Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Becali vrea Primăria Capitalei

Becali vrea Primăria Capitalei

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Pentru a putea candida la alegerile pentru Primăria Capitalei, preşedintele PNG, George Becali, a anunţat, miercuri seară, că şi-a depus actele pentru a deveni locuitor al sectorului 1 din partea alianţei PRM – PNG.

Gigi_Becali

Gigi Becali

Alianţa PRM-PNG îl aruncă în lupta pentru Primăria Generală pe George Becali. „Atunci când am făcut alianţa cu PRM trebuia să avem şi un candidat la Primăria Capitalei. Şi trebuia să găsim un candidat pe măsură, care atrage mai bine electoratul. Atunci mi-a venit mie o idee, i-am spus domnului Vadim, pentru că el conduce această alianţă, aşa am căzut de comun acord. Astăzi am depus actele pentru a fi locuitor al sectorului 1. Voi candida la Primăria Bucureştiului”, a afirmat Becali, într-o intervenţie telefonică la postul B1 tv.

Liderul PNG a adăugat că îl poate învinge pe actualul primar general, Sorin Oprescu, îndeplinind cele două condiţii specificate şi de preşedintele Traian Băsescu: „Domnul preşedinte a spus că îl poate bate pe Sorin Oprescu cineva care îi spune în faţă şi îl întreabă ce a făcut. Sau dacă îi este total opus lui. Eu cred că îndeplinesc ambele condiţii pe care le-a spus preşedintele Traian Băsescu: îl pot întreba şi ce a făcut şi sunt un candidat opus lui Oprescu”.

1 comentariu

vasile 22-03-2012 - 13:26

acest dobitoc,ar trebui ne lasesa se duca undeva la o stana si sa ne lase in supararile noastre. este un analfabet si un dezaxat caruia ii dam prea multa atentie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult