Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Berceanu: Boc trebuie să plece din fruntea partidului

Berceanu: Boc trebuie să plece din fruntea partidului

scris de A.B.
3 afisari

Radu Berceanu e de părere că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă. El a anunţat că îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea partidului.

berceanu

foto: livenews.ro

Radu Berceanu susţine că întreaga conducere centrală a partidului ar trebui să plece, după rezultatele obţinute la alegerile locale. „Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate”, a spus Berceanu. „Trebuie ca întregul BPN, conducerea centrală naţională a partidului, să-şi dea demisia şi să facem un congres mare de 5.000 de oameni, cum am făcut totdeauna, în afară de ăsta ultimul, mai aranjat aşa, în care să decidă cine să conducă şi mai ales când să conducă, cei care au muncit şi au câştigat, au participat la aceste alegeri: primarii, cei care au candidat de primari şi au ratat la 20-30 de voturi, că ăia sunt oamenii pe care se bazează partidul”, a declarat pentru Mediafax Berceanu. De asemenea, liderul PDL a anunţat că va cere demisia preşedintelui Boc dar şi organizarea unui congres extraordinar. El a susţinut că trebuie să-şi expună punctul de vedere, chiar dacă a decis să nu mai candideze la următoarele alegeri. „Nu înseamnă că nu mă mai interesează ce se întâmplă cu PDL, la care de la începuturile începuturile lui am muncit şi am pus şi eu o cărămidă, două, şi nu-mi place să văd o casă la care am participat la construcţie şi văd că vine unul, fură ferestrele, vine altul, fură acoperişul şi numănui nu-i pasă. Pentru că sunt unii care au venit alaltăieri, au stat un picuţ aşa şi pleacă, gen doamna Plăcintă”, a afirmat Berceanu.”N-am de gând să las lucrurile aşa, pe ideea lasă, dom’le, tu nu mai candidezi, aşa că taci din gură. Nu, nu am de ce să tac din gură, am foarte multe lucruri de spus şi, repet, nu înseamnă că dacă nu mai candidez nu mă interesează”, a mai spus senatorul PDL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult