Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Berceanu îi arată deja pisica lui Boc

Berceanu îi arată deja pisica lui Boc

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

Radu Berceanu a declarat, marţi, la Craiova, că va fi interesant de urmărit ce se va întâmpla cu partidul sub noua echipă de conducere.

Radu Berceanu iese la atac dupa Conventia PDL”O să fie interesant de urmărit ce se va întâmpla cu PDL sub actuala echipă de conducere. Îmi vine să vă spun tot felul de lucruri, dar este partidul meu şi nu vreau să spun lucruri care să îi dăuneze în vreun fel. Încerc să fac numai lucruri care să îi ajute, cum ar fi şi sondajul, chiar dacă unora nu le place, pentru că mi-au şi spus: ‘Ce domne, faci sondaje?’ Credeam că am ajutat pe cineva, pentru că nu am răspuns eu la sondajul ăla, ci 1.300 de plătitori de taxe şi impozite, potenţiali votanţi. Ce este acolo nu îmi aparţine şi de făcut nu l-am făcut eu, l-a făcut CSOP”, a spus Berceanu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpes.

Berceanu a mai afirmat că peste o lună va mai face un alt sondaj, pentru a vedea cum a primit populaţia, ”votanţii, plătitorii de taxe şi impozite, nu cei 1.400 de delegaţi de la Convenţie, ce s-a întâmplat cu PDL”.

”Dacă crede cineva că se poate conduce cu tine şi cu ai tăi la nivelul ăla de 1.400, sau cu câteva sute sau 50 de persoane, se înşală. Un partid trebuie să conducă pentru cei din afara zidurilor partidului şi nu pentru clanurile, detaşamentele, triburile din interiorul formaţiunii”, a arătat Berceanu.

Întrebat dacă se aşteaptă la ”represalii” din partea noii echipe de conducere, Berceanu a recunoscut că ”anumite lucruri au început mai demult, de când a îndrăznit să candideze la preşedinţia PDL Dolj”.

În opinia sa, după Convenţia PDL, noua echipă trebuie să înceapă implementarea programului pe care l-a prezentat – ”România dreaptă, România puternică”, atât la guvernare, cât şi în interiorul partidului. ”Noi aşteptăm cu interes”, a mai adăugat preşedintele PDL Dolj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult