Băsescu: Statele Unite ale Europei reprezintă soluţia corectă | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu: Statele Unite ale Europei reprezintă soluţia corectă

Băsescu: Statele Unite ale Europei reprezintă soluţia corectă

scris de M.A.
3 afisari

Statele Unite ale Europei reprezintă, în opinia mea, soluţia corectă pentru europeni şi pentru Europa”, şi-a încheiat discursul Traian Băsescu, la lucrările congresului PPE, de miercuri.

Băsescu: Statele Unite ale Europei reprezintă soluţia corectă

Băsescu: Statele Unite ale Europei reprezintă soluţia corectă (EPP's photostream Flickr.com)

„Consider că tocmai adâncirea proiectului european, prin depăşirea limitelor care acum par intangibile, este de natură să permită depăşirea durabilă a crizei şi plasarea societăţilor noastre pe un curs de creştere durabilă. Pentru noi, mai multă Europă înseamnă o înţelegere comună asupra momentelor în care trebuie să ne unim voinţele pentru a genera energia politică adecvată provocărilor cu care ne confruntăm. Statele Unite ale Europei reprezintă, în opinia mea, soluţia corectă pentru europeni şi pentru Europa”, a subliniat Băsescu.

El a argumentat că recesiunea economică şi criza financiară din UE nu pun în discuţie obiectivul de integrare europeană, ci îndeamnă la mai multă convergenţă, astfel încât UE să poată fi capabilă să dea direcţia economiei globale.

El a salutat obiectivul PPE de a iniţia o reformă fundamentală a construcţiei politice europene în următorii ani. „Globalizării nu i se mai poate opune nimeni şi orice reglementare am încerca, ea este sortită eşecului. Avem nevoie de integrare economică, de integrare fiscală, de integrare politică. Ca atare, trebuie să tragem concluziile corecte şi să avem curaj să explicăm naţiunilor noastre că drumul unei mai puternice integrări este soluţia. De aceea, salut călduros ambiţia politică a Partidului Popular European de a iniţia o reformă fundamentală a construcţiei politice a Uniunii în următorii ani, astfel încât într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat să beneficiem, spre exemplu, de un guvern european autentic sau de alegerea directă a preşedintelui Comisiei Europene”, a conchis Băsescu.

26 comentarii

BULA 18-10-2012 - 12:01

Basescu vrea cu totul altceva. Vrea ca tarile mici si mijlocii sa devina colonii ale Germaniei, care la randul ei e colonie a SUA. Deci, Basescu vrea sa puna toata Europa la dispozitia SUA.

Romeo2110 18-10-2012 - 12:26

Bula, vezi lucrurile la suprafata: SUA si UE &co sunt obediente grupului Bnai Brit.

BULA 18-10-2012 - 12:33

Asta se stie, nici nu mai trebuie sa o spunem tot timpul.

ValVerde 18-10-2012 - 15:38

Eu, ValVerde, controlez Bnai Brit asa ca ati belit-o amindoi.

Salut 18-10-2012 - 16:34

Bnai Brit e o pasune (camp cu iarba de pascut), nu?

jan dinu 18-10-2012 - 17:09

Cum pot ei ajunge cu efort manual ….
fara se le bage unde trebuie …la canal …-:)))
JD-USA

ValVerde 18-10-2012 - 17:55

Rumegatoarea Salut se gindeste la mincare…
PS Cenzorului nu-i plac boii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-10-2012 - 18:19

….Pai ,dece asa tarliu sahibe ? Mancatzias’h, daca stiam ! Ca esti in OASTEA DOMNULUI ! Veneam taras -grapis si …curatzam garajul ! E departe de Washington DC locu’ cu pricina REBBE !?!

Huhu Ciu 18-10-2012 - 20:19

CORECT!

Romeo2110 18-10-2012 - 12:34

România are “pile” în noua administraţie din Franţa: Pierre Moscovici, 54 de ani, şeful de campanie a lui Francois Hollande, noul preşedinte al Franţei, este pe jumătate român.

Tatăl său, Serge Moscovici, profesor de psihologie socială, s-a născut la Brăila într-o familie de evrei în 1925 şi a fost membru în ilegalitate al Partidului Comunist Român. El a plecat din România în Franţa în 1948.

Tatal lui Pierre Moskovici:

Moscovici trained as a mechanic at the Bucharest vocational school Ciocanul.[2] Faced with an ideological choice between Zionism and communism, he opted for the latter, and, in 1939, joined the then-illegal Romanian Communist Party, being introduced by a clandestine activist whom he knew by the pseudonym Kappa.[2]

http://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Moscovici

Huhu Ciu 18-10-2012 - 14:34

Din moment ce e nascut intr-o familie de evrei din Braila e evreu 100%, nu jumate roman.

Huhu Ciu 18-10-2012 - 14:36

Tatal lui e nascut la Braila…

US 18-10-2012 - 16:42

Fereste-te de omul span si de cel ros, ne sfatuieste Creanga. Cu asa pile, mai bine lipsa.

XYZ 18-10-2012 - 16:58

La fier vechi cu axa ruginita.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-10-2012 - 18:26

In STATELE UNITE YORO.PENNE vor avea STATUT SPECIAL si HOTZII de FLOTE ?????????????????? Ca gest de ETERNA RECUNOASTERE pt. INTREAga Activitate !!!!!!!!!!!!!!!!

Tache 19-10-2012 - 01:02

Poza asta trebuia facuta prin luneta unui lunetist. Ceea ce lipseste din poza este un glonte intre sprancene. Cadavrul asta ambulant ne spune ca vrea sa desfiinteze Romania.

Paul din Ohio 19-10-2012 - 03:00

Banditul asta de Ba’secu s-a prins: cu cat vor fi mai „unite” „statele” Europei, cu atat mai bine va fi pentru secu’-KGB in Romania. Bravo UE. Meriti premiul Nobeliovsky.

jan dinu 19-10-2012 - 04:56

— SUE ,SUE pe’naltimi —
Pune RUSIA pe spini …
Ursul trebuie sa stie
Ca puterea lui nu’nvie !!!
JD-USA (unicul autentic )…-:)))))

Tache 19-10-2012 - 10:16

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef al FMI, se lupta in diverse procese in Franta si condamna criminalizarea libidoului. Desi difera de ceea ce societatea considera normal in privinta sexualitatii si a moralitatii in general, asemenea orgii n-ar trebui sa constituie o mare problema.
Dar, asemenea orgii, la care participa avocati, judecatori, ofiteri de politie, doctori si alte figuri proeminente si puternice ale momentului, implica frecvent sex cu minori, pedofilie cu copii, nu cu adolescenti si, ce e mai rau, torturarea sadica a copiilor pana la moartea acestora. Moartea survine in conditii teribile, inimaginabile, sinistre, dupa o lunga tortura, asa cum ne-a aratat cazul Dutroux, din Belgia, din anii 1990.
Aceste orgii sexuale sunt filmate in secret si sunt folosite pentru santaj, pentru a santaja politicieni si persoane care detin puterea, chiar daca participa la asemenea orgii fara a face parte din cercul de initiati, din nucleul dur.
‘’ Belgia este acoperita de 1000 de straturi de cacat ‘’ a declarat un politician belgian anonim revistei The Sprout, in timpul scandalului Dutroux. El a mai spus : ‘’ Nu poti spera sa intelegi politica belgiana, daca nu intelegi santajul ‘’. Nu exista niciun motiv sa credem ca Belgia este o exceptie in Europa.
‘’ Am participat la multe orgii care s-au sfarsit prin crima, dar cele mai multe orgii au drept scop doar santajul. Nucleul dur este constituit din maxim 40 de persoane. Exista sute de victime ale santajului, poate chiar mii. ‘’ Regina Loeuf, supravietuitoare a retelei Dutroux.
Dutroux a fost gasit tap ispasitor pentru moartea mai multor copii, desemnat ‘’nebunul singuratic’’, dupa metoda binecunoscuta, desi era cel mai mic in retea, omul de pe teren care procura copiii, reteaua fiind condusa de persoane cu putere. Nicio persoana cu putere nu a fost macar anchetata.
Strauss-Kahn a fost pedepsit doar pentru ca s-a pus cu cine nu trebuie.
Cautati pe internet Sir James Saville, de la BBC, si retelele lui de pedofilie (termen impropriu, nu poate fi ‘’filie’’ daca se sfarseste prin omor).
Este bine ca asemenea oameni sa aiba drept de viata si de moarte asupra cetatenilor romani ?

Huhu Ciu 19-10-2012 - 14:53

S. Khan e evreu, la fel regele hotilor evreul B. Madoff, e o dovada in plus a murdariei sufletesti imense a multor evrei!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-10-2012 - 15:20

Bravos oligoElementu ! Sa fii falos cu NEAMUL tau ROMANESC ! Numai HOTZI de la TRAIAN si DECEBAL si pina la ULTIMUL TRAIAN ! BASESCU care a subtilizat 290 de vapoare ( CU PREJUDICIU 0! ) 0 % la RO.manasi !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-10-2012 - 15:31

Si sa nu creada matta ca sant misogin,iata o consolare in plus oligoElementu:Serviciul Secret al SUA a angajat prostituate din România
email
print
3

Autor: Robert Veress
19 Oct 2012 – 13:00
WILLIAM WEST/AFP
Citește și:

Prostituată româncă, jefuită de un fotbalist de la AS Roma

Prostituată, reclamată la poliţie pentru că a crescut tariful

Floarea Leonida, prostituată în Germania. Tatălui fostei gimnaste i s-a făcut rău cînd a văzut-o dezbrăcată pe fiica sa
Agenți secreți americani au angajat prostituate în mai multe țări, printre care și România, se arată într-un raport al serviciului Homeland Security (Securitate Națională), al Statelor Unite, citat de ABC News.
Raportul contrazice declarația directorului Serviciului Secret al SUA, Mark Sullivan, care, în fața Congresului american a susținut că apelarea la serviciile prostituatelor „nu este parte a culturii noastre”. Sullivan fusese chestionat de Congres în urma scandalului generat de mărturia unei prostituate din Columbia, care s-a plâns unui post de radio, după ce agenții au refuzat să o plătească pentru o partidă de sex. Incidentul s-a petrecut în aprilie, când Barack Obama a participat la Summit-ul Americilor, organizat la Cartagena. Agenții secreți se deplasaseră în orașul columbian înaintea Summit-ului, pentru a se asigura de minimizarea pericolelor pentru securitatea președintelui.
Doar unul dintre agenții anchetați a admis că a apelat la serviciile unor prostituate din El Salvador și Panama, în anii 2008 și 2009. Raportul precizează că agenții au admis, în fața directorului Mark Sullivan, că s-au „dat în bărci” cu prostituate, la Cartagena . Așadar, șeful Serviciului Secret a comis sperjur în fața senatorilor și deputaților.
Urmare a raportului, opt agenți (inclusiv coordonatori de echipă) au demisionat sau au fost destitu iti”

Huhu Ciu 19-10-2012 - 16:33

Ma-ta a fost prostituata, Dumnezeu sa o ierte, a murit!

nimeni 19-10-2012 - 13:30

nu a mai avut in istorie, niciodata, o declaratie atat de obedienta, slugarnica , chiar tampa as putea spune.
„Globalizării nu i se mai poate opune nimeni şi orice reglementare am încerca, ea este sortită eşecului. Avem nevoie de integrare economică, de integrare fiscală, de integrare politică”
Si nu se opreste aici, are nevoie si de un guvern european „autentic” de care sa beneficiem!!

Huhu Ciu 19-10-2012 - 14:50

Bineinteles ”un guvern european autentic” condus din umbra, uneori pe fata de evrei, asa ca guvernele SUA!

vida clara 22-10-2012 - 01:03

Exact pe gustul romanilor. Nimeni din Europa n a spus atat de clar,
intr-o proportie asa de mare ca vrea in Europa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult