Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga contaatacă: Monica Macovei s-a autoexclus din PDL

Blaga contaatacă: Monica Macovei s-a autoexclus din PDL

scris de A.P.
4 afisari

Europarlamentarul PDL Monica Macovei se exclude singură din partid prin candidatura pe care și-a anunțat-o la alegerile prezidențiale, a declarat miercuri liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

Monica Macovei s-a autoexclus din PDL.

„Legea unui partid este statutul, normele sunt deciziile. Noi nu dăm afară pe nimeni din PDL. Dar, dacă alții se dau afară, încă avem statutul PDL, lucrurile acestea se reflectă și în statutul noului PNL. În momentul în care ai o candidatură în afara partidului, automat te pui în afara partidului, decizia îți aparține. Pur și simplu se exclude singură dacă candidează, nu trebuie s-o dea nimeni afară”, a susținut Blaga după ședința Consiliului de conducere al Alianței Creștin Liberale (ACL).

În același context, întrebat dacă Monica Macovei va lua din voturile candidatului dreptei, președintele PNL, Klaus Iohannis, a spus că nici nu se teme, dar nici nu se bucură.

„Dacă doamna Macovei consideră că e cazul să fie candidat la prezidențiale, o va face. Nici nu mă tem, nici nu mă bucură. Nu mă tem de plecări din noul PNL sau din fostul PDL. Nu ne temem de așa ceva, dar nici nu ne place. Dacă continuăm așa, vom avea probabil 20 de candidați pe dreapta. Nu este bine. Îi rog pe toți cei care se văd candidați să se gândească un pic dacă este cea mai bună soluție pentru România, să avem o puzderie de candidați. Dar nici nu sunt în poziția să dau cuiva sfaturi. Cel mai bun sfat este cel care se cere. Și doamna Macovei, și alții, dacă consideră că trebuie să candideze, o vor face. Nu credem că vor lua un număr semnificativ de voturi de la candidatul dreptei”, a spus Iohannis.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunțat, marți seară, că va candida la prezidențiale, menționând că nu este o decizie ușoară, dar este o provocare pe care și-o asumă.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 16:41

Nici VASILE nu mai este BULDOGUL de MODROGAN , dupa ce a fost juganit de
IL capoo di TUTIi !
A devenit bichon de Bihor si crescand in falci latra la FATA MORGANA a procuraturii komunistoide aparuta ca o naluca in visele amantlacului de la trey coceni !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult