Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Băsescu vs greii PDL. Blaga trimis la luptă cu Oprescu

Băsescu vs greii PDL. Blaga trimis la luptă cu Oprescu

scris de C.F.V.
5 afisari

Traian Băsescu a spus luni seară că, după părerea sa, contracandidatul lui Sorin Oprescu pentru Primăria Generală a Capitalei din partea PDL ar trebui să fie “un greu”, dându-l ca exemplu pe preşedintele Senatului, Vasile Blaga.
Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru al PDL-ului. Poate fi Monica Macovei. Pe Sorin Oprescu îl poţi bate ori cu

Basescu il ataca dur pe Blaga

Băsescu vs greii PDL. Blaga trimis la luptă cu Oprescu

unul care este la fel ca el, dar puţin mai isteţ, că trebuie să aibă ceva în plus în condiţiile în care Sorin Oprescu este departe de a nu fi unul isteţ, ori cu unul care este total opus, cum e Monica Macovei’, a spus Băsescu, la TVR.

Preşedintele Traian Băsescu mai susţine că aşa-numiţii “grei” ai PDL-ului nu trebuie să blocheze accesul generaţiei care trebuie să preia partidul. ‘În partid trebuie să nu blochezi ascensiunea, pentru că PDL-ul a avut şansa să înceapă să-şi creeze o nouă linie de oameni politici, cu toate necazurile guvernării Boc şi, probabil, dintre cei numiţi acum o să înmugurească încă vreun om, doi dintre tinerii miniştri care sunt numiţi. Nu trebuie să blochezi accesul generaţiei care trebuie să preia PDL-ul, dar nu poţi să nu câştigi o primărie. Ştiţi cum e, să-ţi spui “greu” – de fapt, ei nu-şi spun, aici trebuie să fim corecţi, voi le spuneţi, jurnaliştii, “greii PDL-ului” -, să ai pretenţia să fii “greu”, dar obiectivul tău să fie să te aşezi într-un colegiu, la umbra unui primar şi să câştigi la legislative, parcă nu eşti aşa “greu”, nu?”, a spus Băsescu, luni seară, la TVR.
El a precizat că mai dă o şansă democrat-liberalilor pentru că ar trebui să aibă capacitatea să explice cât i-a costat guvernarea. “Le dau, pentru că ar trebui să aibă capacitatea să explice cât i-a costat guvernarea pe fiecare şi eu ştiu câte discuţii am avut cu ei. (…) A fost un partid care nu a obstrucţionat Justiţia, chiar dacă ea s-a adresat oamenilor lui’, a răspuns Băsescu, întrebat dacă mai dă o şansă democrat-liberalilor.

4 comentarii

digital 20-03-2012 - 10:54

pe gândirea acestui,împuțit nu dau doi bani,ia-ți rahatul de partid,și,CARĂ-TE!!!!!!

Stefan Glavan 20-03-2012 - 11:31

Ce sa faca Blaga???Sa mai incaseze o infrangere din partea lui Sorin Oprescu?In nici un caz!Blaga nu poate juca rolul tapului ispasitor in fata uneia ca Udrea!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 20-03-2012 - 11:18

TRAIAN BASESCU aceasta P I A Z A – R E A a R o m a n i e i ,i-si devoaleaza permanent caracterul infect! Dupa ce a ingropat T A R A , distrugand tot ce mai functiona, dupa ce a saracit 19 milioane de cetateni ROMANI pe care i-a inselat cu promisiuni mincinoase, si a infometat pe pensionari si copii, a alungat elitele intelectualitatii si a medicilor in special, vine sa dea lectii de politicianism veros ! Nimeni nu il mai crede , nimeni nu il mai urmeaza ! A distrus cel mai important pilon : increderea si speranta ! AF A R A – PIAZA- REA !

Cornel Vasilescu 20-03-2012 - 11:27

Cu alte cuvinte,Basescu i-a facut INCAPABILI pe pedelisti!Si pe buna dreptate!Pana si Basescu e constient ca Sorin Oprescu nu are rival!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult