Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Berceanu nu-l vrea pe Solomon

Berceanu nu-l vrea pe Solomon

scris de Marius Bâtcă
8 afisari

Radu Berceanu i-a atenţionat pe colegii de partid că va demisiona din toate funcţiile din filiala Dolj, dacă i se va impune susţinerea lui Solomon la Primăria Craiova.

Liderul democrat Radu Berceanu a anunţat că va rămâne un simplu membru de partid dacă va fi obligat să-l susţină pe candidatul UNPR, Antonie Solomon, la Primăria Craiova, afirmând că acesta a stat şase luni la puşcărie, iar PDL are un cod etic.

„Eu demisionez dacă îl impune de la centru. Rămân membru PDL, demisionez din toate funcţiile de acolo, să se ducă ei să facă campanie”, a spus Berceanu. El a subliniat că nu are o problemă cu UNPR, că are o relaţie bună cu cei care sunt în acest partid în judeţul Dolj, dar că nu poate fi aplicat protocolul de colaborare acolo, atâta timp cât unul dintre candidaţi a trecut pe la DNA, transmite Mediafax.

„Nu i-am reproşat eu lui Solomon, i-a reproşat DNA. Dacă ai stat 6 luni şi jumătate la puşcărie înseamnă că e o problemă pe acolo. După aia, un an şi jumătate el nu a avut drept să-şi exercite mandatul de primar, aşa că nu putem să fim acum ca un ghiocel”, a adăugat Berceanu.

Liderul democrat nu s-a ferit să spună că va renunţa şi la funcţia de membru al partidului, dacă partidul merge într-o direcţie greşită. În replică, UNPR îi transmite senatorului PDL Radu Berceanu că nu permite ofensele şi limbajul de neacceptat şi absolut inadecvat şi îl sfătuieşte pe acesta să îşi „cântărească vorbele cu responsabilitate şi decenţă”, menţionând că Antonie Solomon este un primar iubit de comunitate.

1 comentariu

digital 05-03-2012 - 23:16

hahaha!auzi, pedlacii au un cod etic….oare unde-l țin?!
o fi sub cetatea Sarmizegetusei,ori în minele de la Roșia Montană…
să te chaci de râs cu cretinii,ăștia…..
”unpereii nu permite ofensele și limbajul…..”da ce permiteți voi ,mă por-cilor,legi votate pe sub mână și împotriva oamenilor,furtul pe față a milioane de oameni?
asta e permis?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult