Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Berceanu a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Dolj

Berceanu a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Dolj

scris de D.P.
4 afisari

Senatorul PDL Radu Berceanu a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Dolj, iar europarlamentarul Marian Jean Marinescu este preşedintele interimar al organizaţiei. Anunţul a fost făcut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către Marinescu, care până acum era prim-vicepreşedinte al PDL Dolj.

berceanuÎn ultimul Colegiu Director al PDL care a avut loc luni, Radu Berceanu a anunţat că se retrage din funcţia de preşedinte al PDL Dolj şi am fost desemnat eu preşedinte interimar să conduc organizaţia până la viitorul Consiliul de Coordonare Judeţean când vor avea loc alegeri‘, a declarat, vineri, Marian Jean Marinescu.

Acesta a explicat că, potrivit statutului partidului, în momentul în care preşedintele organizaţiei judeţene se retrage, automat unul dintre prim-vicepreşedinţi devine preşedinte interimar. ‘PDL Dolj are doi prim-vicepreşedinţi – domnul deputat Constantin Dascălu şi eu. Domnul Dascălu a spus că nu doreşte să fie preşedinte interimar, ca atare am fost desemnat eu‘, a mai afirmat Marinescu.

Senatorul Radu Berceanu, a declarat, pe 3 aprilie, la Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă, că la următoarele alegeri parlamentare nu va mai candida, pentru că îi sunt suficienţi 23 de ani în Parlament. Berceanu a mai spus că are de gând să se retragă din politica la vârf, iar până la sfârşitul acestui an va renunţa la funcţia de preşedinte al PDL Dolj, însă nu are de gând să plece din Partidul Democrat Liberal, nici ca independent şi nici la alt partid.

Nu mai candidez la următoarele alegeri parlamentare, pentru că este suficient. Eu la sfârşitul acestui an şi acestui mandat de parlamentar împlinesc 23 de ani de când sunt parlamentar şi cred că este suficient. Trebuie să vină tineret şi în Parlament şi cred că este bine să nu stai prin Parlament până când nu mai ştii bine ce se întâmplă pe acolo. Eu l-am văzut pe Alexandru Bârlădeanu, demult, demult, pe Oliviu Gherman mai încoace, mai văd şi pe alţii pe care de data asta nu vreau să îi mai numesc ca atare, dar dacă vă uitaţi în lista Senatului o să îi vedeţi pe cei care au nişte vârste memorabile şi care văd că mai vor încă un mandat. Eu fac parte dintre cei care cred că mai există şi altceva de făcut pe lume decât politică. Am de gând să ies din politica la vârf, dar nu am de gând să plec din PDL, deşi am auzit că a fost aşa un fel de zvon. Nici pomeneală. Eu nu o să plec niciodată, nici independent, nici la alt partid. Poate să plec acasă, asta da. Dar nu o să plec la alt partid‘, a spus Berceanu.

Radu Berceanu a declarat recent în presa locală că de fapt să retras din funcţia de preşedinte al PDL Dolj înainte de alegerile locale, iar organizaţia este condusă de secretarul general Ştefan Stoica pe care îl şi susţine pentru funcţia de preşedinte.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-07-2012 - 14:32

Delta planoristul are acuitatea nealterata ! A vazut Caderea TroyANULUI si vrea sa supravietuiasca a doua zi dupa dupa ZIUA in care vin PESHTI la …mall!

praf in ochian 13-07-2012 - 20:24

poate pleci pe la vreo ocna …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult