Băsescu spune că nu a primit nimic de la Cristian Sima | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu spune că nu a primit nimic de la Cristian Sima

Băsescu spune că nu a primit nimic de la Cristian Sima

scris de L.M.
9 afisari

Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat în niciun fel de către Cristian Sima, potrivit unor precizări făcute, vineri, de Bogdan Oprea purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Traian Basescu

(foto: presidency.ro)

„Domnul preşedinte Traian Băsescu nu a primit nicio analiză economică şi nu a fost consiliat în niciun fel de către domnul Cristian Sima. Potrivit propriilor declaraţii, domnul consilier prezidenţial Iulian Fota, fosta doamnă consilier prezidenţial Alexandra Gătej şi fostul ministru al Justiţiei, domnul Cătălin Predoiu, nu i-au prezentat domnului preşedinte Traian Băsescu nici verbal, nici în scris materiale (mailuri, analize etc.) pe care le-ar fi primit de la domnul Cristian Sima. Impresia consilierilor prezidenţiali a fost că domnul Cristian Sima a propus soluţii nerealiste din punct de vedere al comportamentului unui stat în perioadă de criză, drept pentru care nu le-au prezentat domnului preşedinte Traian Băsescu„, subliniază Bogdan Oprea.

Precizările Preşedinţiei au fost făcute în contextul unor informaţii vehiculate de presă cu privire la eventuale analize economice trimise preşedintelui Traian Băsescu de către Cristian Sima.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2012 - 11:43

Jucatorul la Bursa (brokerul Cristian Sima) si ,, Jucatorul” la PRESDENTIE au ceva in COMUN ! Primul a jucat prost si a pierdut banii unor cetateni romani cu foarte multi bani, al doilea ,,jucator” TRAIAN BASESCU a condus dezastruos de prost destinele ROMANIEI si a PIERDUT INCREDEREA unei populatii saracite ! Dar ambii Cristian Sima si Traian Basescu …S-AU IMBOGATIT ! SOARTA a fost ,si va fi COMUNA ! (dupa unele guri rele chiar si fosta consiliera prezidentiala ALEXANDRA GATEJ a avut acelasi statut …comun)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult