Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Blaga contraatacă:Dacă PDL a fost condus ca un caporal, aşa am să-l conduc şi eu

Blaga contraatacă:Dacă PDL a fost condus ca un caporal, aşa am să-l conduc şi eu

scris de A.H.
1 afisari

Dacă în perioada 2001-2004 Partidul Democrat Liberal a fost condus ca un caporal, aşa o să-l conduc şi eu, a declarat luni secretarul general al partidului, Vasile Blaga, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional.
El nu a dorit să comenteze afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa, dar a punctat faptul că partidul trebuie condus ca în perioada 2001 – 2004.

Vasile Blaga (foto Agerpres)

foto: Agerpres

Eu am spus în permanenţă, că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004. Dacă atunci a fost condus ca un caporal, aşa o să-l conduc şi eu. Iar în ceea ce priveşte partea legată de asumarea unor merite în diferitele campanii electorale, niciodată n-am afirmat în 18 ani că eu l-aş fi făcut pe domnul preşedinte de două ori primar al Capitalei sau preşedinte. Pe de cealaltă parte, cred că este importantă şi echipa, iar cum am lucrat în echipă cred că partidul poate să aprecieze„, a spus Blaga.
Despre atacurile pe care le-ar fi lansat la adresa Guvernului în campania sa, Vasile Blaga a spus că nici pe de parte nu s-a întâmplat acest lucru. „Nici pe de parte nu am atacat Guvernul„, a afirmat Blaga.
În altă ordine de idei el a mai afirmat că este prima dată când preşedintele Băsescu declară că-l susţine public pe Emil Boc.
E prima dată când dl preşedinte declară public că îl susţine pe Emil Boc. Nu am comentarii în acest sens de făcut, nu e nicio noutate. Doar că în public nu am făcut niciodată trimitere la faptul că aş fi susţinut de domnia sa„, a precizat Blaga.
Cât priveşte mutarea Convenţiei Naţionale a PDL la Sala Palatului, cu un număr mai mare de delegaţi, Blaga a arătat că, astfel, reuniunea ar avea o mai mare reprezentativitate.
Eu am susţinut în permanenţă că un număr mai mare de reprezentanţi legitimează pe cel care va fi ales, iar, pe de altă parte, dă posibilitatea principalilor militanţi să participe. Să nu uitaţi că avem 1.068 de primari, plus preşedinţi şi vicepreşedinţi de consiliu. Sunt 2.000 de oameni care intră în prima bătălie electorală a anului viitor care este cea de la locale„, a subliniat secretarul general al PDL.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Covasna, că „PDL nu poate fi condus prin căprărie” şi că formaţiunea nu are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte.
Întrebat de ziarişti, într-o conferinţă de presă, despre alegerile interne din Partidul Democrat Liberal, Traian Băsescu a afirmat că nu i-a plăcut faptul că secretarul general al PDL Vasile Blaga s-a „folosit” de el în campanie, sugerând public că între ei ar exista un parteneriat.
Nu mi-a plăcut ca sunt folosit în campanie, nu mi-a plăcut deloc. (…) Eu îi cred pe cei care au probat parteneriatul, iar în acest caz mă refer strict la Emil Boc. (…) Nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul din 2004„, a afirmat Traian Băsescu.

1 comentariu

Tiberius 18-04-2011 - 19:23

Nu sunt cu pdl, acolo toti sunt o apa si un pamant. Dar, totusi, Blaga mi se pare mai rasarit dintre toti. Cei care conduc acum pdl sunt niste lichele, mai ceva ca FSN din anii 90.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult