Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Becali vrea alianţă cu Dan Diaconescu

Becali vrea alianţă cu Dan Diaconescu

scris de A.B.
24 afisari

Gigi Becali, candidatul la Primăria Capitalei din partea PRM-PNGCD, a declarat pentru România TV că este posibilă o alianţă cu PPDD. El a subliniat că îşi doreşte o alianţă politică şi cu partidul lui Dan Diaconescu.

Gigi_Becali

Gigi Becali

Preşedintele PNG, Gigi Becali, crede că, după constituirea alianţei dintre partidul său şi PRM, urmează mărirea acestei alianţe şi cu PP-DD, chiar dacă liderul acestei formaţiuni, Dan Diaconescu, are deocamdată reţineri. Becali susţine că Diaconescu va trebui să-şi caute aliaţi, ceea ce îl va face să se uite către PRM-PNGCD.

„Am făcut treaba asta cu PRM  şi cred eu că în viitorul apropiat o să facem o combinaţie şi cu Dan Diaconescu. E posibil”, a declarat, pentru RTV, Becali.

Liderul PNG susţine că PP-DD nu va rezista singur într-o competiţie electorală. „El se ţine băţos, dar nu o să poată nici el singur”, a conchis preşedintele PNG.

14 comentarii

contra 27-03-2012 - 13:26

Bine face dar sa nu fie prea tarziu. Toate fortele nationaliste ar trebui sa renunte la orgolii si sa-si dea mana. Rezolva ei nuantele dupa aceea…

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 14:37

Ce spune Becalu a spus si unpr-ul si pdl-ul si usl-ul=aceleasi mizerii. Dan Diaconescu a spus-o CLAR si raspicat cu subiect si predicat ca el nu va face nici o alianta cu nici un paertid cu nici un ciocoi. Becali se da in stamba de pomana. El s-a aliat cu un bolnav mintal, Vadim, care tuna si fulgera impotriva PP-DD-ului la care s-au afiliat peste 80% din filialele prm-ului si ale png-ului, generind tot felul de povesti cum ca DD a fost vizitat in puscarie de un consilier al lui Basescu si ca DD face jocurile lui Basescu. E bolnav, sarmanul de el, ce sa-i ceri? Cine mai pune urechea la spusele acestui oligofren? Becali are timp si bani sa se joace de-a primarul, de-a baronul, de-a ce vreti d-stra. El cheama reporterii de la televiziunile falimentare la el la „palat” sa-si dea in stamba si vorbeste ca un cioban vrute si nevrute in prime time de parca a r fi vreo vedeta politica. De frica puscariei il lauda pe Basescu in orice aparitie a lui la televizor. Am ajuns pina intr-acolo sa cunoastem toate intimitatile vietii lui de familie. Iti vine sa versi. Se imbata cu apa chioara acest ciocoi mizerabil, sperind la partidul poporului. Dadn Diaconesc e prea blind si prea sfios ca sa se bage la injuraturi cu acest cioban. I-a spus-o de nenumarate ori ca nu va accepta nici o alianta cu el, dar ciobanul tot spera. Toate partidele si toti politicienii importanti au anuntat unirea cu PPDD-ul, numai Dan Diaconescu nu a fost anuntat de aceste lucruri. Rizi cum ii vezi pe acesti mafioti cum se gudura pe linga DD in speranta sa-si salveze imaginile si partiduletele lor mizerbaile. Dan Diaconescu nu va face nici o alianta cu nici un partidi, cu nici un independent. Nu are nevoie de asa ceva. El a spus clar. Nu intra de unul singur cu peste 51% in parlament ca sa conduca Romania, efortul lui nu-si mai are sens. Singura concesie pe care o va face vreunui partid, ar fi aceea de a incerca impreuna cu USL-ul de pe pozitia fiecaruia sa-si uneasca DOAR voturile ca sa-l demita pe Basescu. Atit si nimic mai mult, insa USL-ul il apara pe Basescu facindu-i jocurile ca sa-l mentina la putere.

digital 27-03-2012 - 14:46

mă k-a-k pe PP-DD-ul tău,dar dacă nu face alianță o să-i cadă și dinții pe care nu-i are,iar apoi o să și-o su^gă singur,kk-ților că sunteți și tare proști în fudulia,voastră!

iou 27-03-2012 - 18:21

sa ti taie base inca 25 la suta si so vinda si pe doamna mata ca meriti shalom fraiere

urbos 27-03-2012 - 18:33

Pulifrici diaconesc, prostu de DD a spus-o cu gurita lui ca vrea sa ia parlamentari tradatori. Unde crezi tampila ca se vor duce respectivii dupa ce vor intra in parlament pe listele DD, dupa ce n-au avut loc pe listele PDL? Iti zic io bivole, la Basescu, caci prostul DD n-are ce sa le ofere. DD mesteca cacat despre USL-ul care nu va face 50%, adica exact ce vrea si Basescu. DD mesteca acelasi cacat despre PDL, USL aceeasi mizerie, exact sloganul scos din burta infecta a basistul Mircea Toma.
Ca vrei sau nu vrei prostule, DD nu face altceva decat jocul lui Bashina. Poate n-o face intentionat, dar prostul asta face.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 19:40

Hotzulache, ai furat ca deobicei calitatea atribuita doar de mine Pullifri_CIU lui ! Caracteristic pt. un sobolan gaZeificabil rruman vechi ! Tzaganul sudist dedeman nu face gheseft cu porumbacu, nu prieste la el ,turnatoria liberalles-pulles !

digital 27-03-2012 - 18:41

taieți-o singur că va trebui să economisești după alegeri.apoi bagăți-o în frigider ca să ai ce mânca la iarnă,infect băsist-DD-ist,făr de minte!

iou 27-03-2012 - 18:51

las ma ca vine iar bombonel cu varujan cu ilici si dupa il punem iar pe base ce bine eeee

digital 27-03-2012 - 18:53

vine mă-ta!
dreq de prost….

urbos 27-03-2012 - 19:00

Bombonel e pe linie moarta. Ilici e pe duca.

Dar cum e cu ministrii Balan, Magda Ciumac, Ildiko si Condureteanu care sa ne pupe intruna in cur? Hahaha!

Dar cu Varujan ce-ai potaie?

digital 27-03-2012 - 19:14

nu vezi că e doar un kk-t deviat?!
dă-l în mă-sa !

Ciu Huhu 28-03-2012 - 07:06

DD e tigan lichea, blestemat e in Vecii Veciilor si el si tigania lui PP-DD!

Cercul 28-03-2012 - 07:43

Dan-Diaconescu are misiunea sa ia voturilo tuturor celor de stanga si sa le trimita intr-o gaura neagra. PSD-ul a disparut in USL, iar in turul final USL se va alia cu PDL si-o sa fie Antonescu presedinte cu Basescu prim ministru si Ponta si Diaconescu sefi ai Senatului si Camerei Deputatilor.

digital 28-03-2012 - 12:36

iar o dai în bobi?!
iar tu ce o să fii în toată sintagma asta?!

vrei să-ți spun eu?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult