Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Becali: Nu tradezi numai ca sa nu afle nevasta ca te-ai dus cu Cristina Sincai intr-un bloc

Becali: Nu tradezi numai ca sa nu afle nevasta ca te-ai dus cu Cristina Sincai intr-un bloc

scris de Ziua Veche
3 afisari

Europarlamentarul George Becali a demarat negocieri cu lideri ai PNL si ai PDL pentru a fuziona cu unul dintre aceste doua partide, deoarece s-a saturat sa finanteze de unul singur un partid de doar unu la suta si. Singura conditie pe care o impune patronul Stelei celor cu care va negocia, in final, este sa primeasca la schimb un post de vicepresedinte. Primul pas pe care il face Becali oficial spre PNL ar fi, conform unor surse liberale, prezenta europarlamentarului la Congresul in cadrul caruia se pune la bataie fotoliul de presedinte detinut acum de Crin Antonescu. Aceleasi surse ne-au declarat ca Becali negociaza puternic la Bruxelles cu europarlamentarii Monica Macovei si cu Traian Ungureanu. Europarlamentarul Becali ne-a explicat intr-un interviu ce are de gand in plan politic si cum vede el cazul lui Cristian Diaconescu.

 

ziuaveche.ro: Cum a aparut ideea ca partidul dumneavoastra sa faca fuziune cu PNL sau PDL?

 

George Becali: M-a intrebat cineva pe mine ce o sa fac cu partidul si eu am spus ca anul asta mi-as dori sa fac o fuziune cu un partid de dreapta. Daca raman si eu in politica in acel partid vreau functie de vicepresedinte, daca nu fac fuziunea numai pentru oamenii mei. Este posibil ca ceilalti oameni ai mei sa zica ca vor sa faca fuziune si cu PSD. Ei pot face ce vor, dar eu tind spre dreapta. Eu nu hotarasc singur, hotarasc numai pentru mine.

ziuaveche.ro: Cum apreciati ideea lui Gabriel Oprea de a face un nou partid?

G.B.: Daca ma pune pe mine presedinte. Adica ce il vedeti pe unul din politica sau din toata aia (n.r. politica ) ca e mai bun ca mine. Politician mai capabil ca mine, este? Si acum vorbind serios acel partid nu ma intereseaza pentru ca este facut pentru a rupe alte partide. Pe mine ma intereseaza numai sa salvez ce am construit si ce am adunat. Adica ce am adunat eu in sacosa sa nu se piarda de pomana. Pe acei oameni pe care ii am, au fost langa mine, sa aiba si ei un rol in politica. Ei o sa hotarasca.

ziuaveche.ro: Cat are partidul dumneavoastra acum in sondaje?

G.B.: S-a interpretat gresit. Eu am spus ca nu vreau sa fiu ca altii care au partide de 10-15 ani si tot tin partidele alea la 1%.

ziuaveche.ro: De ce nu va ganditi la o alianta cu viitorul partid al lui Gabriel Oprea avand in vedere relatia buna pe care o aveti cu el?

G.B.: Ce sa fac eu cu el pentru ca acolo sunt toti care au dosare la parchet si la DNA. Aaaa, dar stati ca si eu ma pot duce ca si eu am vreo 2-3 dosare.

ziuaveche.ro: Cum comentati plecarea senatorului Cristian Diaconescu din PSD?

G.B. : Pentru mine Cristian Diaconescu este cea mai mare dezamagire si cea mai mare tradare. Eu spuneam pana acum ca este cel mai mare politician din Romania. De acum incolo nu o sa mai am incredere in nici un om politic. Pentru ca pe el PSD l-a facut tot ce este: ministrul Justitiei, de Externe. Si ca sa te superi ca sacu’ pe magar dom’le ca nu stiu ce, ca nu stiu cum. Ca l-a gasit cu Cristina Sincai. Si ce mare lucru treaba asta? Ce a facut? Ca vezi Doamne ca l-a urmarit si era deghizat? Si trebuia sa spuna foarte bine ca m-am dus sa fac dragoste cu Cristina Sincai si cu asta basta. Pentru ce sa fie santajabil? Ii spune la nevasta si la copii ca e o minciuna. Si dupa aia ce o sa faca nevasta? Dar nu sa accepti sa fii santajat ca se supara nevasta. O luna, doua, un an, doi si nevasta apoi mai uita. Dar nu sa fii santajat si sa tradezi sute de mii si milioane de oameni ca se supara nevasta ta ca te-ai dus cu Cristina Sincai intr-un bloc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult