Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Chiulangii nu vor primi indemnizaţii

Blaga: Chiulangii nu vor primi indemnizaţii

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Senatorii care au semnat prezenţa şi figurează că au fost în plen primesc banii, ceilalţi să-şi ia gândul, a anunţat preşedintele senatului, Vasile Blaga.

Vasile Blaga (foto Agerpres)

foto: Agerpres

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat luni, la sfârşitul şedinţei Biroului Permanent al Senatului, că vor primi bani numai acei senatori care au semnat lista de prezenţă la şedinţele de plen sau la comisiile permanente de specialitate dar şi senatorii care au absentat motivat.

„Am procedat în conformitate cu Regulamentul Senatului. Acolo unde avem – şi avem – adresele celor doi lideri de grup – că nu au participat la nicio şedinţă de comisie sau de plen, sigur că nu primesc indemnizaţia de şedinţă. Dacă alţi colegi care au lipsit nu sunt motivaţi pentru absenţă nu vor primi indemnizaţia de şedinţă. Aparatul tehnic transmite aceste posibile absenţe grupurilor parlamentare, iar fiecare lider de grup în parte motivează sau nu absenţele. Dacă nu sunt motivate, atunci bineînţeles că li se taie din salariu. Deci, cei care au semnat prezenţa şi figurează ca atare că au fost în plenul Senatului primesc. Cine nu, nu”, a adăugat Vasile Blaga.

1 comentariu

mircea 06-03-2012 - 07:39

ce pretentii si garantii poti avea in niste plotonri,manglitori care au ajuns sparlamentari care care au praduit totul si au neica nimeni ,cand se va purcede la descarcarea de gestiune. daca indraznesti sa dai alte exemple esti nostalgic????mentalitate de slugi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult