Berceanu sare la Udrea

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Senatorul PDL Radu Berceanu a sustinut ca Elena Udrea “a fost de un fariseism colosal”, atunci cand a propus separarea afacerilor de politica, idee sprijinita si de europarlamentarul Monica Macovei. Berceanu a apreciat, intr-o declaratie pentru Evenimentul Zilei, ca o astfel de regula nu nu are sanse sa fie prevazuta in Statutul partidului.


 “Ideea de a separa afacerile de politica e generoasa si, dupa parerea mea, buna. Intr-o declaratie politica, sunt de acord. Dar in statut trebuie sa fie ceva concret. Zicem ca de maine cine are afaceri nu mai are ce cauta in politica. Asa, si? X are afaceri si le trece pe numele lui fiu-su sau al lui unchiu-su? Sau al unui prieten. Si atunci sunt ascunse si se fac interventii mai ceva ca pana acum. Sa gaseasca ea o solutie, pe unde pluteste ea pe acolo, sa schimbe apucaturile”, a sugerat Berceanu. El a mai mentionat: “Cineva a intrebat-o pe Elena Udrea daca se refera si la soti si a spus ca nu. Mi se pare de un fariseism colosal. Solutia e ca toti sa-si declare afacerile si sa fie totul transparent”. Fostul ministru PDL i-a replicat si Monicai Macovei: “Un partid de dreapta se sprijina pe oameni de afaceri. Cum ii reprezinta ea, acolo, la Bruxelles? Daca ar fi numai Monici Macovei, partidul asta n-ar mai avea nicio legatura cu nimic”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult