Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Basescu:Ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiiile acum tipa

Basescu:Ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiiile acum tipa

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Dornesti, ca nu situatia tarii este dramatica, ci cea a fondului de pensii, pentru ca „un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joaca”, spunand ca „ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile tipa acum”.


Intrebat de ziaristi care este solutia, seful statului a spus: „Aducem bani din alta parte”, transmite Mediafax. Fiind intrebat, de asemenea daca banii vor fi luati tot de la FMI, presedintele le-a raspuns jurnalistilor: „Vedem. Variantele sunt multe. Cand aplaudati cand se cumparau voturi cu dublarea pensiilor vinovat era presedintele, ca nu vrea marirea pensiilor, cand spuneam ca nu este sustenabila”.

Raspunzand intrebarii daca noii ministri vor avea capacitatea sa colecteze mai mult la fondul de pensii, Traian Basescu a spus ca nu este vorba despre colectare, ci despre resurse financiare. „Cert este ca exact ticalosii care au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiiile acum tipa. Si dintre oamenii politici, si din presa”, a spus presedintele.

Basescu a spus ca nu se refera numai la PSD, pentru ca social-democratii doar au sustinut in Parlament dublarea pensiilor. La remarca unui jurnalist ca PNL a pierdut alegerile, Basescu a spus: „Nu suficient fata de ticalosiile facute cu bugetul tarii in 2007 si 2008”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult