Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga: Colegii din PDL să se exprime în interiorul partidului

Blaga: Colegii din PDL să se exprime în interiorul partidului

scris de A.B.
2 afisari

Vasile Blaga îşi  roagă colegii să-şi exprime punctele de vedere în interiorul partidului, menţionând că va face acest lucru în ceea ce îl priveşte.

blagaLiderul PDL Vasile Blaga nu este de acord cu atitudinea colegilor de partid care îşi exprimă public nemulţumirea, ci consideră că problemele ar trebui discutate în interiorul partidului. „Eu îi sfătuiesc şi îi rog să discutăm în partid„, a spus Blaga, subliniind că el îşî va exprima punctul de vedere în Colegiul Director al partidului. Vasile Blaga a menţionat că joi va avea loc o reuniune a Colegiului Director în care „inevitabil” se va discuta despre rezultatele alegerilor locale şi ceea ce este de făcut în continuare. Lideri ai partidului au comentat, public, rezultatele alegerilor dar şi trecerea Sorinei Plăcintă de la PDL la PNL. Mai mult, Radu Berceanu a cerut public demisia lui Emil Boc de la conducerea PDL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult