propunerea avnsata de deputatul independent Marian Sarbu, potrivit careia punctul de pensie sa reprezinte cel mult 45 % din salariul mediu.

 

 

Traian Basescu a reamintit, in timpul consultarilor, reprezentantilor partidelor ca in Parlament se afla de cateva luni Codul de Procedura Penala si Codul de Procedura Civila, care trebuie adoptate cat mai repede pentru a permite intrarea in vigoare a noilor coduri, informeaza Agerpres. El a adugata ca aceste legi sunt cu atat mai necesare cu cat noile evolutii in ceea ce priveste elementele de securitate nationala si regioala, precum amplasarea scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei, reclama modernizarea sistemelor de siguranta nationala.

0 comentariu

noi 26-02-2010 - 20:44

Arsenalul udemerist este inimaginabil si pun pariu pe Guvernul Romaniei ca asa ceva nu se va intampla in veacul vecilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult