Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu: Va fi dezastru – înapoi la 2004

Băsescu: Va fi dezastru – înapoi la 2004

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Traian Băsescu a anunţat luni, 16 iulie, la sediul de campanie, că Victor Ponta şi Crin Antonescu au sabotat România pentru jocurile lor politice.

Basescu a anuntat ca actiunile iresponsabile ale lui Ponta si Antonescu au dus in pragul unui dezastru (foto:alba24.ro)

Preşedintele suspendat şi-a continuat şirul de acuze la adresa premierului Victor Ponta şi preşedintelui interimar Crin Antonescu prin declaraţiile oferite la sediul de campanie din strada Comăniţa nr.9, luni, 16 iulie. Băsescu a precizat că indiferent dacă vor fi recunoscute progresele din justiţie sau nu în urma raportului de justiţie, credibilitatea României a avut de suferit în urma “acţiunilor iresponsabile ale USL”. Potrivit mediafax, acesta a catalogat evenimentele drept “un dezastru care ne trimite înapoi la nivelul 2004”.

O altă temă a discursului lui Băsescu a fost “minciuna”, el menţionând că “preşedintele interimar şi premierul se mint între ei. Oamenii aceştia îi mint şi pe români şi partenerii europeni, pentru că premierul a declarat că a trimis răspuns la cele 11 probleme ridicate de CE, iar azi la prânz aflăm de la CE că nu s-a trimis niciun răspuns oficial.”. Preşedintele suspedant a adăugat că “România nu mai poate minţi pe nimeni”.

Traian Băsescu a afirmat că spre deosebire de Antonescu, el nu şi-a permis “niciodată să particip la mitinguri împotriva opoziţiei sau legate de orice alt obiectiv.”, menţionând că “acest om îşi calcă peste principiile afirmate”. El a adăugat că aceştia par astfel “absolut infantili”, întrucât “Cred că pot vorbi una în România şi alta la Bruxelles, Berlin, Paris, Sofia”.

9 comentarii

codrut 16-07-2012 - 19:41

Sincer priviti inapoi in trecut ; domnul daca pot sa ii zic asa Crin Antonescu cand a fost ministrul tineretului si sportului , ce s-a ales de sportul ROMANESC ? pai daca un minister nu a fost in stare sa-l conduca ce se va alege de o Tara ? Ponta? sa fim seriosi! a fost si a ramas un soarece ce traieste pe spinarea altora ; Treziti-va ROMANI SI PRIVITI CA TARA NOASTRA SE DUCE DE RAPA SI NOUA NICI NU NE PASA . ASCULTATZI PE YOUTUBE DISCURSUL LUI HOREA DIN FILMUL CU ACELASI NUME SI VEDETI CA ASA E . AU INTERZIS SI COMMENTURILE LA CLIP . OARE DE CE. VA MULTZUMESC

digital 16-07-2012 - 20:07

priviți la băsexu,seamănă leit cu horea,și discursul lui e leit,horea!

m.m. de jagardea propagandistă ce ești!

codrut 17-07-2012 - 20:03

jagardea ? legion etrangère mai repede ; maine o sa bem cafeaua impreuna ; promis ; sa vedem cam cat de multa durere poti suporta ; ordinairè ; sper ca iti place cu mult sucrè

USL&FSN...batjocorirea romanilor continua 16-07-2012 - 19:53

Au distrus pucisti Atonescu – USL PONTA Naravasu plagiatorul ,umilit ,batjocorit poporul roman si Romania pe altarul propiilor vanitati si interese meschine .

Din epoca „glorioasa iliesciana „nu s-a mai vazut asemenea reactie a occidentului la adresa Romaniei ….si sa vedeti ce va veniiiiiii….!

Iata capacitatea lor „profunda vioaie „,a celor din U/SL si a fondatorului Ion Iliescu …n-au putut anticipa duhoarea gestului lor antiromanesc …..

Vai ce oameni capabili !

Se impotrivesc micsorari nr de nefolositori din parlament …..u7nde sa se angajeze astia ?!

Dar ce iliescu anticipàse reactia occdidentului dupa mineriade ….he,he

Dece ?

Nu mai avea rabdare Antonescu emanatul !
Cei 300de fantastici parlamentari specializati in nimic doctori si docenti de carton…sunt fericiti ?

Statri sa vedeti unde va ajunge cursul ,sa vedeti cit rau ati facut acestui popor …

Cind ungurii se straduiesc sa dea stralucirenatiunii lor sa provoace/genereze mindrie propiilor cetateni ….mindria de3 a fi maghiar …ca unica solutie de supravietuire in UE a viitorului ….La noi „profunzii si vioii ” ….procedeaza invers ,sacrifica Romania si viitorul romanilor pt a-si pastra ei privilegiile si metodele de” succes iliesciene” ce le-au permis sa acumuleze averi si imunitati.

digital 16-07-2012 - 20:09

normal că va continua cu kiombelixu la cârmă!
ce nu ți-e-n clar?!
idiotule,nu vezi că delirezi mă tâmpitu dreq!

USL&FSN...batjocorirea romanilor continua 16-07-2012 - 23:38

Da bai „profundule ” delirez si eu ,UE sI USA …numai voi „strategii neamului „de doi bani aveti dreptate ….

Nu vedeti ma ca nu va mewrge mintea ?

N-ati prevazut nimic .mai mucea .

Nu mai avetai rabdare pina-n toamna ……papagalilor
V-ati tras diplome la xeros,nu va baga nimeni in seama afara …

A-ti plecat sa lingeti prin occident,acum …si nici macar acest „privilegiu ” nu vi s-a permis

Profunxzi rau nu asa …iar de vioiciunea mintii ,puffff…ce sa mai vorbim …se vede foarte bine afara .

urbos 16-07-2012 - 23:57

Scarnavie securista, o sa va dam foc, Kioru vostru e ca si mort. Poti sa guiti pana pe 29.

codrut 17-07-2012 - 20:00

cine e securist mai tarane ? tu nu stii cu cine vb ; cred ca ti-ai cam dat foc la casa singur ; eu nu amenint , eu fac ; nu sunt un pupincurist ca si tine; o sa vad cand suntem fatza in fatza ce mai zici ; pe maine la cafea ordinarule ;

codrut 17-07-2012 - 20:06

o sa te invatz sa vb pe internet ; desastrule ce vei ; ca sa vezi ca internetul e mijloc de comunicare intre persoane care au ceva in tet-ul de pe umeri , nu pt a injura si a zice de gros mots ; alors a domain enculé ta mère

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult