Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: 2012, cel mai greu an electoral din istoria partidului

Blaga: 2012, cel mai greu an electoral din istoria partidului

scris de A.B.
9 afisari

Vasile Blaga consideră că anul 2012 este cel mai greu an electoral din istoria PDL şi că întregul activ trebuie să se mobilizeze mai mult decât oricând pentru obţinerea rezultatelor dorite, fiecare membru al partidului fiind chemat să facă ce ştie mai bine.

vasile blaga “Suntem într-un an electoral extrem de greu, o spun partidului de multe luni. Nu mai suntem partidul de 7-8% care să avem ţinta 10-12%; suntem principala forţă de guvernare în această ţară, care în condiţii complicate, din punctul de vedere a ceea ce înseamnă economia mondială şi nu numai, a luat măsuri care s-au dovedit utile pentru a nu ajunge în situaţii dificile, precum cea a Greciei”, a spus, pentru Agerpres, Vasile Blaga.

 El a amintit, dând exemplul Spaniei, că unele state au luat măsuri soft micşorând doar CAS-ul în speranţa stimulării pieţei forţei de muncă, nu au reuşit, motiv pentru care Spania se află într-un şomaj istoric.

 Vasile Blaga a enunţat crezul partidului, care poate fi considerat şi atitudinea definitorie a campaniei pe care partidul o va duce în lupta electorală din acest an.

 „O politică adevărată înseamnă pentru noi o implicare şi explicare totală a măsurilor pe care le luăm. Şi toate trebuie orientate către un singur obiectiv: crearea locurilor de muncă. Pierderea locurilor de muncă este cea mai gravă din toată lumea. (…) Iar partidul trebuie astăzi să se mobilizeze mai mult ca oricând, tot activul lui, astfel încât să avem rezultatele pe care le dorim”, a subliniat Blaga.

1 comentariu

digital 29-03-2012 - 19:59

normal că e greu,deoarece între timp va trebui să dați cu lopata și la groapa în care veți sfârși,leprele dreq!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult