Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu: sunt sanatos la minte si la corp

Basescu: sunt sanatos la minte si la corp

scris de Ziua Veche
3 afisari

Traian Basescu a declarat duminica seara, la iesirea dintr-un restaurant bucurestean, ca a fost sambata la Spitalul Militar Central pentru a-si face analizele de rutina. Controlul a durat o ora si a vizat glanda tiroida, conform surselor ziuaveche.ro. Presedintele a tinut sa-i anunte duminca seara pe ziaristi ca este mai sanatos decat patronii lor. Mogulii care l-au demonizat in campania prezidentiala mizandu-si banii si credibilitatea jurnalistilor pe care ii plateau pe cel mai pensibil perdant la prezidentiale din cati a avut Romania. „Nu mai trasmiteti minciunile astea”, a spus Basescu referindu-se la diversele informatii de pe bloguri si din Romania Mare care vehiculau ca seful statului este grav blonav.

 

 „Sunt mai sanatos decat toti patronii vostri la un loc si la minte si la corp”, a afirmat Basescu. El a lamurit si prezenta sa la restaurantul bucurestean din zona 1 mai. „Am mancat, pentru ca duminica, e intelegerea mea cu sotia, de 33 de ani, sa nu gateasca duminica, asa ca am venit la masa, dar ma duc sa prind repriza a doua de la Steaua-CFR”, le-a mai spus presedintele jurnalistilor, conform Mediafax. Cat priveste jocurile pe care le-ar face in ultimul timp pe scena politica, Basescu a tinut sa declare ca este „mai corect” decat toti cei care spun ca el face partide.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult