Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu vrea reîntregirea salariilor bugetarilor în iunie

Băsescu vrea reîntregirea salariilor bugetarilor în iunie

scris de M.A.
4 afisari

Traian Băsescu a declarat miercuri, în Parlament, că ar trebui găsite soluţii pentru ca, în jurul datei de 1 iunie, să fie reîntregite salariile bugetarilor.

T Basescu (presidency.ro)

T Basescu (foto: presidency.ro)

„La începutul anului 2011, parte din sumele tăiate din salariile bugetarilor au fost restituite. Cred că este o datorie a mea şi a dvs să gândim şi să găsim soluţii pentru ca, undeva în jurul datei de 1 iunie, să reîntregim salariile bugetarilor, chiar dacă în luna ianuarie am avut un excedent faţă de veniturile planificate în buget, în luna februarie am avut un minus de două ori mai mare decât excedentul din ianuarie şi, probabil, şi în martie vom avea un minus de venituri în bugetul de stat. Dar el se datorează conjunctural situaţiei meteorologice din luna februarie”, a spus Băsescu, în plenul Parlamentului, transmite Agerpres.

El s-a declarat convins că şi Opoziţia va înţelege acest lucru şi că Executivul şi premierul vor privi spre bugetul de stat, aşa cum este el aprobat, şi vor putea găsi resursele necesare, fără a diminua din investiţii. „Veţi putea găsi resurse ca, la sfârşitul mandatului, să le puteţi spune bugetarilor că au salariile întregi, aşa cum le-aţi găsit când aţi venit la guvernare”, a mai spus Băsescu, asigurându-i pe parlamentari de suportul său pe acest subiect.

6 comentarii

milosul 07-03-2012 - 12:10

basescu? un jeg de om, o canalie!!!!

Marin 07-03-2012 - 12:56

Avem presedinte dar se vede limpede cum minte. Apele nu ingheata cind minte pentru ca e frig afara. Dar cind se va incalzi afara sigur se va topi zapada si or fi inundatii. Atunci presedintele sigur va tace. Cred ca a citit materialul fara sa analizeze ceea ce era scris. Multa mizerie este acoperita chiar de presedinte. Stie multe dar se face ca ploua. Intr-un cuvint isi bate joc de poporul roman. Ma simt mintit de acesti guvernanti. Ei nu au nimic cu tara. Sa le fie rusine pentru dezastrul tarii.

digital 07-03-2012 - 13:29

ți se apropie nodul ștreangului de hăhăieli!
poți să le dublezi salariile de trei ori,tot în ștreang o să atârni!

andrei 07-03-2012 - 18:01

basescule ,gunoiule,eu mi-as dori sa-ti vad dosarul de informator abject!

urbos 07-03-2012 - 18:45

Canalia n-a fost un simplu informator, taratura are grade. Da-a il iubesc „anticomunistii” ca Roland.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult