Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu vrea să revizuiască sistemul de redevenţe pe zăcăminte

Băsescu vrea să revizuiască sistemul de redevenţe pe zăcăminte

scris de A.H.
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că cere Guvernului ca în maximum două săptămâni să revizuiască tot sistemul de redevenţe pe care România îl are pe zăcămintele naturale.

traian basescuPersonal, cer guvernului ca în maxim două săptămâni să revizuiască tot sistemul de redevenţe pe care-l avem pe zăcămintele naturale, dar ceea ce nimeni nu vrea să socotească sunt pierderile pe care le avem prin necrearea locurilor de muncă. Dacă, spre exemplu, pe exploatarea de la Roşia Montană discutăm despre obţinerea unui profit la sfârşitul unui ciclu de 16 ani de circa 3 miliarde de euro, vreau să ştiţi că în lipsa locurilor de muncă România pierde în fiecare an 3,6 miliarde de euro prin deficitul la fondul de pensii. Deci, pierdem în fiecare an profitul unui ciclu complet de exploatare la Roşia Montană‘, a declarat Băsescu, la ceremonia de învestitură în funcţie a noului ministru al Mediului, Attila Korodi.

23 comentarii

urbos 10-04-2012 - 20:56

Grohaielile acestui dement nu mai reprezinta nimc.

digital 10-04-2012 - 21:20

cu Roșia ai scos țara din marasmul șomajului!
hahaha!
ăsta o fi tatăl,deixenului?!
lui i se adresesează?!

urbos 10-04-2012 - 21:26

Sa stii ca ai nimerit-o p-aproape, dar cred ca-i invers, deixenul e ta-su.

DXN 10-04-2012 - 22:03

In urma cu cativa ani, un mare poli(t)olog pe nume Constantinescu Emil ii indemna pe mineri sa culeaga fructe de padure si muguri de conifere pentru ca le-a desfiintat toate minele si abatajele!
UN CRETINOID.
Acum incercam, nu-i vorba ca e base, sa facem ceva normal: sa punem soferul la volan, minerul la abataj, Penisul la Curbos, Cretinosul la Curbos, Ciocumicul la Penis, la Cretinos.
E SIMPLU.

Ghita Bizonu' 10-04-2012 - 22:25

Ei acu ati inteles cine este de fapt seful in Romania?!
Deci pe la pranz excelenta sa ambasadorul Canadei s-a dus la guvern .
La scurt timp aparu Prezidelu flancat de guvern , somand latrator , asta este adevarul, sa se treaca imedita la satiscafuctia interselor miniere „canadiene” zicand ceva despre un proces care ne va costa cat nu face si ca am avea angajemente inca din 1997 (fata de „candianu” Frank Timis!)
Cum sa zic Baselu a percutat prompt la doleantele ambasadorului canadian.
Adica azi El , Zeus.ro , Preaviteazu care il trata de sluga pe Mihai rex, el gata sa treaca Prutu ca pe drum auzi his master’s voice : Aport!!!

Ptr orice eventualitate vedeti imaginea asta
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/HMVEG962.jpg

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 10-04-2012 - 22:28

Bursa de valori :hot were cold, good pricE?????!Customer serious cash on the card were!!!!!!!!!!!!!!!

urbos 10-04-2012 - 23:21

Pai astia cred ca au fost intr-adevar colegi, securisti imputiti. Si ala tot pe la 60, 70 de ani. Pute carnea pe ei, acelasi neam.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 11-04-2012 - 04:12

NO COMMENT:Ove Dahl, investigator sef al Politiei din Copenhaga: „Romanii nu au scrupule. Te vor omori pentru 100 de coroane (15 euro). E o cultura complet diferita decat a noastra. Romanii sunt cei mai bine reprezentati intre infractorii care vin din afara. De cand Romania a intrat in UE, problemele cu romanii au crescut exponential.Ei comit jafuri bancare, jafuri la domiciliu, furturi grave, cersesc si sparg magazinele – totul „.Rene Hansen, ofiter de la sectia pentru combaterea prostitutiei din Copenhaga: „Viata pentru romani nu are aceeasi valoare pentru ei cum are pentru noi”.

“Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile.Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste b…..MORE

briel 11-04-2012 - 04:32

Stii bine ca este vorba de tigani sau de corcituri tiganesti care au luat genele tari … si pasaport romanesc.

briel 11-04-2012 - 04:33

De ce nu se afiseaza la replay-ul ales ? Nu mai functoneaza butonul?

MI-5 11-04-2012 - 07:14

Este vorba de ţigani. Rudele tale de sange.

DXN 12-04-2012 - 20:36

Sunt cu patru ani mai tinar decat tine, iar acum iti sugerez sa nu mai dialoghezi cu Penisul deoarece asta te deconspira instant. Atit e de fraier!
Totusi, si vous voulez????????
Imi este greu sa ma abtin cand va vad pe COMMENTS, de aceea cred ca duplicitatea cretinoida a unora ca voi (Ciocumic, Penis, Cretinosul si Curbos) este o tara deosebita a poporului nostru a romanilor de pretutindeni care ne va tine pe loc in dezvoltarea noastra, asa cum in timpul tineretii noastre CI-stii si Curnatorii ne faceau sa ne retinem de la orice activitate creativa specifica oamenilor si nu primatelor.
HAI tomi, AJUTA-MA UN PIC!

DXN 12-04-2012 - 20:38

ERA PENTRU CURBOSUL,
Ce dracu faci ADMINULE?
Ai 27 de ani.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 10-04-2012 - 23:22

CASH PARAI ,nineaca!Ca tzaganu’i gentilom, plateste ,marfa pardon marhele !

digital 10-04-2012 - 23:49

revelația mea, e că ești atât de prost încât nici Paștele nu te mai pot face la loc!

tomi 11-04-2012 - 00:22

Ba eu sint de alată părere,cucurigu. Auzi tataie, vai de oasele tale plăpinde de te strânge Tomi odată cu mult drag in brațe. Vărul meu mai plăpând decit mine, nu și-a văzut bunica un an și la revededere a strâns-o un pic în brațe de bucurie….i-a rupt șase coaste. Ai, ca să nu uit vărul meu este tot evreu. Crezi că tu cu alimentația ta „raționala” iaurt cu pâine neagră te va face în stare să poți sta în fața mea.Vezi roagăte să nu cumva strănut pe tine că te-ai pulveriza. Auzi tataie vine vara și se apropie vizita mea în ROMANIA, eu zic ia-ți tu până mai poți un bilet în ALASCA, acolo promit că nu te voi căuta,și fă și economie, iei doar bilet de dus, nu mai ai nevoie de retur.
Digital -cucurigu eu ți-am spus de câteva ori și văd că nu poți pricepe,ziua în care te-ai luat de mine nu a fost prea reușită era mai bine pentru tine să nu fi existat acea zi,vezi așa-și sapă prostul goapa. Mă ciocioflete tu nu pricepi cât ești de ratat ? Imi amintii de încă o zicală,=prostul moare de propria-i prostie=
vezi tu cucurigu cât de bine ți se potrivește.
tomi

tomi 11-04-2012 - 02:02

UPDATE ==ACUM SINT DEJA TREI ZILE INSUPORTABILE- NOI ONORABILII REVENIM LA:
==PETITIE== IN NUMELE UNUI GRUP DE CETATENI ONORABILI, SI CU MARI MERITE NATIONALE, CEREM DEMITEREA IN CORPORE AL INTREGII REDACTII “ZIUA VECHE”.
CONSIDERAM INACCEPTABILA SI INOPORTUNA LIPSA DE RASPUNDERE IN LEGATURA CU LOVIREA IN INTERESELE PERSONALE ALE GRUPULUI ONORABIL DE CETATENI CARE IN URMA NESABUINTEI REDACTIEI VOR PIERDE SINGURA LOR SURSA DE VENIT DE LA ORGANIZATIILE ISLAMICE CARE-I FINANTEAZA PENTRU BUNA LOR ACTIVITATE IN CADRUL FORUMULUI. CONSIDERAM= NOI =URBOS,CIU HUHU, DIGITAL, TACHE SI VAL VERDE CA INTOLERABILA ACTIVITATEA REDACTIEI CE DE MAI MULT DE DOUA ZILE NU A MAI SCOS UN MATERIAL SERIOS IN CARE SA EXISTE POSIBILITATEA DEZLANTUIRII TALENTELOR NOASTRE ANTIEVREIESTI SI ANTIISRAELIENE.
NU PUTEN PERMITE REDACTIEI SA CREEZE DAUNE SINGUREI NOASTRE SURSE DE VENIT, PARINTII REFUZIND SA NE MAI INTRETINA IAR NEVESTELE SI-AU SCHIMBAT CONTURILE LA BANCA CA SA NU MAI PUTEM EFECTUA OPERATIUNI DE EXTRAGERI MONETARE.
CU RESPECT PROTESTATARII

digital 11-04-2012 - 00:27

scrii foarte mult si degeaba,te caracterizeaza!esti redus!

tomi 11-04-2012 - 14:20

Eu stiu sa scriu mult si bine din simplul motiv ca nu sint analfabet ca si tine.
Vai de capul tau cucurigu se apropie august tataie ,dispari repede undeva pina nu e tirziu.

tomi 11-04-2012 - 00:49

Auzi tu grohaila-urbos,tu cind vin eu in tara mea adica ROMANIA pleci urgent in URSS la protectia lui Putin,ca altfel vei fi expus la muzeul ANTIPA ca ultimul exemplar de neandethalian.

urbos 11-04-2012 - 00:54

Tu n-ai tara, parazitule.

MI-5 11-04-2012 - 07:16

Postarea mea de mai sus, se adreseaza ţiganului parpanghel.

ein deutscher 11-04-2012 - 08:33

Ce facusi Parpanghele tata, ti-ai citat propria caracterizare?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult