Acasa Actualitate-InternaPolitica interna BEM stabileşte ordinea partidelor pe buletinele de vot

BEM stabileşte ordinea partidelor pe buletinele de vot

scris de A.B.
5 afisari

Biroul Electoral al Municipiului (BEM) pregăteşte buletinele de vot pentru alegerile electorale ce vor avea loc luna viitoare. Joi va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii partidelor parlamentare pe buletinele de vot.

buletin de vot

foto: mesageruldecovasna.ro

Birourile electorale de circumscripţie ale sectoarelor 1 – 6 se vor ocupa de tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii pe buletinele de vot a partidelor neparlamentare.

Potrivit Agerpres, BEM va comunica astfel ordinea partidelor parlamentare şi la nivelul birourilor de circumscripţie, pentru că aceasta va fi aceeaşi în cazul partidelor parlamentare.

Calendarul electoral a stabilit ca tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot să se facă cel târziu pe 10 mai. Urmează apoi tipărirea buletinelor de vot care, potrivit legii electorale, trebuie să se facă cel târziu până pe 31 mai.

Campania electorală va începe pe 11 mai şi va dura 30 de zile, ultima zi a campaniei încheindu-se pe 9 iunie, orele 7,00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult